Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben sıkıldım açıkçası bu saçmalıklardan, ve bugün arayıp ön siparişimi iptal ettim
    inşallah alabilirim, etmeyenler için de tek dileğim 13 aralıkta ellerinde olması

ama haberi sağda solda okumadım hepsi sony söyleyince demoralize oluyor insan, benim güvenim kalmadı bunlara
    uygun ve düzgün ayarlayabilirsem hepinizi haberdar edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

ben sıkıldım açıkçası bu saçmalıklardan, ve bugün arayıp ön siparişimi iptal ettim
    inşallah alabilirim, etmeyenler için de tek dileğim 13 aralıkta ellerinde olması

ama haberi sağda solda okumadım hepsi sony söyleyince demoralize oluyor insan, benim güvenim kalmadı bunlara

Hayırlısı olsun... Ben adamlara hak veriyorum açıkçası kimbilir kaç kişi arıyordur bir günde... Hatta ard arda arayanlar yapışanlar falan gırladır eminim bundan... Onlarda kestirmeden gidip bilmiyorum vs vs diyor.. belli olur yakında ne olacağı gerçekten
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    Evet bakalım..keşke bilmiyorum dese ses çıkarmayacaktım bekleyecektim ama bu kadar kötü habere sinirlendim...sonuç olarak sonyTR benim hiç bir hususta desteğimi haketmiyor, paramı onlara vereceğime spotçuya veririm...bakalım güvenilir birini arayacağım umarım arıza vs karşılaşmam artık

Bu arada cidden umuyorum ki hepsisony'den sipariş veren HERKES vaktine alır ps4'lerini, yalnızca ben en azından ilk cihazımı o şekilde almayacağım.

İki oyun da kuzu kuzu bakıyor bana..bakalım halledebilicem mi =)
  • Playstation appstore'da indirdim sign in yaptım calisiyor guzel ama store sekmesi falan safariye atıyor simdilik hepsi app icinde degil

Indirmek isteyenler smartphone olanlar indirebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim her sony center için kota var mesela benim olduğum bölgedeki sony center'a 25 adet ps4 gelecek.

Ben 20 gün önce sormuştum sony center'a ne yapmam lazım adet azmış ürün kalmayabilir demiştim. Sony Center sahibi kapora bırakın ayıralım size ürünü dedi bende minumum ücret olan 200 TL kapora bıraktım karşılığında makbuz aldım.

Bir Çok sony magazası böyle yaptı sanıyorum ve siparişleri dolan mağazaların elinde sadece teşhir ürünler kaldı her mağazada bir tane var sanırım.

Teknosa, Darty vb mağazalarda böyle bir durum yok devamlı alış veriş yaptığın bir yer varsa git bir konuş derim.

• Arkadaşlar PSN yanlış yazmışım doğrusu : KaanKS ekleyebilirseniz çok sevinirim.
  • SavasLordu kullanıcısına yanıt
    Hepsisony'yi ettim iptal
    Bakıcam artık inşallah alabilirim, sağa sola bakıp beklemece

• Şu ps4 genel konusuna bakıyorum da bu bölümü iyiki kurmuşsunuz şaka gibi orası.
  • ahaha aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanksml

Şu ps4 genel konusuna bakıyorum da bu bölümü iyiki kurmuşsunuz şaka gibi orası.

Bende şimdi bunu yazmaya girdim foruma cidden... Artık kolay kolay ps4 genel konusunu okumam da yazmam da... resmen suyu çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Şu ps4 genel konusuna bakıyorum da bu bölümü iyiki kurmuşsunuz şaka gibi orası.

Bende şimdi bunu yazmaya girdim foruma cidden... Artık kolay kolay ps4 genel konusunu okumam da yazmam da... resmen suyu çıkmış

Aynen hocam o ne öyle ya din peygamber ırkçılık kapitalizim kominizim meslek grupları böyle konular konuşup tartışıyorlar ps4 beklerken contaları sıyırmış millet...

