Şimdi Ara

PS4 Pro için 4K HDR Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitörü 27” istiyorum ve paneli de IPS almam daha iyi olacaktır sanırım Playstation için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg 27uk650-w 27uk850-w,viewsonic vx2776-4k-mhd gibi modellere bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 21 Kasım 2019; 19:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda505

Lg 27uk650-w 27uk850-w,viewsonic vx2776-4k-mhd gibi modellere bakabilirsin
    Çok teşekkürler hocam göz gezdireceğim. Peki bu 4K modellerde sence hz 60 yeterli mi yoksa 144ler varmıs onlara bakmalı mıyım ?

Bu arada UP

• quote:

Orijinalden alıntı: arda505

Lg 27uk650-w 27uk850-w,viewsonic vx2776-4k-mhd gibi modellere bakabilirsin
    Hocam bir de bunlarda HDR bulunmuyor acaba bulunan model tavsiyeniz var mı ?

• Arkadaşlar yok mu bir tavsiye 4K IPS HDR olsun yeterli.

• LG 27UK650 (4k Ips Hdr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 21 Kasım 2019; 22:39:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

LG 27UK650 (4k Ips Hdr)
    Hocam en iyi tavsiye bu oldu sanırım. Tek sorum olacak bazıları parlaklık 600 üzeri değilse hdrden verim alamazsınız demiş geçmiş konularda. Sizce 450 ile iyi verm alır mıyım ps4 ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Pro için 65 inç tv
    8 yıl önce açıldı
    PS5 Pro için TV önerileri
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Bolgesel aydinlatma olmayan monitorlerde Hdr beklentiniz yuksek olmasin. Bu ve turevi monitorlerde Hdr acikcasi “var” olmak icin var. Ben kullaniyorum UK650, Hdr kapali genelde.

Hdr sizin icin oncelikse, Tv de oyun oynamanizi tavsiye ederim. Ama UK650 basarili bir monitor, Hdr idareten de olsa var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bolgesel aydinlatma olmayan monitorlerde Hdr beklentiniz yuksek olmasin. Bu ve turevi monitorlerde Hdr acikcasi “var” olmak icin var. Ben kullaniyorum UK650, Hdr kapali genelde.

Hdr sizin icin oncelikse, Tv de oyun oynamanizi tavsiye ederim. Ama UK650 basarili bir monitor, Hdr idareten de olsa var.
    hocam yanıtların için cok tesekkür ederim. Hdr yine kullanılacaksa sanırım yine en iyileri arasında bu monitör bulunuyor. Diğerleri daha da kötü parlaklığa sahip hdr olmasına rağmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.