Şimdi Ara

PS4 2 Sene Bir Geliştirilecek İddaları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı haber sitelerinde PS4 ve Xbox One 2 sene bir donanımları vs güçlendirelecek gibi bir haber ortaya çıktı sizce bu mümkün mü sonuçta 18 Milyon satmış bir konsol ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulletSoldier_TR -- 7 Şubat 2015; 20:40:23 >

• O zaman o ps5 olur.Saçma, olmaz öyle şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 7 Şubat 2015; 20:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ölümleri olur firmaların.Sonuçda eğer yaparlarsa konsollarını almış kişilere ihanet etmiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

O zaman o ps5 olur.Saçma, olmaz öyle şey

Bencede MK haber yapmıştı artık fazla güvenmek istemiyorum o siteye ama inş dediğiniz gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Kendi ölümleri olur firmaların.Sonuçda eğer yaparlarsa konsollarını almış kişilere ihanet etmiş olurlar.

Aynen hocam haklısınz şahsen öyle birşey yaparsa ben daha Sony falan kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BulletSoldier_TR

quote:

Bencede MK haber yapmıştı artık fazla güvenmek istemiyorum o siteye ama inş dediğiniz gibi olur

Mk ye güvenilmez.Ortalığı karıştırmak için saçma sapan haberler yapıyorlar.
    Ps4 kırıldı
    Xone a virüs çıktı
    gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 7 Şubat 2015; 20:43:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BulletSoldier_TR

quote:

Mk ye güvenilmez.Ortalığı karıştırmak için saçma sapan haberler yapıyorlar.
    Ps4 kırıldı
    Xone a virüs çıktı
    gibi...

Haklısınız kırıldı dendi ama sadece orası dedi bunu BSC vs kimse demedi inanmamak lazım artık
    (Bişi sorcam forumda yeniyimde aynı anda 2 alıntı nasıl yapabilirim )

• Oyle bir sey yaparlarsa karsilarinda 18 milyon kizgin ve hakkini arayan oyuncu bulurlar. Bence boyle birseyi goze alamazlar

• MK ye güvenmiyorum.saçma sapan haberler yapıyorlar.
    zaten 18 küsür milyon satmış cıhaza ve kullanıcılara böyle bir şey yapsınlarki.
    tamamen mantıka aykırı.
  • Gazoz ağacı bu haberler.

• Asilsiz ve sacma haberler.

• Yazılımsal güçlendirmeler yaparlarsa daha faydalı olur. Boş duracaklarına nasıl daha fazla performans alabiliriz diye düşünsünler ve bunun üzerinde çalışsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Yazılımsal güçlendirmeler yaparlarsa daha faydalı olur. Boş duracaklarına nasıl daha fazla performans alabiliriz diye düşünsünler ve bunun üzerinde çalışsınlar.

Haklısınız daa eklemeleri gerekn şeyler var birde şu download hızlarını ayarlasaalr bi hiç stabil olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.