Şimdi Ara

PS4 OYUN FİYATLARI HAKKINDA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-16-fifa-2016-ps4-deluxe-edition-turkce-188142557
    380 LİLARIK FİFA 16 HATTA BİR KAÇ ADET SATILMIŞ BİLE...

BU NE FİYATLAR BE ABİCİM YARIM ALTIN FİYATINDA OYUN MU OLUR BE?
    PS4 OYUNLARI FİYATLARA BAKIN HELE SPOTCULARIN SATTIĞI FİYATLARA BAK HELE

BU DURUM ARZ TALEP MESELESİNDEN KAYNAKLANIYOR BENCEDE
    ALIYORSUNUZ Kİ BU FİYATLARA ADAMLARDA SATIYORLAR

SONY BİRAZ MERHAMET ET OYUNCULARA BE
    3 OYUN ALSAN BİR ASGARİ ÜCRET PARASI EDİYOR......
    AH SONY AHHHH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 30 Eylül 2015; 21:12:24 >

• Bi sigara parasina oyun oynuyoruz diyen arkadaslar var

Hala cozebilmis degilim nasil oynuyorlar

Aliyoruz satiyoruz diyecekler simdi demeyin demeyin bu oyunculuk sekli herkese ve her oyuna olmaz

Konsol isi para tuzagi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 30 Eylül 2015; 20:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ps4 u saticam fakat digital oyunlar var psn hesap kapatsam alan kisi oynarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki oyun DELUXE EDITION o yüzden fiyatı yüksek. Diğer sürümü 270 tl. Bu normal mi? Tabiki değil :D Sony ile ilgili bir durumda değil sony oyunları nispeten daha ucuz oluyor. Buradaki asıl sebep aral ithalat ve dolar, euro karşısında paramızın değer kaybediyor olması. Örnek aral 270 tl den ilk 2-3 ay satabildiğine satar genelde fifa gibi daha çok satan oyunları daha uzun süre daha sonra kampanya yapıp fiyat düşürür genelde sistem böyledir :) O yüzden zengin olmayan bir kişi gidipte mağazadan oyun almaz digital olarak HK veya Endonezya store dan alacaksınız. Aynı oyun 170 tl civarında. Aynı şey xbox oyunları içinde geçerli. Sigara parasına oyun oynuyoruz derken aylık olarak sigaraya harcanan para kadar para ödüyoruzu kastediyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 30 Eylül 2015; 21:09:16 >
  • Fifa delux bu fiyatı biraz abartı olmuş normal sürümü spotçular da şuan 220-200 arası gidiyordu yeni çıkan oyunlarda ilk çıktığında 200-190 oluyor(spot için konuşuyorum) hikayeli oyunlarda oynayım satabilirsin veya forumdan ikinci el alarak daha uyguna alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Bi sigara parasina oyun oynuyoruz diyen arkadaslar var

Hala cozebilmis degilim nasil oynuyorlar

Aliyoruz satiyoruz diyecekler simdi demeyin demeyin bu oyunculuk sekli herkese ve her oyuna olmaz

Konsol isi para tuzagi oldu

aynen artık para tuzağı oldu resmen
    pc ye devam multiplayer oyunları orjinal alıyorum multiplayer oynamadığım oyunları ise torrentten indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 30 Eylül 2015; 21:13:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.