İlanımı nedense düzenleyemiyorum. Sayfada kaymalar olmuş önizleme yapmama rağmen. İlan düzgün bir şekilde aşağıdaki gibidir, bir yetkili sesimi duyarsa, neden düzenleme yapamadığım hakkında yardımcı olursa çok sevinirim. :) Bundan sonra kullanabilme imkanım olmadığı ve paraya ihtiyacım olduğu için neredeyse hiç kullanmadığım PlayStation4'ümü satmak durumundayım. •Sony Eurasia garantisi hala devam ediyor, 5 ay kadar bir süresi kaldı. Faturası duruyor. •Cihaz 500 GB Mat Kasa, hiçbir çiziği, herhangı bir deformasyonu yoktur. •Tüm orjinal kabloları duruyor, + olarak yanında gelen kulak-içi kulaklık da duruyor hiç kullanılmamıştır. •2 Kol vardır, kollarda hiçbir çizik/deformasyon yoktur. 1 kol içinden çıkan, diğerini kendim almıştım faturası duruyor. •Kamera orjinaldir, garantisinin bitimine 8-9 ay kadar var. Faturası vardır. •Oyunlarda en çok GTA5 oynadım lakin hiçbir CD'de kesinlikle 1 çizik dahi yok, hepsine gözüm gibi baktım. Kutu içerikleri satın aldığım şekilde hiçbir eksik yok, Destiny'nin hediye kodunu kullanmadım bile. + Olarak PSN Store'da da oyunlarım var, üyeliği de vereceğim. Aynı zamanda hiçbir çiziği, pixel hatası, akarı kokarı olmayan; neredeyse hiç kullanmadığım Vestel 106 Ekran (diye hatırladığım 102 ya da 109 da olabilir hiç emin değilim) LCD Televizyonumu da satıyorum. TV Fiyata dahil değildir, faturası duruyor ve garantisi 8 ay devam etmektedir. Televizyon ve PS4'ü ayrı ayrı verebilirim, kamerayı özellikle isteyen olursa onu tek verebilirim ama diğer şeyleri bölmeyi çok düşünmüyorum.