Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps4 1 tb slim Satın Al 29 Mart 2019 21:05 1 1 Ps4 1 tb slim Aralık ayında amazon.com üzerinden aldım. Henüz 4 aylık sıfır gibi bir cihaz. 1 kol. Spiderman diskini takas ettim. Onun için cihazın yanında fallout 4 +skyrim special edition goty oyunlarını veriyorum (sec haktır) Son sürüm cihazdir cuh 2215b. Yazılım versiyonu 6.2 dir. Tek çizik kırık yoktur. Kendim 5.05 cihaz aldığımdan dolayı satışta.Fiyati :1650 Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2019 Satıldığı Şehir : Gaziantep,Şahinbey Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ps4 1 tb slim Ref ila god of war Usa psn bakiye kodu 10$ 45 ₺(playstation Store gift card) Killzone shadow fall refarans ilani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 21 Mart 2019; 21:48:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ps4 1 tb slim Ref ila god of war Usa psn bakiye kodu 10$ 45 ₺(playstation Store gift card) Killzone shadow fall refarans ilani _____________________________