Subnautica'da oynuyordum oyunu save yapmama rağmen geriden başlatıyordu bir süre sonra |
|
Kesinlikle katılıyorum, rezalet bir oyun, çöp |
|
Hayır Hocam 2020 Q95T Samsung 65 İnç Oynuyorum Ps4 Pro Eşliğinde Çözünürlük Zaten Düşük,Silah Kaplamaları Zayıf,Çevredeki Eşyalara ,Objelerde Kalite Kısılmak Zorunda Kalmış Pc Tarafı Grafik Olarak Ne Kadar Üstünse Bu Konsol Tarafıda O kadar Kötü,Zaten Gözlerimi Mahvetti Adam Vuracaz Diye Gördüğümü Yalandan Göklere Çıkartsam,Şöyle Harika Böyle Muhteşem Deyip Millete Yalandan 100 Küsür Gb İndirtsem Kimse Bana Çıt Demezmiş Oyunun Ses Kalitesi Olağanüstü,Tek Güzel Tarafı Bu. |
Anladım hocam ben PS5 üzerinden oynuyorum bana grafikler çok güzel geliyor belkide zevk meselesi bilemiyorum. Hatta bugün oyunun nasıl göründüğü ile alakalı bir kaç fotoğraf eklerim fırsat bulabilirsem. |
Bende de ps4 var. Maalesef alet artık çok geri kalmaya başladı. 2013 te çıkmış 8 senelik alet tabii hakkını da vermek lazım. Piyasa düzgün olsa anında ps5 alıp fps vb. derdinden kurtulmak istiyorum. quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saerozs7 -- 6 Mayıs 2021; 13:45:4 > |
Adam sonuna kadar haklı bende değişik birşey bekliyordum. ps5 ve lg cx 55 televizyonda oynamam rağmen ps3 grafikleri gibi oyun. Nişan almak tam bir dert adamların üstünde fifadaki gibi simge çıkıyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 7 Mayıs 2021; 18:32:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Youtubeda AKA-Art diye bir kanal var hocam orada top plays yayımlanıyor, iyi oynayanlar da var yani :D ben de pek sevemedim 1 e devam ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen ya başka bir silah bulacaksın ya da öleceksin. Her zaman her yerde de silah bulunmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkinci dünya savaşı atmosferini yaşatmada bence zayıf oyun, harita kaliteli ve sayısı da yetersiz. Bf1 1. Dünya savaşı atmosferini çok iyi vermişti , haritalar kalite olarak çok iyi ve sayıca fazlaydı. Tabii bf1 de ücretli haritalar vardı, bf5 de bu sistemi kaldırdılar , kalitenin ve sayının azalmasında bunun da sebebi vardır. Bf1 den sonra bf5 ile bekleneni veremediler. Zaten metacritic puanları da bunun net bir göstergesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |