Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar GG'den bakıyorum worldbazaar dan bakıyorum PS4 oyunları 200 lira civarı çok yüksek değil mi fiyatlar? Buralarda böyle ise sony de DnR da falan kaç para olacak bu oyunlar ya çok moralim bozuldu cihazla beraber alırım oyunları (fifa ve BF4) diyordum ama tanesine 250 fiyat çekeceklerse o iş olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Arkadaşlar bakırköyde psoyunu'na gittim az önce
    Fifa 14 ve CoD ghosts kalmış elinde bir tek, Fifa aldım 2. bölge 145TL
    Gelince haber verecek bir de Killzone alıcam bu hafta içi yine bir parti oyun geliyormuş..bir de değişik renk ds gelirse haber et dedim
    Onur diye bir arkadaş son derece ilgili 4 senedir bakırköydeymiş dükkanları 10 senedir de bu piyasada
    25tl'den oyun takası yapacağız dedi, ama iki oyun arasındaki fiyat farkettiği durumlarda fiyat farkına göre takas ücretini 10'a çekeriz dedi

6 cihaz mı ne satmışlar, İngiltere'den gelme spot tabii ki 1200tl'den yanlış hatırlamıyorsam...oyunlarda vs 2. bölge olmasına özen göstericez diyor

ilgili ve düzgün bir yere benziyor, evime de çok yakın ben buraya epey gidip gelicem anlaşılan, merak eden arkadaşların da bilgisine

2. Bölge ne oluyor? Avrupamı?

evet 2.bölge tum avrupa ve turkıye ıcın gecerlı olan bölge kodu

145TL 2. bölge çok ucuz gerçektende..

aynı fikirdeyim bende aldım psoyunundan arastırıyorum yurtdısı aynı yada daha pahalıya gelıyor inşallah böyle devam ederse biz sıkıntı yaşamayız

Hep 2. Bölgemi gelecekmiş peki? öğrenebilirseniz süper olur

hocam genelde hep ps3 oyunlarınıda 2. bölge getırıyorlarmıs ps4 tede hep 2.bölge olacak mış ancak 1.bölge ısteyenlerede temın edeceklermıs artık bu durumda belkı reklam olacak ama sadece psoyunu bakırköy rocks demek kalıyor

Açıkçası fiyatları falan yükseltmezlerse direk ordan alırım bende oyunlarımı...

• Beyler şöyle sağlam Online zombi temalı hayatta kalma oyunu FTP yapım olarak gelirmi sizce PS4 e?
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    evet PAL, İngiltere'den getirttiklerini söyledi, KZ 2. bölgelerde Türkçe desteği olacak diye belirtti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

evet PAL, İngiltere'den getirttiklerini söyledi, KZ 2. bölgelerde Türkçe desteği olacak diye belirtti

Sıyırıcam yakında cidden TR psn kullanayım diyorum hop bir haber US psn ozaman diyorum hop başka bir haber... Cidden rezalet birşeymiş bu psn lerin bölge ayırımı yapması...
    Eminönü'ne git 160 tl falan oyunlar dedi bana, biz 145'e veriyoruz dedi..tl kurunda aşırı oynamalar olmazsa fiyat yükseltmezler herhalde
  • psn store türkiye'ye sonunda ps4 eklenmiş, girip bir fiyatlara bakın derim :)
  • Şafak 17! Sıkın dişinizi...
  • Beni de yazın genelde çok vaktim olmuyor ama vakit bulduğumda da yalnız oynanmıyor :)

PSN: Mesut-PSN
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut Hocam, sizin bu jenerasyon ana makina PS4'mü olacak, yoksa Xbox 360'da olduğu gibi Xbox One'a devam mı edeceksiniz?
  • quote:

Şafak 17! Sıkın dişinizi...

Askerde bile bu kadar şafak sıkıştırmadı :))
    Az değil be hocam...
  • Turkce destekli oyunlar disinda pal almaya gerek yok mario128 den 123.5 tl yr kargo dahil nba 2k14 aldim.bekliyorum gelmesini daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

PS4 olacak :) Her şeyiyle çok sevdim başına oturduğumda kalkasım gelmiyor. Evli adam işi değil aslında

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • of bende bıkdım beklemekden turkıyeye gelmedı gıtdı bıde bıie sorcam sayfayı kuran arkdasa kardes turnuvalar nasıl olcak mesela ılk turnuva ne olcak bıraz bılgı verırmısın bu konuda fıfa 14 turnuvası mesela a bu arada ps4 bulsam hemen alıcam gıtdı gıdıyora baktım adam 1900 vereyım dıo bende almadım co pahalı herkez ayın 29 unu beklıyo gelcek dıolar ama 29 da ayın hayırlısı
  • Planladığımız herhangi birşey yok şu anda. Cihazlar bir alınsın. Herkes bir ilk hevesini alsın. Sonra zaman bol nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

PS4 olacak :) Her şeyiyle çok sevdim başına oturduğumda kalkasım gelmiyor. Evli adam işi değil aslında

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Vay Mesut ÇEVİK'de bizlerle,yeni nesilde seni yanımızda görmekten mutluluk duyarız,ah bir de senin kadar erken oynama şansımız olsaydı .Özellikle BF4 maçlarına bekleriz,tecrübelerinize güveniyoruz,tüm tank filosu hizmetinizdedir efendim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Aynen, ben de X360'dan sonra bu jenerasyon PS4 siparişimi verdim bile.

Evlilik konusuna gelince, eşimin 1 yıldır ertelediğim "arka odaya tv alma" baskısına sonunda boyun eğdim. Sonuçta salondaki TV'yi hayatında bir daha izleyemeyebilir düşününce
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin Mesut Çevik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 13 Aralıkta alıcaktım ama Ocak ayında usa den almaya karar verdim .1'de ekstra oyun alıcağım tavsiyeleri alıyım lütfen Kill zone bundle olarak alacağım oyun DLC mi yoksa kutulumu çıkıyor bundle da??
    ikinci oyun öneriniz nedir?fifa nba ac4 harici birde fps olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.