Ps vita oyunları demek istemiştim orada.Maneater Ps4'de de oynanacaksa geri alırım dediğimi tabi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Diğer tomb raiderlar vardı bi bu yoktu, iyi oldu. |
Oyunda eğer cross buy varsa geçerli. Cross buy olan oyunlarda hem PS4’te, hem de VITA’da oynayabiliyorsun. PS3 varsa onun için de geçerli. Edit: Maneater oyunu da cross buy’muş. Hem PS4’te, hem de PS5’te oynanabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Aralık 2020; 21:42:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 30 Aralık 2020; 21:40:38 > |
Birleşik cross buy şeklinde satılıyormuş zaten. Her iki konsolda da oynanabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 30 Aralık 2020; 21:45:31 > |
|
Önceki sayfada paylaşılan resimde only Ps5 gibi bir şey gördüm ondan yazdım , öyleyse güzel tabi.Ps4'e çıkmış oyunu Ps4'de oynayamamak saçma olurdu zaten. |
Aynen, PlayStation Blog sayfasında sadece PS5’te oynanabilir yazıyormuş, ben de yeni gördüm. Bi gariplik var. Halbuki oyun birleşik cross buy şeklinde satılıyor. Saçmalamışlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Aralık 2020; 22:4:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte tepkim bunaydı zaten , Ps5 sattırmak için bu ufak numaralara ne gerek var koskoca Sony'sin.Bana göre Ps plus collection'daki oyunları aynı ücreti verdiğim abonelikle , Ps4'de oynayamamak da haksızlık.Hepsi de Ps4 oyunu üstelik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 30 Aralık 2020; 22:12:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 30 Aralık 2020; 22:35:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|