• Hahaha merak da ettim
    Zahmet olmazsa özet geçebilir mısın güleriz

En son yuksek mühendisler ps4 fiyatlaması ve farklı ülkelerin, hatta ABD'nin farklı eyaletlerinin vergi sisteminden bahsediyor, bazı garibanlar killzone 7 almış zuhaha yazıyor, bazıları da insanları dinsizlikle suclarken bir kısım hükumet karşıtı söylemlerde bulunuyordu

Spot alan ölsün, fazla para veren yansın, beyler az gelecek alamayacaksınız yazanlar da cabası idi

Yeni ilginclikler var mi acaba

• quote:

Hahaha merak da ettim

En son yuksek mühendisler ps4 fiyatlaması ve farklı ülkelerin, hatta ABD'nin farklı eyaletlerinin vergi sisteminden bahsediyor, bazı garibanlar killzone 7 almış zuhaha yazıyor, bazıları da insanları dinsizlikle suclarken bir kısım hükumet karşıtı söylemlerde bulunuyordu

Spot alan ölsün, fazla para veren yansın, beyler az gelecek alamayacaksınız yazanlar da cabası idi

Aynen o şekilde devam ediyor muahabbet bir de şey eklendi bu ürünü bu fiyatlara alan bizler kapitalizmi destekliyormuşuz doğudaki çcuklar falan alamıyomuş halbuki 800 lira olsa herkes alabilirmiş zart zurt

• HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
    Doğudaki cocuklar şık bir ekleme
    Bir de bunu mobil sürümden smartphone ile yollamış olsa keşke...

Valla bizim bura super oldu sadece konsola ulaşma oyunlar ile bilgi tartışma yok anlamsızca...yerinde oldu cok hem de

• quote:

quote:

Hahaha merak da ettim

Aynen o şekilde devam ediyor muahabbet bir de şey eklendi bu ürünü bu fiyatlara alan bizler kapitalizmi destekliyormuşuz doğudaki çcuklar falan alamıyomuş halbuki 800 lira olsa herkes alabilirmiş zart zurt

Adam 700 sayfalık ana ps4 konusunun özetini 3 cümle ile çıkarmış bide utanmadan özet istiyor... helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 29 Kasım 2013; 16:43:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

quote:

Hahaha merak da ettim

Adam 700 sayfalık ana ps4 konusunun özetini 3 cümle ile çıkarmış bide utanmadan özet istiyor... helal olsun

hahaha aynen öyle hocam iyi ki sen bunlar önceden öngörüp şu forumu açtın respect

• Geç bile kalınmıştı ama neyse
  • Bende durumu erken farkedip bu konu başlığını bekleyenlerdendim,psycho açmasa ben açacaktım,BURASI FORUMUN PS OYUN BÖLÜMÜ ARKADAŞ,BURDA OYUN VE KONSOLLAR konuşulur,bunu anlamayıp PS4 beklerken kayışı sıyırmaya ne gerek var?Bizde biliyoruz spot bile olsa en erken OCAK ayında konsola kavuşacağımızı ama sabırla bekliyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 29 Kasım 2013; 18:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Bende durumu erken farkedip bu konu başlığını bekleyenlerdendim,psycho açmasa ben açacaktım,BURASI FORUMUN PS OYUN BÖLÜMÜ ARKADAŞ,BURDA OYUN VE KONSOLLAR konuşulur,bunu anlamayıp PS4 beklerken kayışı sıyırmaya ne gerek var?Bizde biliyoruz spot bile olsa en erken OCAK ayında konsola kavuşacağımızı ama sabırla bekliyoruz işte.

Ocak'a sarkmaz inş dediğin gibi... Ve evet millet delirdi bekle bekle çatlıyor tabi bir süre sonra sabır taşı
  • Arkadaslar haftaya cuma günü bir arkadasım ps4 getirecek amerikadan.fazladan 2 hakkı var fiyat 1300 almak isteyen olursa irtibata gecebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.