Şimdi Ara

Ps4 kullanici banlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle iyi forumlar bu sorunumu farkli bir baslik altinda sorup cevap alamamam uzerine konu acma geregi duydum. Daha once cevaplandiysa kusura bakmayin.
    Benim sorunum yaklaşık 2 ay once ps4 cihazı içindeki oyunlarla beraber 2. El aldım (15 günlük bi cihazdi, kutusunu ve faturasını verdi, taksitli alip nakit bana satti parasini aylik taksitlerle ödüyor sanırım maddiyat sonuçta)
    şifresini degiştirmeden kullanmaya devam ettim. (Acemisi oldugum için biseyleri yanlış yapmaktan çekindim taktim ve oynadim sadece)
    Bu gun artik hesaba ve oyunlara giremiyorum şifresi değiştirilmiş. (Ben oyun oynarken oldu sistem oyundan atip baska bi cihaz ile bu kullanıcı oturum açtı dedi)
    Aldigim kişi degistirmeyi kendisinin yapmadığını söylüyor ve olayi kabullenmiyor. (Çalmislardir hesabini diyor ama doğru söylemediği çok belli)
    Bu durumda ne yapabilirim. Bu kişinin de o oyunlari oynamasina en azindan mani olabilirmiyim. (Tabi ben ps 4 e Kendim farkli bi kullanici olarak ps plus hesabı aldim zaten. Sıkıntı yaşamak ta istemem makinam çöp olmasın sonuçta)
    Benim düşüncem artik son çare olarak karşı tarafi hesabı geri vermeye ikna edemezsem onun da oynamasını istemiyorum.
    1-Hesabi sony ile iletişime geçip almak mümkündür.
    2-Alinamazsa banlatmam mümkün mü
    3-Nasil bir yol izlemeliyim (cihaz paralel ihracat eurasia değil sıkıntı olurmu)
    Yardimlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hesabı siz açmadığınız için hiçbir bilgiye sahip değilsinizdir şifre haricinde. Destek bu konuda birkaç soruyla işlem yapıyor. Hata tamamen sizin, bozarım diye şifreyi bile değiştirmemek çok saçma geldi bana.
    Geçmiş olsun oyunlar değerli değilse tekrar bulup oynayabilirsiniz.
  • Karşınızdaki kişi kendini uyanık sanıyor heralde, yanına gidip şifreyi değiştirmesini söyleyin.E posta çalmak o kadar kolay değil bu devirde kimse yemez.Çalınsa bile gizli soru hemen değiştirilmiyor 15 gün süresi var her türlü geri alır.Yol yaparsa her gün psikolojik baskı uygulayın (Detaya girmeyeyim anladınız onu).
  • Maalesef hesabı alamazsınız hocam zira hesabı siz açmamışsınız.Sony e gore hesap alım satımı yasak, hesabı falan şahıstan aldım deseniz Sony hesap almak yasak niye aldın falan der.Burda avantaj hesabı açan kişide hesabı sizin çaldığınızı bile iddia edebilir ve sizin cihazinizi banlatabilir.Bence hic bulasmayin bir daha hesap alirken e mail,gizli cevap,sifre vs. hemen degistirin gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben F/P olayını merak ettim.

    Kaç oyun vardıve bu oyunlar hangileriydi, cihaz kaç aylıktı ve ne kadara aldınız..

    Zira benim Ps4 ümde Plus oyunlarını çıkarırsak 50 dijital oyun var ve bunların hepsi AA ya da AAA oyunlar. Bir çoğu da güncel oyun. Şahsen 2016 model ps4 ün kendisi oyunlar kadar etmez. Eğer cidden piyasasına göre uygun almışsanız adam zaten hesabı geri alırım deyip size satmış konsolu.

    Bu arada şifre değiştirmemek nedir. Kardeşlikten oyun alsam bile çift hak alır donuna kadar (e-mail, gizli soru, şifre, psn kayıt bilgileri) değiştiririm adam çok çalmak istiyorsa arasın sonyi ağlayıp geri alsın.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Arkadaş şifreyi verdi bende değiştirdim artik sorun yok. Yardim ve yorumlara teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.