Şimdi Ara

Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar
    Tertemiz, çiziksiz oyunsever tarafından kullanılmış ürün. Konsolu özel oyunları oynamak için aldım, oynadım bitirdim ve satıyorum. Fotoğrafta gördüğünüz gibi içinde onlarca oyun var onlar ekstra olarak düşünebilirsiniz. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. Ürünü geçen sene Amazondan aldığım için yurt dışı garantisi var ama kimse yollamaz sanırım yurt dışına o yüzden yok gibi düşünebilirsiniz ki zaten konsollar çabuk bozulan aletlerden değildir. Her ay içini vesaire düzenli olarak temizledim ben. Çok uzakta olana kargo vesaire yapabilirim, yakında olana elden veririm. Tek koldur

İçindeki yüklü oyunları (Rdr2, fifa 20 vesaire) Internet kapalı halde oynarsınız sorun olmaz. Açık oynarsanız da olmaz ancak hesap benim olmadığı için kilit yeme ihtimali var oyunların. Tabii bu olayın konsola hiç bir etkisi yok, sadece o hesaptaki oyunlar oynanamaz olur ancak ben İnternet açık halde 1 senedir kullanıyorum sıkıntısız. Bunu belirtmek istedim, yani oynayabildiğiniz kadar oynayın kafanıza göre. Güzel oyunlar yüklü, paranız cebinizde kalır. Son Sürüm bu arada konsol
    Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar Ps4 Pro + 1 adet V2 Kol + Oyunlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3099 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 26 Ekim 2020; 17:32:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat revize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.