Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bilbao- Hoffenheim 4-1
    Hoffenheim-Bilbao 1-3

arkadaşı tebrik ediyorum. ama şunu sölemek istiyorum maçtan 1 gr zevk alamadım. top karlı takımdayken oyun sular gibi bendeyken gıdım ilerlemedi normal mi bişey anlamadım ben maçtan.
  • hoffenheim i alırken ne düşündünüz ben böle bi takım görmedim. saçma sağan bi kadro bi tane adam yok. 0 güç ultra yavaş ne yapalım bu takımla anlamadım ?
  • 1. maç : hoffenheim : 0 - PSV : 2
    2. maç : PSV : 0 - Hoffenheim : 1

iki değişik maç. Bu takım adamı çıldırtır. Hasar kaydı var takımda ya.
  • Puan Durumu Güncel Beyler...
  • Şuan müsaitim mac yapmak istiyen yazsın
  • Aston Villa 3-4 sevvilla

ikici macı direk 3-0 yenilmiş yaz sen ligden cıkıyorum adam defansta pas yaptı zaten full ileri cıkmadı öne gecince. Ayrıca aston villayla - sevvilla eşitse daha ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelpbci -- 15 Şubat 2014; 12:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

Aston Villa 3-4 sevvilla

ikici macı direk 3-0 yenilmiş yaz sen ligden cıkıyorum adam defansta pas yaptı zaten full ileri cıkmadı öne gecince. Ayrıca aston villayla - sevvilla eşitse daha ne diyeyim

arkadasım ben zatn oyun tarzım pas oynadıgım arkdslara sor boyle sacma bı neden gormedım
  • bu tarz adamlarla turnuva olmaz yenılınce boyle neden ler uyduruyolar
  • İlk lige girdiğimde fair play filan yazıyodu defansta top cevirmeyin yazıyordu . Ben öndeyken cevirdimmi sonrada ben paslı oyurum diye bahane uydurmuyorum
  • ben zaten defansdan pas yaparak cıkan bı oyun tarzı ıle oynuyorum onde olsamda olmasamda macı ızlemeynde dıycekkkı bu adam hep kale onunda paslasdı son dakıkarda senın kalenın onundeydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

İlk lige girdiğimde fair play filan yazıyodu defansta top cevirmeyin yazıyordu . Ben öndeyken cevirdimmi sonrada ben paslı oyurum diye bahane uydurmuyorum

arkdasım macın basından berı oyunumu gormedınmı sen hep o tarz oynuyodum dah oncekı mac yaptıklarıma da sor hem kale onunde pas yapmadımkı ben senın ceza sahanda ve atak ıcındı o paslar son dakkıkada pozısyonlar kacırdım
  • Tamam öyledir kardeş benim kalenin önünde yaptın pasları tamam .
  • kardes senı duyanda full pas yaptım zannetcek bıse demıyorum ben neyse farketmez sen bılırsın ıkıncı mac konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

merhabalar arkadaslar eğer oynamayan birisi varsa ben devralabilirim
    psn : oguz_kaan_7

Merhabalar hoş geldin , eğer oynamayan olursa haber veririm size.teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar ilk sayfaya toplu sonuçların hepsini ve ligde kalan maçların hepsini yazacağım böylece herkez kimle maçının kaldığını ordan bakabilir.

lizbonun yerine arkadaşı alalım bence adam 3 maç yapmış. ben yeni başladım 4 maç yaptım hatta müsait olan varsa yapalım maçları. oguz_kaan_7 lizbon candır hoffenheim pişmanlık oldu :D

lizbonun yerine ben geçtim dostum dün

• hocam seninle yaptığımız maçlarda benim de dikkatimi çekmişti. gereksiz yere çok geri pası yapıyorsun insanın içi bayılıyor. ama kesinlikle art niyetli olmadığını zaman geçirmek amacıyla yapmadığını düşünüyorum ama işte bazen oyunun temposu düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 15 Şubat 2014; 13:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

hocam seninle yaptığımız maçlarda benim de dikkatimi çekmişti. gereksiz yere çok geri pası yapıyorsun insanın içi bayılıyor. ama kesinlikle art niyetli olmadığını zaman geçirmek amacıyla yapmadığını düşünüyorum ama işte bazen oyunun temposu düşüyor.

kardes saolasın aynen yanı oyle art nıetım fılan yok sımdıye kadar da kımse sıkayet etmemmıstı oyun tarzım bu yanı bazısı yan ortalarla gol bulmak ıster bazısı pas yaparak bazısıda calımla buda benım tarzım yanı
  • mac skorlarını yazmayı da unutum

astonvlla 3-4 sevılla

sevıll 3-0 aston vılaa
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Benim puan 14 olcak yanlış olmuş ve averajda yanlış @aykutovic1217

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 15 Şubat 2014; 17:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ŞAMPİYONLAR LİGİME KATILMAK İSTEYEN VARSAhttp://forum.donanimhaber.com/m_88029180/tm.htm BURADAN BAKABİLİR. BU ARADA BURADA Kİ MAÇLARADA DEVAM EDECEĞİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.
  • S.Lizbon online yapmak isteyen varsa
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.