Şimdi Ara

ps4 dergi arayorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben ps icin aylik dergi arayorum turkiyede sattilan yer var mi bilen varsa soylerse cok iy olur benim icin

• Level dergısı cıkıyordu bı aralar halen daha cıkartıyorlarmı bılmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyungezer çok iyi tavsiye ederim.
  • Yurtdisindan getirebilirsiniz hocam sanirim. Dergi bir zamanlar ulkemizde mevcuttu demo diskleri filan bile vardi PS2 zamaninda da sonra yalan oldu gitti ulkemizde. Gerci PDF olarak malum sitelerden bile edinebilirsiniz. Tamamen Turkce icerik olsun diyorsaniz o cok zor ama.
  • p4 oyunu veren dergi oldumu bu güne kadar
  • D'r varmis ps dergisi o rda yoksa oyungezer uye olcam 75 tl senelik bir denicem ins guzel dergidir level dergisini begenmiyorum ben

• Yurt disinla ugrasamam ya aslinda sony yapmadi lazim dergi olayini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

merhaba arkadaslar ben ps icin aylik dergi arayorum turkiyede sattilan yer var mi bilen varsa soylerse cok iy olur benim icin

bir zamanalr progamer adında bir dergi vardı. o da çok güzeldi :)
  • PS dergisi olarak TR de çıkan bir dergi yok fakat PS ın resmi dergisinin pdf formatları nette mevcut bazen indirip bakıyorum.
  • Bu konuda resmi olmasa da bir calışma içerisindeyiz. Ya mobilden uygulama olarak ya da benzer platformlardan PDF olarak indirilebilecek bir dergi yapmayı düşünüyoruz. Piyasaya çıkarsa 4tl gibi cüzi bir miktara satacağız ama alıcı portföyü geniş mı az mı bundan korkuyoruz.

• PS2 dergisi alıyordum zamanında. O zamanlar güzel oluyordu ama dergiler ay başında çıkıyordu. Haberler veya diğer şeyler için 1 ay beklemeye değmiyor. Tam çözümler, hileler herşey internette fazlasıyla mevcut. Dergiyi dergi yapanlar efsanevi yazarlardır. Hemen hemen hepside bu işleri bıraktı. Oyun oynayan, eli kalem tutan herkes yazar olmaya başladı. Şu zamanda dergi alınmaz.

Aç BSC yi, DH yi. Maşallah kullanıcılar zehir gibi. Anında duyuruluyor.
  • Arkadaslar d'r var senelik uye olcam da
    Oyungezer aldim denemek icin gic begenmedim
    Simdilik vaz gectim ben d'r bakicam biraz fiyat yuksekmis 45 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.