Şimdi Ara

[SATILDI] PS4 FAT PARLAK KASA 500GB + 1 ADET DS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PS4 FAT PARLAK KASA 500GB + 1 ADET DS4

PS4 FAT Piano Black kasa MODEL CUH 1004A, cihazın ilk sahibiyim. Cihaz 500gb modeldir. Yanında 1 adet kol verilecektir.

Kullandığım süre boyunca hiç bir sıkıntı çıkartmadı. Zaten FIFA serisi hariç neredeyse başka oyunlarda hiç kullanmadım diyebilirim. PS PLUS aylık oyunları deneme amaçlı indirip baktım, çok oyun oynayan birisi olmadığımdan dediğim gibi yine FIFA'dan devam ettim.

Cihazı yalnızca Fan temizliği için kendim açtım. Fan temizliği basit bir işlem ve 2-3 ayda bir yapılan temizlik sonrası fan sesi rahatsız edici değil.

Bluray okuyucuyu neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim, en son bir cd denediğimde okumadı cd okuyucuya kadar temizlik yapmadım bunun da tozdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden fiyattan kırdım.

Cihaz görsel olarak kılcal bazı çizikler hariç yaşına göre temiz durumdadır. Görsellerde de görülebileceği gibi vidaların açma yerleri biraz hasarlı ama ince uçlu yıldız tornavida ile açılıyor, vidalar değiştirilebilir.

İstanbul içi anadolu yakası civarında elden ilk teslim ilk tercihim. İsteyen Kartal'da evimde gelip cihazı görebilir.

Olmazsa il dışına önce ücret sonra kargo şeklinde yapabilirim.

Fiyat : 5000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.