Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fez veya Flower bu ikisinden biri gelecek bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizyaz

quote:

Orijinalden alıntı: Cancuva

AAA istiyoruz hala açıklanmadı ya ümitliyim valla kötü bir oyun vericek olsalar bu kadar bekletmezler

Daha bir hafta var yani açıklanmaması normal

Gelecek oyunlar bir hafta önceden açıklanıyor.Sonraki ayın ilk haftasında geliyor.Bu gün açıklanması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Agustos ayi plus oyunlarini acikliyorum ,

Tomb Rider - PS4
    Knack - PS4

Killzone Mercenary - PS Vita
    Tearaway - PS Vita

The Last of Us - PS3
    God of War Ascension - PS3

Nasil ?

Artık PS4 Plus'tan ümidi kestik hayaliyle mutlu oluyoruz.

Bugun gorcez ne oyun verceklerini.
    Bu eksi verenler heralde bunalima girmisler sakaya bile tahammul edememisler baksana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Agustos ayi plus oyunlarini acikliyorum ,

Tomb Rider - PS4
    Knack - PS4

Killzone Mercenary - PS Vita
    Tearaway - PS Vita

The Last of Us - PS3
    God of War Ascension - PS3

Nasil ?

Artık PS4 Plus'tan ümidi kestik hayaliyle mutlu oluyoruz.

Bugun gorcez ne oyun verceklerini.
    Bu eksi verenler heralde bunalima girmisler sakaya bile tahammul edememisler baksana

"Bir tane AAA oyun verin başka bir şey istemiyoruz ya, bir tane, çok değil! NFS Rivals, Tomb Raider falan verseler keşke."

Diye bir yorum atmıştım o da -3 şuan rekora koşuyor ekside. Sony'e en ufak bir şey demeyeceksin hocam, eleştirmeyeceksin. Sekiz sene Indie oyun dayasalar Plus'a başını öne eğip "Eyvallah Sony ağabey" diyeceksin. Yoksa eksi manyağı olursun.

Eksi artının hiçbir önemi yok şu forumda altı üstü sanal ortam -1000 atsalar ne olur? Ancak şöyle bir şey var eksilediklerinde daha komik oluyor benim daha çok hoşuma gidiyor insanların hırsını eksileyerek göstermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 30 Temmuz 2014; 13:18:57 >

• AAA yok beyşer ancak rüyanızda yada hayallerinizde görürsünüz

• Nfs yi verseler şu yoklukta gt7 gibi gelir
  • NFS yi bu ay plusa verseler(ki sanmam) konsola dahi indirmem. O kadar araba yarışıyla alakasız bir oyun... Bana knack ile child of light verecekler gibi geliyor.

• Thief verseler yeter AA OYUN

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: arke9

US PSN'yi yukarıdaki amazon linkinden almaya çalıştım sorunlar çıktı başka yolu var mı almanın?

Ne sorun cikti? Onu almaniz lazim. Baska saticilar da var ama ya komisyonlu ya da kargolu kart yolluyor onlar, bunu direk Sony satiyor.

Sağolun hocam cevabınız için. Amazonda kredi kartını reddetti ama hallettim şimdi. Amazon büyük nimet

• Yine saçma salak pixel bi oyun gelir.
  • plus ile gelen Trine 2 complete story bugün bitirdim Tomb Raider beni çok mutlu ederdi ama zor gibi hissediyorum, Thief gelir en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Hocam siz mi editlediniz onu? Ben baktım siteye yok öyle bir şey. Hem artık standart olarak iki oyun veriliyor PS4'e de PS3'e de sizin görüntü de tek oyun var her platforma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Hocam siz mi editlediniz onu? Ben baktım siteye yok öyle bir şey. Hem artık standart olarak iki oyun veriliyor PS4'e de PS3'e de sizin görüntü de tek oyun var her platforma.

NeoGaf'ta bu resmi gördüm muhtemelen gercektir,ben bisey yapmadim

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Gerçekse geçmiş olsun PS4 Plus için.
  • Neogaf ise gerçek olma ihtimali var. Biri sızdırdı demek ki zaten bugün açıklanacak oyunlar.

Yine bir lego daha vita için peh ps4'de AAA hayali başka aya kaldı.

Antonio dayıdan kişisel düşüncemin dışa vurumu. (AAA oyun gelirse gif değişebilir. )

• ps4 için neden dandik ötesi oyunlar geliyor. Mesela bu road not taken'a baktımda o gelirse indirmem bile gider misket oynarım
  • Zaten 2 Oyun verecekler.Biri mutlaka 10 -20Tl lik oyun olur.Önemli olan diğer oyunun oynanabilir olması.Bakalım bu gün dahi tam sızmadıysa

Belli de olmaz tabi diğeri Octa olabilir.
  • Dag fare doğurdu kısaca... Forumlarda takas akar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.