Şimdi Ara

PS4-İZMİR Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.923
Cevap
82
Favori
145.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hcm ingilizce problem değil maksat 80 tlden yırtalımsen yardımcı olurmusun bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Fiyatları hakkında düşünceniz nedir? Ne kadarlık fark olur kutuyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Hcm ingilizce problem değil maksat 80 tlden yırtalımsen yardımcı olurmusun bana?

Ben yarin siparis etmeyi dusunuyorum kamera, bf4 ve fifa 14 bildigim kadariyla 3 parcanin ustu sorun oluyor ama bir mail atiyim sorun cikmaz derlerse seninkini de ekleriz benim pakete uygun oldugumuz zaman elden yapariz alisverisimizi

• Move ile aldigim kamera var elimde bunu ps4 te kullanabilirmiyim ? Yoksa ps4 icin ayri kamera mi almam gerek ?

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Ps4'e ayri kamera aliyoruz move kameramizi da ps3 ile kaldiricaz arsivimize

• @tolga226 hcm saolasın inşallah sorunsuz gelir 120 tl hazır ettim haberini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Bu olmadi iste bunlar garanti motion controlleri de kullandirtmazlar ps4 te o zaman.
    Peki yeni kamera ne kadar bu dediginiz yabanci site de fiyati belli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Bu olmadi iste bunlar garanti motion controlleri de kullandirtmazlar ps4 te o zaman.
    Peki yeni kamera ne kadar bu dediginiz yabanci site de fiyati belli mi ?

Aldigimiz sitede 60 dolar, daha simdilik ps4 icin motion controller gibi bir sey yok piyasada, benzer islemler ds4 ile yapiyoruz ama masatenisi oynayacagimiz zamanlar tekrar gelir mi bilmiyorum

• Pazartesi kargoya verilen oyunum cuma elime geçti.Teşekkürler Tronix:)

PS4-İZMİR Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

@tolga226 hcm saolasın inşallah sorunsuz gelir 120 tl hazır ettim haberini bekliyorum

There is no bill/invoice/receipt in the box - it's only a packing slip listing the items enclosed. On the outside of the box is a customs declaration form provided by Fedex - that has the total value which we add manually. We know the Turkey situation because we have many Turkish customers. It's best to send no more than 2-3 products in one box. So if you want say 4, 5 or 6 products, you would simply place two separate orders. The rest we take care of.

tronixweb.com

yani 3 parçadan fazlasını tek pakette almayın diyorlar ben de 3 parça sipariş edeceğim eğer değişiklik olursa bilgi veririm

• Ok hcm olmadı ben burdan bakacağım genede saolasın olurda olumlu gelişme olursa memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu kardeşlik konusunda net bilgi edinen oldu mu?Nedir durum?

Bir de fiyat konusunda bazı yerler 1299 diyormuş.Durum nedir?
  • ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesi günü montrödeki sonyle tekrar konuşmayı düşünüyorum isteyen arkadaş varsa onun için de cihaz ayırtayım numarasını ve ismini yazdırayım montrödeki sony'e
  • selamlar benide ekleyin arkadaşlar

psoyun.com dan fifa 14 aldım sıra garantili bi ps4 de bakalım nasip artık
  • ekleyin beni de hocam ama çıktığı gibi alamayacağım herhalde bakalım para durumuna göre:))
  • Arkadaşlar ismini yazan herkesi ekledim. 30 kişiyi devirdik.Oyunlarda güzel anlar olacaktır.
  • Heryer göl oldu valla kayikla cikin disariya
    Bucada oturan varmi arkadaslar ? O yeni yaptiklari kanallar ise yariyormu merak ettim hep oralar sikinti oluyordu ?

Birde magzalarla ilgili bir gelisme varmi arkadaslar hepsi 13 aralik diyor hepsinde fiyat ayni gibi.

• quote:

Ben pazartesi günü montrödeki sonyle tekrar konuşmayı düşünüyorum isteyen arkadaş varsa onun için de cihaz ayırtayım numarasını ve ismini yazdırayım montrödeki sony'e

Hocam siz oradan mi alicaksiniz ? Eger oradan dusunuyorsaniz brnim adimada ayirtirmisiniz ? Cogu yere yazdiriyoruz ismimizi ama bakalim stok yetcek mi

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Pm attim sana hocam ordan konusalim ben adini yazdiririm, baska isteyen arkadas varsa pm atsin bana yazdirayim isimleri

• Arkadaşlar kardeşlik olayı yavaştan aydınlanmaya başladı.Daha netleşmedi ama en azından tek kişi ile de olsa oyun paylaşılabiliyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.