Şimdi Ara

[ PS4-FIFA 15 ] 4.5 Yıldızlı Takımlar Turnuvası ( Turnuva başladı ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Bütün efsaneler burda kaçırmışız

Pro club de yaparız onada gel :)

-------------------------------------------------

Arkadaşlar Psn göçmüş yine , salı gecesine kadar uzatalım süreyi .maçlar düzgün şekilde tamamlansın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Arkadaşlar Psn göçmüş yine , salı gecesine kadar uzatalım süreyi .maçlar düzgün şekilde tamamlansın .

Takimda yer varsa gelmek isterim
    Dogru duzgun bi takim yok
    Herkes oyunu oynuyor futbolu oynayan yok maalesef..
    Drop yaptiginda curcuna zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tohthnem 3 marsilya2
    Marsilya 4 tothnem3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roma 2-3 Marsilya
    Marsilya 4-2 Roma
    Marsilya 4-3 Tottenham

Bir maç daha attık fakat offline squad yollamış arkadaş,tekrarlayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman-iac

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Takimda yer varsa gelmek isterim
    Dogru duzgun bi takim yok
    Herkes oyunu oynuyor futbolu oynayan yok maalesef..
    Drop yaptiginda curcuna zaten

özelden konuşalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Tohthnem 3 marsilya2
    Marsilya 4 tothnem3

Dostum sen şaka mısın? İlk maç offline squad yollamışsın alacağım adamlardan bazıları yokmuş.Hayatımda ilk defada Marsilya almışım bana maç başlamadan söyleseydin düzeltirdik diyorsun.Tam takım seçtikten sonra forma seçerken oyundan çıktın tekrar yolladın,sebebi buydu herhalde.Yaptığına ayıp derler bu kadar hırsa da gerek yok.Kurallar var Online squad diye.Full 10 kişi oynadığım maçı kazanamasaydın tekrar atalım demezdin değil mi :)Bu kadar korkmana gerek yok ;)
     [ PS4-FIFA 15 ] 4.5 Yıldızlı Takımlar Turnuvası ( Turnuva başladı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cou_ -- 12 Ekim 2014; 22:19:52 >

• C grubu

Cska : 1 Fiorentina : 4
    Fio : 4 Cska : 0

Eyv hocam maçlar için . Grup maçlarımı tamamladım boylelikle ( fio )

• quote:

Orijinalden alıntı: cou_

quote:

Tohthnem 3 marsilya2
    Marsilya 4 tothnem3

Dostum sen şaka mısın? İlk maç offline squad yollamışsın alacağım adamlardan bazıları yokmuş.Hayatımda ilk defada Marsilya almışım bana maç başlamadan söyleseydin düzeltirdik diyorsun.Tam takım seçtikten sonra forma seçerken oyundan çıktın tekrar yolladın,sebebi buydu herhalde.Yaptığına ayıp derler bu kadar hırsa da gerek yok.Kurallar var Online squad diye.Full 10 kişi oynadığım maçı kazanamasaydın tekrar atalım demezdin değil mi :)Bu kadar korkmana gerek yok ;)

Dikkat ettiysen çıkmadan önce gsyi seçmiştim bu yüzden çıktım ve kadroda olmadığını görünce haber verebilirdin yenseydin böyle demezdin bu kadar korkmana gerek yok diyorsun da maçlar kafa kafaya geçti

• Maçı da tekrarlamam arkadaş yenseydi böyle demeyecekti ve başlarken çıkabilirdi bilinçli olarak yapmadım zaten bana offline yapmışız dediği zaman 2. Maç 55.dk
    Sana offline ise kadro banada offline bilinçli bir şey yapmadım

• quote:

quote:

quote:

Tohthnem 3 marsilya2
    Marsilya 4 tothnem3

Dikkat ettiysen çıkmadan önce gsyi seçmiştim bu yüzden çıktım ve kadroda olmadığını görünce haber verebilirdin yenseydin böyle demezdin bu kadar korkmana gerek yok diyorsun da maçlar kafa kafaya geçti

Bana biri yanlıslıkla offline secmissin dese 10-0 yensemde tamam kusura bakma derim maçımı atarım,senin bu tavrına ne demeli?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tohthnem 3 marsilya2
    Marsilya 4 tothnem3

Bana biri yanlıslıkla offline secmissin dese 10-0 yensemde tamam kusura bakma derim maçımı atarım,senin bu tavrına ne demeli?

