Şimdi Ara

PS4 DNS HATASI (NW-31250-1) ACİL!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar konuyu gorunce yeni konu acmak istemedim. Bilmiyorum tesadufmu oldu yoksa baglantisimi var, bugun saat 4 de olan elektrik kesintisi saat 9 da sona erdi. Normalde kablosuz olarak sikintisiz baglandigim ps4 e elektrik kesintisinden sonra hicbir sekilde internete baglanamiyorum.

Wifi yi telefondan pc den sorunsuz kullanabiliyorum ama ps4 de ise baglanmak istedigimde yukaridaki hata kodunu veriyor.

Telefonun mobil internetini paylasima acarak ps4 e baglanti verdim sikinti yok. Ne yapmam gerekli yardimlarinizi rica ediyorum...

psn bakımda

https://status.playstation.com/tr-tr/

• pape kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün aynı sorunu yaşıyorum. Ekstra hiç bir şey yapmadım, hatta güncelleme bile yapmadım ama kendiliğinden hata verdi. Dns ayarlarını değiştirdim google dns yaptım ama düzelmedi. Çözüm bulabilirseniz paylaşın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar konuyu gorunce yeni konu acmak istemedim. Bilmiyorum tesadufmu oldu yoksa baglantisimi var, bugun saat 4 de olan elektrik kesintisi saat 9 da sona erdi. Normalde kablosuz olarak sikintisiz baglandigim ps4 e elektrik kesintisinden sonra hicbir sekilde internete baglanamiyorum.

Wifi yi telefondan pc den sorunsuz kullanabiliyorum ama ps4 de ise baglanmak istedigimde yukaridaki hata kodunu veriyor.

Telefonun mobil internetini paylasima acarak ps4 e baglanti verdim sikinti yok. Ne yapmam gerekli yardimlarinizi rica ediyorum...

psn bakımda

https://status.playstation.com/tr-tr/

Hocam eyvallah ama benim sorunum sadece psn e girememek degil cihaz hicbirsekilde bu ag uzerinden internete baglanmiyor ama internet aginda sorun yok telefondan mobil cihazdan sikintisiz kullanabiliyorum.

Bir de ayrica telefonumun internetini paylasima acip ps4 e sorunsuz bagladim neden evdeki internet agi uzerinden baglanamiyorum anlamadim dune kadar hicbir sorun yoktu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSN HİZMETLERİ ŞUAN İÇİN ERİŞME KAPANMIŞTIR. SORUNUN NEDENİ PLAYSTATION'UN VE BİRÇOK DİĞER MARKANIN DA KULLANMIŞ OLDUKLARI DNS SUNUCUSUNA DDOS SALDIRISI YAPILMASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞ OLUP ÇÖZÜMÜ SONY TARAFINDAN ARAŞTIRILMAKTADIR KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEKTİR. BU SÜRE İÇERİSİNDE CİHAZINIZDA

-OYUNLARIN ONLINE ÖZELLİKLERİNE
    -KUPALARINIZA
    -PSN HİZMETLERİNE
    -STORE'A
    -PROFİLİNİZE
    -SPOTIFY'a erişim sağlayamayacaksınız. Lütfen endişelenmeden bekleyiniz. Aynı zamanda hizmetin gelip gelmediğini bu linkten kontrol edebilirsiniz.

https://status.playstation.com/tr-TR/

HATIRLATMA
    26 EKİM 2016'da saat 8:30 ile 9:30 arası PSN genel bakımı yapılacaktır. Kesinti yaşanması halinde lütfen panik yapmadan bekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmedusa -- 21 Ekim 2016; 22:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmedusa

PSN HİZMETLERİ ŞUAN İÇİN ERİŞME KAPANMIŞTIR. SORUNUN NEDENİ PLAYSTATION'UN VE BİRÇOK DİĞER MARKANIN DA KULLANMIŞ OLDUKLARI DNS SUNUCUSUNA DDOS SALDIRISI YAPILMASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞ OLUP ÇÖZÜMÜ SONY TARAFINDAN ARAŞTIRILMAKTADIR KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEKTİR. BU SÜRE İÇERİSİNDE CİHAZINIZDA

-OYUNLARIN ONLINE ÖZELLİKLERİNE
    -KUPALARINIZA
    -PSN HİZMETLERİNE
    -STORE'A
    -PROFİLİNİZE
    -SPOTIFY'a erişim sağlayamayacaksınız. Lütfen endişelenmeden bekleyiniz. Aynı zamanda hizmetin gelip gelmediğini bu linkten kontrol edebilirsiniz. goo.gl/YZ0Ql9

HATIRLATMA
    26 EKİM 2016'da saat 8:30 ile 9:30 arası PSN genel bakımı yapılacaktır. Kesinti yaşanması halinde lütfen panik yapmadan bekleyelim.

Anladim hocam, sorun bizden kaynakli degil ozaman. Beklemekten baska caremiz yok...

• pape kullanıcısına yanıt
    genel bi sorun kardeş, sadece sende değil.

• Eyvallah hocam, umarim en kisa zamanda duzelir...

• Herkese merhaba konu açma çalıştım ama ilgili yeri bulamadim o yüzden buraya yazıyorum..1 hafta önce PS4 download hızını güya hızlandıracak umuduyla DNS ayarlarını değiştirdim (8.8.8.8-8.8.4.4) yaptım fakat bu DNS ayarları sürekli olarak eskisine dönüyor yani 0.0.0.0- 0.0.0.0 a ve internete bağlanmıyor cihaz bunu sabitleme in bir yolu var mıdır acaba yardiminizi rica ediyorum sevgiler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.