Şimdi Ara

ps4 e uncharted 3 multiyi bekleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar;

    Bu konu açıldı mı daha önceden bilemedim.Bu konuyu açma nedenim ,benim gibi ps3 te uncharted3 multi oynaıp ps4 konsolunda sapa oturanlar

    Çünkü yaklaşık 2 yıldır uncharted 3 multi oynadıktan sonra tüm mirasları yaptıktan sonra,kısacası oyunun herşeyini öğrendikten sonra yeni konsalda muadilini bulamamak beni konsoldan uzaklaştırdi (not: çocukla ilgileniyorum zaten bu aralar ayrı :) ) kısadan hisse benim gibi bekleyenler için duyumlar için böyle bir konu acma gereksinimi duydum.

    Ayrıca Last of Us gibi uncharted icin de bir remastered çıkacakmış diye duydum , zaten ara ara takipteyim ama hala kesinleşen bir acıklama duyrulmadı sadece söylentiden ibaret.

    Sonuç olarak böyle bir başlık dursun belki lazım olur benim gibi düşünenler icin..







  • 4 çıkacak
  • Melburg kullanıcısına yanıt
    4 cıkacak haklısın biliyorum ama ben ve benim gibi bi iki tandıgım uc3 harici hicbir oyuna alısamadı bizler o gelene kadar da baska oyunlar denedik ama yinede aynı hazzı vermedi.birde 4 un cıkısını ben 2015 eylule ancak cıkar dıye dusunuyorum umarım yanılırım @Melburg
  • bu unc3 multisi öyle lanet bir multi ki başka bir oyunun multisinden de zevk alamıyor ve oynadıkça ara ara sinir krizlerine giriyorum bi kere aşırı laglı bir oyun. öyle ki bir senedir kaç kere adamın beni nişan almadan sallamasyon sıkarak öldürdüğünü bilirim. zaten 100000 olayım bırakıcam bu lanet oyunu şu an 85000 deyim :) bakalım 4 nasıl olacak zaten ps4 alma sebebim olucak.
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Hmm yani lag ara ara evet oluyor ornegin duvar arkasından cok olmuslugum var ama olsun multisi bence diğer oynadıgım oyunlar ile birlikte en keyif aldıgım oyun, tabii bu benim sahsi gorusum herkes icin farklı zevkler mevcut :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.