Şimdi Ara

PS4 gerçekten gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 üm var. PS4 almalı mıyım. Nedenleri ile birlikte açıklarsanız.

• forumun ps4 ana konusunda herşeyi bulursun konu açmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 31 Ocak 2015; 1:32:48 >
  • Zevk meselesi. Ben bi hata yaptım ps3 aldım onda da sadece uncharted 3, fifa 14, bioshock, gta 5 oynadım grafikleri pek tatmin etmedi açıkçası. Zaten ps3 ile çok az oynamıştım beğenmediğim için. Ps3 ü satıp ps4 aldım ve şu an da sadece bf4 üm var onu oynuyorum sürekli ve hiç sıkılmıyorum. Bir de arkadaşlarınla birlikte grup kurunca acayip zevkli oluyor. Yazın the elder scrolls online'da geliyor, yakında da everquest next, h1z1, planetside 2 gibi online oyunlar da gelecek. Bence ps3 için hiç para harcamayın direk satıp ps4 alın. 2 günde biten exclusive oyunları oynamak için ps3 alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam yorumunuz için büyük ihtimal almicam ya çünkü ps3 de o kadar sarmamıştı.
  • Ps4 oynamazsan ölmezsin.Gerekli değil.

• PS3 halen yeterli bir konsoldur.Sen burda ps3 mi kaldı artık diyenlere bakma.Hem online oynamak için psn plus almak zorunda değilsin ps3'de.
  • Bende büyük hevesle aldım, almasam da olurmuş diye düşünmedim değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 almak icin en guzel zaman bu yaz. Hem bolca oyun olacak. Su an ps3 gayet yeterli ve keyifli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepi topu 3-4 oyunu olan bir konsol bu oyunların çoğu remastered falan filan. acele etmeye gerek yok.
  • Zevk meselesi arkadasim, ben mesela teknolojiyi cok seven oyun oynamayi cok seven birisiyim o yuzden benim icin gerekli. sizinse tamamen bu hobiyi ne kadar sevdiginize bagli, ne kadar ihtiyaciniz var ona kendiniz karar vereceksiniz.

• Kırılmış bir PS3, PS4'ü döver şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 şuan ps 4 den iyi ps3 şuan oyunlarıyla ps4 e ağız burun dalar
  • Kimse kendini kandırmasın ps4 artık alınmalı ama ps3 ün hatrı sayılır oyunları kesinlikle oynanmalı.

• PS4 ü erken çıkarttılar daha ya gereklimi diyorsun daha 3 yıl devam edicek PS3
  • PS3'ü günde milyonlarca insan oynuyordur halen. Ben PS4 aldım fakat fazla oyun olmadığı için henuz tam anlamiyla kullanabilmis degilim. Zaten 1-2 yil icinde cok daha zengin bir icerige (oyun) acisindan kavusabilir PS4 suanki duruma gore.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.