Şimdi Ara

PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation 4 Ödüllü FIFA 14 Turnuvası Başlıyor

Muhteşem ödüllerle dolu FIFA 14 turnuvası ile sizlerleyiz. Sony'nin en iyi ürünlerinin ödül olarak verileceği turnuva, herkesin katılması için hem Online hem de Offline olarak düzenlenecek. Bunun yanında Türkiye'nin en iyi oyuncularıyla gösteri maçları da yapılacak!

Turnuva üç aşamadan oluşuyor;

Online Elemeler
    7 Şubat Cuma günü ESL Türkiye üzerinden düzenlenecek olan Online Elemeler FIFA 14 ile oynanacak.
    Online turnuvada sona kalan dört oyuncu ArminA PlayStation ve Oyun Salonu'nda büyük ödüller için finalde rakipleriyle mücadeleye girecek.

Büyük final PlayStation 4 konsollarında FIFA 14 ile gerçekleşecek.

Offline Elemeler
    İstanbul Kadıköy'de bulunan ArminA PlayStation ve Oyun Salonu'nda gerçekleşecek olan offline elemeler 7 Şubat Cuma günü PlayStation 4 konsollarında oynanacak. Burada da aynı şekilde son dörde kalan oyuncular finalde büyük ödüller için mücadele edecek.

Büyük Final
    9 Şubat Pazar günü ArminA PlayStation ve Oyun Salonu'nda gerçekleşecek büyük finalde müthiş ödüller oyuncuları bekliyor olacak. Bunun yanı sıra Türkiye'nin en yetenekli FIFA oyuncularından Uğur "WolborQ" Bayram ve Emre "Riv9" Kayır, büyük finalde ilk üçe giren oyuncularla gösteri maçları yapacak!

Ödüllere gelecek olursak, birbirinden muhteşem ödüller sizleri bekliyor olacak!

Birinci Oyuncu: Sony PlayStation 4 500 GB Oyun Konsolu

İkinci Oyuncu: Sony PlayStation 3 500GB Super Slim Oyun Konsolu

Üçüncü Oyuncu: Sony PlayStation Vita Wifi + 3G

Katılım Koşulları ve Ayrıntılar
    * Turnuvaya katılım ücreti 20 TL'dir.
    * Ödeme yapılmadan turnuva kayıtları onaylanmayacaktır.
    * Online elemelere katılan bir oyuncu, elense dahi bir sonraki gün offline elemelere turnuva ücretini tekrar yatırmak üzere katılabilir.
    * Online elemelere katılmak için orijinal FIFA 14 PC oyununa sahip olmanız gerekmektedir.
    * Katılım için herhangi bir yaş kısıtlaması yoktur.
    * Maç vaktinde turnuva alanında olmayan oyuncular elenir ve ücret iadesi yapılmaz.
    * Turnuvaya kayıt olup, ücret ödendikten sonra herhangi bir şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır.
    *Online ve Offline elemelere katılmak için turnuvanın düzenleneceği Armina PlayStation ve Oyun Salonu'nda başvuru yapmanız veya banka hesaplarına havale / EFT yoluyla ücretleri yatırmanız yeterlidir.

Online FIFA 14 Eleme Kayıtları

KURALLAR

*Oyun: FIFA 14(PC) 1on1
    *Toplam Süre: 8 dakika
    *Hız: Normal
    *Bağlantı: Online Friendlies
    *Takım Seçimi: Serbest
    *Sistem: BO1(Tek Maç)
    *Katılımcı Sayısı: Sınırsız
    *Başlangıç + Bitiş: 7 - 9 Şubat
    *Online turnuvaya kayıt olmak için ESL profilinize "FIFA14-EA ID" oyun hesabını eklemeniz gerekmektedir.
    *90 dakikanın beraber bitmesi durumunda, maç uzatmalara gider. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa penaltılara geçilir.
    *Turnuvaya katılmak için bilgisayarınızda orijinal FIFA 14 oyununa sahip olmanız gerekmektedir.
    *Maçınız bittikten sonra, skor tablosunun ekran görüntüsünü alarak maç sayfanıza yüklemeniz gerekmektedir.
    *Maksimum teşrif süresi 10 dakikadır. Teşrif süresi maç saatinden sonra başlar.
    *Maç saatinizde ESL Chat sistemiyle rakibinizle kolayca iletişime geçebilir ve Origin'den arkadaş olarak ekleyebilirsiniz, daha sonra oyuna girdiğinizde "Online Modes > Friendlies" kısmından maçınızı kurabilirsiniz.

OFFLINE Elemelerin Yapılacağı Mekan

Sorularınız var ise buradan sorabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/681464/f2e6e233-b13e-421c-a88d-cf99511d3982.jpg
     PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor! PS4 Ödüllü FIFA14 Turnuvası Başlıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 29 Ocak 2014; 19:39:07 >

• Krak3n kullanıcısına yanıt
    Katılacakları merakla bekliyoruz...
  • Katılımlar Devam Etmektedir. İlginize şimdiden teşekkürler.
  • Güncel...
  • Hocam katılım seviyesi ne durumda bilmiyorum ama ücreti fazla buldum ben. Evet, ödüller çok iyi ve çok pahalı bu yüzden de yüksek ücretli katılım istiyorsunuz ama ülkemiz oyuncularına fazla gelebileceğini düşünüyorum. Ben bile katılmaktan son anda vazgeçtim çünkü 20 lira ile zevkine katılmaktan çıkacaktı iş. 5 ya da maksimum 10 tl ye yüksek sayıda katılım alabilirsiniz gibime geliyor. 10 ideal.

Karışmak için söylemedim bu şekil düşünüyorsanız kusura bakmayın sadece bir yorum.
  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    Yorum için öncelikle teşekkürler. Bu bahsettiğimiz büyük bir organizasyon taktir edersiniz. Sadece ödüllere odaklanmamak lazım. Böyle düşünüldüğünde, açılış ve lansmanı göz önünde bulundurduğumuzda sanırım katılım bedeli yeterlidir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.