Şimdi Ara

PS4 BACKUP Hakkında .!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Bende de usb disk var ama usb kısmı cikarilabiliyor.Bunun usb girisini lehimlerinden ayirirsaniz kullanirsiniz ama bi daha usb disk olarak kullanmak isterseniz tekrar usb parçasını lehimlemeniz gerekir.
    Bencede yenisini alin :)

Var mı peki hocam öneriniz 1 TB uygun birşey uyumlu ps4 ile Bir Marka ?
    Şİmdi tekrar bilmeden almak istemiyorum bu seferde gene böyle birşey gelmesin diye sorarak sizlere alıyım : )
  • Bu konuda pek bilgim yok bilen biri cevaplasin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    hocam makineye kendi aldığım hddyi taktım baya araştırdım 1tb olarak en iyisi bu piyasadakilere göre.

http://www.n11.com/wd-blue-25-sata-6gbs-1tb-5400rpm-8mb-wd10jpvx-P31198138

140-150e toshibalar vardi ama ben bunu almıstm çek vs ile 159a almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

hocam makineye kendi aldığım hddyi taktım baya araştırdım 1tb olarak en iyisi bu piyasadakilere göre.

Hocam Ben Yukarda Resim Paylaştım bendede WD Elements 1 TB var ama işte yukarda paylaştığım gibi bir sorunla karşılaştım o yüzden bundada öyle birşey olur mu Yada Varmı ? Nasıl çıkarttınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Hocam Ben Yukarda Resim Paylaştım bendede WD Elements 1 TB var ama işte yukarda paylaştığım gibi bir sorunla karşılaştım o yüzden bundada öyle birşey olur mu Yada Varmı ? Nasıl çıkarttınız ?

çıkarma değil bu direk böyle geliyor notebook harddiski geçiyor. bunlar

Çıkarmalı almayın sata 1-2 oluyor onlar genelde sizdeki gibi gömülü olanlar var piyasada size attığım link direk Sata 3 sorunsuz calsııyor

eger ucuza mal etmek istiyorum kutulu almak istersende aşağıdakileri alırsan kutudan çıkartıp kullanırsn samsung. wd vs buınlar ana kartı gömülü gelir ps4e takamazsn ama üstte yazdığım model direk sata girişlidir cok memnuum ben.

Toshiba Store Basic
    Sagaete Expansion serisi

Hocam sanırım siz taşınabilir disk in içinden çıkardınız bunu? Bunu PlayStation'a takamazsınız sata giriş i uyumlu değil. HDD kendi marka taşınabilir diskine göre tasarlanmış. Fakat bazı taşınabilir disklerin içindeki çıkarabilir takılabilir sata hdd şeklindedir. Diğer HDD ye bakın isterseniz. Yada normal 2.5 sata Hdd alınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Hocam sanırım siz taşınabilir disk in içinden çıkardınız bunu? Bunu PlayStation'a takamazsınız sata giriş i uyumlu değil. HDD kendi marka taşınabilir diskine göre tasarlanmış. Fakat bazı taşınabilir disklerin içindeki çıkarabilir takılabilir sata hdd şeklindedir. Diğer HDD ye bakın isterseniz. Yada normal 2.5 sata Hdd alınız.

Evet hocam aynen ben forumda okumustun her 2.5 HDD ps4 ile uyumludur denmisti ona kanarak bende olan WD yi 1 TB Soktum internette baktim hep Seagate geneldr yapiliyor birde WD yapiliyor ama benimde oyledir diye baktim benimki cikmiyor sasirdim sonra sizlere sordum iste

Peki ben gene boyle Tasinabilir HDD alirsam kapali olanlardan onun sata sini nasil anliycam yaziyor mu ? Yada nasil dikkat edicem 1 2 3 diye bisiler var ? : ) ben bunu alirken normal baktim Vatan tan almistim malum boyle kutulu olanlardan gene bir suprizle karsilasmak istemiyorum oyle cikan aparatli olursa super olur : )

En garantili yol bence siz 2.5'luk notebook Hdd alın. Ayrıca 2.5 Hdd kutusu alın 30-40 TL civarında onada ps4 içinden Hdd yi takarsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.