Bildirim
PS4 MÜ PS3 MÜ PC Mİ HANGİSİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihYüksel81
ŞİMDİ BENİM AKLIMDA BİR OYUN PC Sİ TOPLAMA FİKRİM VAR 2900-3000 LİRA TUTUYOR Bİ OYUN PC Sİ
Bi kişi mesaj atmıştı PS4 alsan daha kar diye ama oyun fiyatları 250-300 TL ve fps oyunlar zor oynanıyor size soruyorum
hocam bu konu tamamen bütçe ile alakalı.bütçeniz ps4 oyunlarına 150-200 lira gibi rakamlar vermeye uygunsa alınabilir. fakat yine de benim tavsiyem pc den yana. -
PS3 yani eski nesil konsol almak şu vakitten sonra saçmalık bence. PS4 almak isterseniz vatanbilgisayar,teknosa,aral gibi yerlerde 200 liradan aşşağı oyun alamazsınız bu yüzden spotçularda daha uygun fıyata satılıyor.FPS olayı alışmaya bağlı fazla zorlanmazsınız. Ama bu seçenekler arasında en mantıklısı tabikide PC -
Paranız varsa PC almak en iyisi bence hem steam oyunları da uygun fiyatlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayar. -
konsolları çok severim ben
xbox one alıp
oyunlarını ebay den 40-50 lira arasına alabilirsin
ps4 önermem -
quote:
Orijinalden alıntı: FatihYüksel81
ŞİMDİ BENİM AKLIMDA BİR OYUN PC Sİ TOPLAMA FİKRİM VAR 2900-3000 LİRA TUTUYOR Bİ OYUN PC Sİ
Bi kişi mesaj atmıştı PS4 alsan daha kar diye ama oyun fiyatları 250-300 TL ve fps oyunlar zor oynanıyor size soruyorum
buradaki rakamlar verilecekse pc.
ps3 yerine Xbox 360 tercih edilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X