Şimdi Ara

ps4 mü yoksa uçuk kaçık pc mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 ay sonra yüklü miktar para geçecek elime neyse şu an idare ediyorum benim pc ile bana yetiyor.zaten üni sınavı yaklaştı pek oyun oynamıyorum vakit olmuyor.

ps4 veya 3-4 bin liralık bi pc düşünüyorum sıkıldım artık millet aa nın dibine vurmuş dev ekranda oynuyor benimde canım çekti yeter dedim daha önce xbox 360 ile dantes inferno oynamıştım yaklaşık bi 4-5 saat ve oyuna öyle bi dalmıştımki müthiş zevkliydi.yattığım yerde büyük bi ekranda bf4 oynamak kadar güzel bişe olamaz diye düşünüyorum heleki Talha ile Gökhan abinin the last of us videolarını izledikten sonra artık bi konsol almalıyım dedim.

birde konsolun upgrade sorunu yok al kur oyna mis pc de her sene yeni kartlar bişeyler yoruyor adamı.

pc mi ps4 mü ? grafik olarak felan sormuyorum.hangisi o atmosferin sanki içindeymişiz hissini verir bunu soruyorum.

• 2,5 bin lira ile pc topla. Zaten artan para ile ps4 de alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki herkes konsol gamer, bizden PC dememizi beklemiyorsun herhalde? :)

İyi bir donanıma sahip PC (donanımsal açıdan) her daim önde olacak konsollardan ama yukarıda bahsettiğin gibi yattığın yerden ve konsolun kendine has oyunlarına oynamak istiyorsan konsol al.
  • 2500'e hem güzel bir pc hem de ps4 alabilirsin. 200-300 de oyunlara ayır yeter.
  • Pc topla benim gihi bf4 gibi oyunları 1080p 60 fps oynarsin
    Düzgün exc çıkınca da ps4 e geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac+PS4
    En iyi kombinasyon budur. Windows işletim sistemli herhangi bir makinaya milyarlar dökmek gerçekten de uçuk-kaçık bir eylemdir.

Edit : Mac+Konsol demek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 1 Eylül 2013; 22:16:26 >
  • almışken birini almak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çin ata sözü derki oyun konsolda oynanır
  • Microsoft diyoruz yani? 4k TL ile hem Mac+ hem de PS4 almasi zor, soylendigi gibi eger oyunlar haric tutulursa PS4 alinir ustune artan para ile kasa toplanir. En iyisi boyle olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 al, exc oyunlarını oyna, sonra ps4 al, pc de oyunların içinde gibi hissetmessin.
  • Eğer online oynamak istiyorsan konsol al.Yoksa hilelerle uğraşırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.