• quote:

Maçı da tekrarlamam arkadaş yenseydi böyle demeyecekti ve başlarken çıkabilirdi bilinçli olarak yapmadım zaten bana offline yapmışız dediği zaman 2. Maç 55.dk

Kural ortada,yaş sınırı şart.Dahada senin gibi bir adamla muhattap olmam,bu kadar hırsa gerek yok.(2. Maç takımımda olmayan adamları görünce kusura bakmada senin yanlısını düzelteyim)

• quote:

quote:

Maçı da tekrarlamam arkadaş yenseydi böyle demeyecekti ve başlarken çıkabilirdi bilinçli olarak yapmadım zaten bana offline yapmışız dediği zaman 2. Maç 55.dk

Kural ortada,yaş sınırı şart.Dahada senin gibi bir adamla muhattap olmam,bu kadar hırsa gerek yok.(2. Maç takımımda olmayan adamları görünce kusura bakmada senin yanlısını düzelteyim)

Tamam arkadaşım kanıtla yarın yapalım maçı ben hiç bir ayara girmedim direk çarpıladım

• Beyler bu kadar uzatmayın , onlineda binbir beter insanla sinir küpüne dönüp oyun oynuyoruz , şurda biraz daha sakin bi ortam oluşturalım diye ugraşıyoruz . Ufak bi yanliş anlaşılma geçmiş aranızda yapacaginiz bi maç , onuda halledin aranızda .
  • Arkadaş yalan söylüyor hiç bir ayara girmedim benim adamlarım aynıydı.2.maçın 55.dksinde bana mesaj attı ve o zaman değişikliğe girdim dedi yalanı burdan belli zaten maça girmeden kadro ayarı yaptı ve hadi mesaj atmaktan aciZ oyunu durduramadı diyelim devre arası da mesaj atabilirdi yoldan geçen adamı alırsanız böyle olur

• quote:

Arkadaş yalan söylüyor hiç bir ayara girmedim benim adamlarım aynıydı.2.maçın 55.dksinde bana mesaj attı ve o zaman değişikliğe girdim dedi yalanı burdan belli zaten maça girmeden kadro ayarı yaptı ve hadi mesaj atmaktan aciZ oyunu durduramadı diyelim devre arası da mesaj atabilirdi yoldan geçen adamı alırsanız böyle olur

Yalancı olduk birde,Allah akıl fikir versin.Böyleleri yüzünden online da sinir küpüne dönüyoruz.Kazandığım maçta Arkadaş öndeyken sürekli zamana oynamalar,sürekli tekrar izleme,top sektirme.(herşeyin mevcut olduğu arkadaş) kural ortada hata senin,hala neyin peşindesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cou_ -- 12 Ekim 2014; 23:04:36 >
  • quote:

quote:

Arkadaş yalan söylüyor hiç bir ayara girmedim benim adamlarım aynıydı.2.maçın 55.dksinde bana mesaj attı ve o zaman değişikliğe girdim dedi yalanı burdan belli zaten maça girmeden kadro ayarı yaptı ve hadi mesaj atmaktan aciZ oyunu durduramadı diyelim devre arası da mesaj atabilirdi yoldan geçen adamı alırsanız böyle olur

Yalancı olduk birde,Allah akıl fikir versin.Böyleleri yüzünden online da sinir küpüne dönüyoruz.Kazandığım maçta Arkadaş öndeyken sürekli zamana oynamalar,sürekli tekrar izleme,top sektirme.(herşeyin mevcut olduğu arkadaş) kural ortada hata senin,hala neyin peşindesin?

Bakın ayarlama girmedim online squad olması lazım benim kadrom aynıydı aynen çarpıladım

• Arkadaş zeki baya kendi kırmızı yediği maçı tekrarlamaya çalışıyor uyarsa arkadaşa 2 maçı da tekrarlayalım online squad yaptım

• Ya alt tarafı keyifli geçsin diye düzenlenmiyor mu bu turnuva(lar) ? ne gerek var abi birbirini kırmaya ..

• Kural ortada,adam hala kazandığım maça b*k atma peşinde,neyin hırsı bu?
    (Özel mesajdan senin kazandığın maçı iptal edelim diyor hala)

Wolfsburg 2 - 1 Marsilya
    Marsilya 4-3 Wolfsburg

Eline sağlık dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.