Şimdi Ara

Ps4 ariza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar amazondan yaklasik 3.5 ay once aldigim ps4 umde bugun bi sorun oldu.Aldigimdan beri sorunsuzca kullaniyodum.Bugun ps4 u film izlemek icin actim.Bluray diski taktim yukarida guncelleme olduguna dair bi yazi cikti indirilenler listesine eklendi vs sonra filmden ciktim update olsun diye bildirimlere girdgimde kuruluma hazirlaniyor yaziyodu ama sonra ekran dondu.Ds4 ten ps tusuna basili tuttugumda menu aciliyor fakat bildirimler kismina dondugumde hicbisey hareket etmiyor yaklasik yarim saat surdu boyle.Bende ps4 sistemini kapata bastim suan ekran siyah sadece kapatirken 3 saniyelik donem yuvarlak simge yarim saattir donuyo beyaz isikta kapattigimiz zamanlardaki gibi yanip sonuyo ama makine 20 dakikadir bu sekilde.Acaba fisini mi ceksem ne yapmam lazim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Arkadaslar amazondan yaklasik 3.5 ay once aldigim ps4 umde bugun bi sorun oldu.Aldigimdan beri sorunsuzca kullaniyodum.Bugun ps4 u film izlemek icin actim.Bluray diski taktim yukarida guncelleme olduguna dair bi yazi cikti indirilenler listesine eklendi vs sonra filmden ciktim update olsun diye bildirimlere girdgimde kuruluma hazirlaniyor yaziyodu ama sonra ekran dondu.Ds4 ten ps tusuna basili tuttugumda menu aciliyor fakat bildirimler kismina dondugumde hicbisey hareket etmiyor yaklasik yarim saat surdu boyle.Bende ps4 sistemini kapata bastim suan ekran siyah sadece kapatirken 3 saniyelik donem yuvarlak simge yarim saattir donuyo beyaz isikta kapattigimiz zamanlardaki gibi yanip sonuyo ama makine 20 dakikadir bu sekilde.Acaba fisini mi ceksem ne yapmam lazim ?

fişini bi çek tak baktın olmadı
    BU ADRESTEN Dosyayı indir. Bir flaşa at ve ps4'e bağla
    geri kalan yönergeler buradahttp://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663690/.
    Yukarıdaki link Hemen indir yazan yerle aynı linkdir. ayrı bir siteden bulmadım

sorunun %90 çözülecektir. sanki harddisk değiştirmiş gibi işlem yapıp sistemi en baştan yükleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Mart 2014; 20:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Arkadaslar amazondan yaklasik 3.5 ay once aldigim ps4 umde bugun bi sorun oldu.Aldigimdan beri sorunsuzca kullaniyodum.Bugun ps4 u film izlemek icin actim.Bluray diski taktim yukarida guncelleme olduguna dair bi yazi cikti indirilenler listesine eklendi vs sonra filmden ciktim update olsun diye bildirimlere girdgimde kuruluma hazirlaniyor yaziyodu ama sonra ekran dondu.Ds4 ten ps tusuna basili tuttugumda menu aciliyor fakat bildirimler kismina dondugumde hicbisey hareket etmiyor yaklasik yarim saat surdu boyle.Bende ps4 sistemini kapata bastim suan ekran siyah sadece kapatirken 3 saniyelik donem yuvarlak simge yarim saattir donuyo beyaz isikta kapattigimiz zamanlardaki gibi yanip sonuyo ama makine 20 dakikadir bu sekilde.Acaba fisini mi ceksem ne yapmam lazim ?

Dostum yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla NTSC makinalarda yani yurtdışından aldığın cihazlarda bölge kodu sorunu oluyor bluray filmlerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.