Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.855
Cevap
562
Favori
1.656.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps vita oyunları demek istemiştim orada.Maneater Ps4'de de oynanacaksa geri alırım dediğimi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://blog.playstation.com/
  • wither kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum her ps5 oyunu ps4'e olmuyor. Worms Rumble 'da ps4 ve ps5 yazıyordu. Bunda sanırım sadece ps5 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Sanmıyorum her ps5 oyunu ps4'e olmuyor. Worms Rumble 'da ps4 ve ps5 yazıyordu. Bunda sanırım sadece ps5 yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunda eğer cross buy varsa geçerli. Cross buy olan oyunlarda hem PS4’te, hem de VITA’da oynayabiliyorsun. PS3 varsa onun için de geçerli.

Edit: Maneater oyunu da cross buy’muş. Hem PS4’te, hem de PS5’te oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Aralık 2020; 21:42:46 >

Edit: Ayrı ayrı değilse tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 30 Aralık 2020; 21:40:38 >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Birleşik cross buy şeklinde satılıyormuş zaten. Her iki konsolda da oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 30 Aralık 2020; 21:45:31 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Valla ufak oyun ama eğlenceli görünüyor. İyi oldu :)
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Önceki sayfada paylaşılan resimde only Ps5 gibi bir şey gördüm ondan yazdım , öyleyse güzel tabi.Ps4'e çıkmış oyunu Ps4'de oynayamamak saçma olurdu zaten.

Aynen, PlayStation Blog sayfasında sadece PS5’te oynanabilir yazıyormuş, ben de yeni gördüm. Bi gariplik var. Halbuki oyun birleşik cross buy şeklinde satılıyor. Saçmalamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Aralık 2020; 22:4:45 >

İşte tepkim bunaydı zaten , Ps5 sattırmak için bu ufak numaralara ne gerek var koskoca Sony'sin.Bana göre Ps plus collection'daki oyunları aynı ücreti verdiğim abonelikle , Ps4'de oynayamamak da haksızlık.Hepsi de Ps4 oyunu üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 30 Aralık 2020; 22:12:30 >
  • 31 Aralık indirebilir miyiz 1 Ocak mı indiriliyor? Türkiye saati ile mi 31 Aralık 23:59 da mı yani? Net bilen alıntıların lütfen

Düşünsene bikac ay sonra ps5 e hayvan gibi AAA oyun veriyorlarmiş. Ps4 e ise 3-4 yillik dandik oyun veriyorlarmiş.

Ortalik karisir hee

Bu arada ben maneater i kutuphaneye ekleyip ps4 u olan birine versem indirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 30 Aralık 2020; 22:35:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Haftaya çarşamba indirebilirsin. Her ayın ilk çarşambası :) Yok öyle 31 Aralık 23:59 falan
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Türkiye saati ile mi hocam salı 23:59 mu
  • TSİ Çarşamba gece 02:00 sonrası bildiğim kadarıyla. Dakikası çok önemli mi gerçekten? Çarşamba sabah indirsen olmaz mı :)
  • 
Sayfa: önceki 12111212121312141215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.