Şimdi Ara

PS4 Hakkında Sorular[Yeni Alınacak]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki konuları okudum biraz aklıma takılan bazı şeyler var.

1)Nerde PSN açmalıyım kardeşlik olayını okudum biraz kardeşlik yapmak istiyorsam TR PSN diyorlar peki fiyat farkı dışında başka ne var US PSN farklı ?
    2)Okudum ama göremedim Secondry olayını falan anlayamadım yani ben secondry olunca olun trophies falan olmuyor bitek online oynayabiliyoruz dimi ?
    3) US PSN den açınca online oynarken türk değilde yabancı insanlarlamı karşılaşacağım genel olarak ?
    4) İlk alacagım oyun ya GTA 5 yada FİFA 2015 hangisini önerirsiniz GTA Online için almayı düşünüyorum sürekli futbol sıkar gibi yoksa Storyli Killzone veya Last of Us gibi bir oyun mu önerirsiniz ?
    5) Kardeşlik oyununu biraz daha açarmısınız konudan pek anlayamadımda.
    6) 2.el oyunlarda 2.bölge falan diyor veya çift hak nedir bunlar ?

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olasılıksız Adam -- 4 Şubat 2015; 12:22:51 >

• 30 kişiye yakın bakmış kimse cevap vermemiş.
  • Selam kardeşim ps4 alırsan güle güle kullan forum kardeşlerimizin cevap vermemesi normal hergun yenı kullanıcılar belirip bu tip konular acılıyor
    Sanırım yenı uye olmuşsunuz halıyle bırazdaha araştırıp konu acmanızı önerırım. Ps4 ana konusu ve ps4 dıgıtal oyun takas başlıgı ile ilgılı konular mevcut bırcok tecrubelı kullanıcı size yardımcı olacaktır görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nınja N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler . Yeni değilim yani sormak için üye oldum ama yazdım zaten okudum diye oyun takasında anlamadıklarım var konudada soru sormayın gibisinden birşey yazıyor sadece takas için yazın diye o yüzden burdan sordum
  • ilk olarak GTA 5 ve Last of Us alın.
  • Kardeslikle ilgili buraya bakabilirsiniz. Ilk mesajda kardeşlik rehberinin de linki mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84506155

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3) oyle bir sey yok. Hangi psn oldugunuz onemli degil.
    4) surekli fifa sikmiyor. Ozellikle de iyi oynuyorsaniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.