Şimdi Ara

PS4 PRIMARY-SECONDARY HAKKINDA BASİT ANLATIM (KARDEŞLİK MEVZUSU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
33
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim hesabım bir arkadaşın cihazında primary. Bütün oyunlar benim hesaba kayıtlı ortaklaşa alıyoruz. Şimdi ben ps5 e çıkış gününde geçeceğim arkadaş daha sonra geçecek. Bu kardeşlik devam eder mi? Diğer bir sorum ben şu an kendi hesabımı primary yapmadan oynayabiliyorum internet bağlı olduğu sürece. Ps5de de sıkıntısız oynamaya devam edebilir miyim aynı hesapla yine internet bağlantısı olduğu sürece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 31 Ekim 2020; 23:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    İki sorunun da cevabı ebet şu an için. Sony aksi bir açıklama yapmadı daha. Bu da çok büyük ihtimalle aynı sistemin devam edeceğine işaret.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , herkes psn kardeşi oluyor bazende anlaşmazlıklar çıkabiliyor bu video da sonlandırma anlatılmış

  • merhaba arkadaşlar kardeşlik ile alakalı bir sorum var; bir arkadaşım ile daimi kardeşlik yapacağız. hem ps plus hem de fifa21 ortak alıp online oynamayı planlıyoruz. aynı zamanda ps plus ın bedava verdiği oyunları da ikimiz oynayabiliyor muyuz bu durumda?

  • birden fazla psn hesabına aynı telefon numarası ile güvenlik yapabiliyor muyuz? kendi hesabımda telefon koruması var. ayrıca forumdan aldığım tek oyunlu çift hak oyunlarım var. bu hesapların hepsini kendi telefon numaramla korumaya alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir hesabı ps5 pri olarak kullanıyorum. PS4 pri, ps5 sec ve ps4 sec olarak diğer hakları satabilir miyim? Yoksa en fazla 3 kişi mi yararlanabiliyor bir hesaptan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 7 Şubat 2021; 15:27:26 >
  • Çok yararlı bir konu olmuş. Diğer tüm anlatımlardan daha kolay ve anlaşılır olduğu için favorilerime ekledim. Emeğinize sağlık.

  • ÇOK BASİT ANLATICAM.

    Kendi hesabıma Fıfa22 aldım. Bunu arkadaşıma da verip oynamasını istiyorum. Ama benim hesabımı primary yaptığı zaman benim plus oyunlarıma kilit simgesi geliyor. Secondary ben de kalıcak çünkü kendi hesabımda oynayacağım FIFA22'yi o da kendi hesabında oynamak istiyor. Ne yapmamız lazım ?


    Arkadaşım benim hesabımı primary yaptı. Ben de şuan devre dışı kendi hesabım. Hesabıma girdi FİFA2'yi indirdi ve kendi hesabına geçti. Ben de kendi hesabıma geçtim ama psn plus oyunlarıma kilit simgesi gelmiş. BF1'i kendim almıştım. Ona bile kilit simgesi gelmiş. Nasıl olucak bu durum ya. Yok mu yardım edicek birileri. Büyük ihtimalle arkadaşım benim hesabımı primary yaptığı için olmuştur e o zaman o çocuk nasıl fifa22'yi oynucak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa22 yi ortak oynamak için hangi sürümü almak gerekiyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.