Şimdi Ara

[PS4] FIFA 15 - TURKISH LEGENDS - PRO CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sezon gol kralı değilmiydim evren abi ben
    forvet konusunda rahat olsun içiniz , emin ellerde orası iyi olmuş ya organizasyon , şimdiden hazır olsun da takım çıkar çıkmaz başlayalım
    Legend olarak Totti düşünüyorum , adam efsane hakikaten . Biraz daha bakınıp dönerim evren abi sana . Siz ne düşünüyonuz hangi legend gider bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NE0NB1RD -- 14 Eylül 2014; 3:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Legendler belli zaten yukarda,bergkamp boşta ST olarak
  • Olsun o zaman Bergkamp olsun
  • örneklerden yola çıkarak bir kaç kuralınız doğrultusunda sorular sormak istedim.

-) Kulüpte herkesin bir mevkisi olur ve bu mevki değiştirilemez.

örnek veriyorum lm ye aldığınız adam iyi orta açamadı veya verim alamadığınız mevkisi değişmeyecekmi ? veya her zaman 11 oyuncu toplanamadığınız diyelim lm oyuncusu yok orası boşmu kalacak ?

-) Oyuncuların gerçek hayattaki yüzlerine birebir benzetilmesi ve fiziki özelliklerinin (weight, height, boots, kit number etc.) ona göre girilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kulübe üye olunamaz.

diyelim gerçek hayatta arkadaşımızın boyu 1,60 cm cb oynayacağını düşünürsek sizce cb için yeterli bir uzunluk mu ?

birde mesaj önceliğine göre mevki dağılımı yapmışsınız böyle bir mevki paylaşımında ne kadar başarılı olursunuz?

sorular spor mühabiri gibi oldu ama yanlış anlaşılmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat54

örneklerden yola çıkarak bir kaç kuralınız doğrultusunda sorular sormak istedim.

-) Kulüpte herkesin bir mevkisi olur ve bu mevki değiştirilemez.

örnek veriyorum lm ye aldığınız adam iyi orta açamadı veya verim alamadığınız mevkisi değişmeyecekmi ? veya her zaman 11 oyuncu toplanamadığınız diyelim lm oyuncusu yok orası boşmu kalacak ?

-) Oyuncuların gerçek hayattaki yüzlerine birebir benzetilmesi ve fiziki özelliklerinin (weight, height, boots, kit number etc.) ona göre girilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kulübe üye olunamaz.

diyelim gerçek hayatta arkadaşımızın boyu 1,60 cm cb oynayacağını düşünürsek sizce cb için yeterli bir uzunluk mu ?

birde mesaj önceliğine göre mevki dağılımı yapmışsınız böyle bir mevki paylaşımında ne kadar başarılı olursunuz?

sorular spor mühabiri gibi oldu ama yanlış anlaşılmasın :)

oynayacak oyuncunun değil, legendin uzunluğu o. mesela maldini benim, boyum 6 4 in di galiba.

• 1-değişmemesi ve o bölgede kalıcı olması temenni edilmekte,gerekirse oyun içi esneklik tabi ki yapılabilir.
    2-o rakamlar legendlerin ölçüleri
    3-mevki dağılımı mesaj önceliğine göre değil,3 yıllık dostluğa ve oyun kurgusuna göre yapılmıştır;yeni arkadaşların katılımıyla,başarının yanında eğlenceli vakit geçirmek hedeflenmiştir
    4-Fenerbahçe'ye Trabzon da başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 14 Eylül 2014; 19:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

1-değişmemesi ve o bölgede kalıcı olması temenni edilmekte,gerekirse oyun içi esneklik tabi ki yapılabilir.
    2-o rakamlar legendlerin ölçüleri
    3-mevki dağılımı mesaj önceliğine göre değil,3 yıllık dostluğa ve oyun kurgusuna göre yapılmıştır;yeni arkadaşların katılımıyla,başarının yanında eğlenceli vakit geçirmek hedeflenmiştir
    4-Fenerbahçe'ye Trabzon da başarılar

Cevap için teşekkürler başarılar takımınıza

• oyun için son 1 hafta diyebiliriz artık sanırıım
  • 14 te kulüp maçı mı yapsak napsak,neredesiniz Legendler?
  • quote:

14 te kulüp maçı mı yapsak napsak,neredesiniz Legendler?

valla bana uyar bıktım sürekli ders çalışmaktan

• Kaleci pozisyonu için pm attım
  • nerde bu legendler uleen,herkes FUT a daldı dmi
  • RB pozisyonuna Gary Neville ile talibim

PSN: canmiral
  • quote:

nerde bu legendler uleen,herkes FUT a daldı dmi

Hayırlı olsun müdür. :)
  • yımah kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum

• Beyler kaç yıldır arkadaşlarımla yapmaya çalıştığım pro club olayında be sene başka takıma gelmeye karar verdim. Donanım haberde sizi bulunca isabet oldu. Uygunsa takımınız gelip oynamak isterim. Cdm oynamaktan keyif alırım. Cb dışında çoğu bölgede oynadım neresi uygunsa deneriz..

Dün saat 06:35 ti ps4 ü kapattığımda bugunde 12:45 ten beri fifa açık. Ne kadar sık oynadığımı bilin diye söylüyorum. Eğer sizde 4-5 kişiden fazla birleşip maç yapabiliyorsanız katılıp oynamak isterim.

1 drop in yaptım pro şu an 81 ovr.

Serkan888 PSN
  • Hocam st mevkisi bos beni yazabilirsin bir de whatsaap grubu olusturursak daha iyi olur daha arahat haberlesiriz

Mevki:st
    Futbolcu:patrick kluivert - #9

Id:crynet_1453

• Arkadaşlar kulübe 25 yaş üstü tecrübeli tüm oyuncuları bekleriz. Kulüp şu anda division 3'te bulunuyor. Her mevki olur farketmez. Psn, imzamda mevcut katılmak isteyen ekleyebilir.

• Dostlar clup hayırlı olsun.
    Dostluk maci yapmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.
    PROSTATLILAR Pro Club
    Su an div 4 teyiz...
    Bol sans.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.