Bildirim
PS4 Oyun Aktarma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: arda591
Merhabalar
PS4 alacağım oyunları kutulu cd olarak mı yoksa dijital kopya olarak mı alayım?
Kutulu oyunu HDD2'ye kopyalayabilir miyim orjinal olarak teşekkürler
HDD ye kopyalamak gibi bir imkan yok cd oyunu cd takılı olmadan oynayamazsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
CD siz olmaz -
maddi açıdan ;
kutulu alacaksan 2. el al minimum zarar edersin, al sat derdi olur o ayrı
digital olarak çok daha az maliyete daha çok oyun alabilirsin, al sat derdi basit sanal alemde, ama download gücü ve kota lazım. -
Hocam mesela watch dogs ps networkde 189 TL piyasada 110 A var anlamadım nası daha ucuz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arda591
Hocam mesela watch dogs ps networkde 189 TL piyasada 110 A var anlamadım nası daha ucuz oluyor
Us psnden aliyorsun 60 dolara kardeslikle. Fiyat yariya dusuyor. Yani sifir oyunlar soze 70 lira civarina geliyor.
Ok hocam saolun
Konu ile çok alakasız olmadığını düşündüğüm için buradan sormak istedim;
Dijital oyunları bir kere aldıktan sonra HD de yer kalmadı sildim diyelim.. İki yıl sonra tekrar oynamak istersem yeniden ücretsiz olarak indirebiliyor muyum oyunu? -
quote:
Orijinalden alıntı: lordkisame
Dijital oyunları bir kere aldıktan sonra HD de yer kalmadı sildim diyelim.. İki yıl sonra tekrar oynamak istersem yeniden ücretsiz olarak indirebiliyor muyum oyunu?
Evet.Download Historyden tekrar indirilmesi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: lordkisame
Dijital oyunları bir kere aldıktan sonra HD de yer kalmadı sildim diyelim.. İki yıl sonra tekrar oynamak istersem yeniden ücretsiz olarak indirebiliyor muyum oyunu?
Oyunu bir kez satın aldıktan sonra sınırsız indirebilirsin. -
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X