Şimdi Ara

[PS3] YENI Pro Club - OYUNCULAR ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa'ya 2001 de basladim ve 2010 dan bu yana hemen hemen hergün pro club maclari yaptik.
    Ilk clubum Footballsultans'di. 2-3 ay oynadiktan sonra takim oyunculari Turk brothers, Los Galacturcos gibi clublere dagildi, bende daha cok alman clublerinde ANY, ST, CB olarak oynadim.
    Fifa 12'de dünya 36. clubün ANY'siydim. Artik türklerle ayni takimda oynamak istedigim icin, buraya kayit oldum.
    Okul arkadasim 3 ay önce Ps3 aldi, bizde ikimiz alismasi icin bir club kurduk.
    Simdi yeni oyuncularla, yeni bir club kurup, basarili olmak istiyoruz.

Her posizyona oyuncu ariyoruz ama GK bulursak cok iyi olur.
    Lütfen oyun bilginiz cok iyiyse, hergün oynuyorsaniz ve katilmak istiyorsaniz, buraya yazin.
    Sadece oyundan anliyan ve karekteri düzgün, problem cikarmayan arkadaslar alinacaktir.

YARIN 1-2 kisi katilirsa sevinirim

iyi geceler
    Tsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsn_93 -- 1 Mart 2013; 1:00:23 >

• istatistik ve oyun stilimiz:
    ben any/st oynuyom, arkadas st
    genelde ver kac yapiyoz, any kötüyse 3-4 kisiyi calimlayip gol atiyoz.
    takimda kesinlikle EGO, pas vermeyen, hep kendi gol atmak isteyen kimse yok.
    mesela 1e1 yakalasak bile, yanimizdaki takim arkadasimiza pas veriyoz ki, boskaleye golü atsin. benim 70 macta 75 golüm 85de assist'im var. fifaya yeni baslayan arkadasimda fena sayilmaz. Kendiside 75 macta 70 gol 21 assist yapti.
    ön tarafda tek top yapabilen, gerektiginde calim atabilen, oyuncular ariyoruz,. tabi bir de GK
    bu gece gelin katilin bize, oynuyalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

Ben de aranıza katılmak isterim. Dün katıldığım kulüp başka bir organizasyona giriyormuş ve boşa çıktım

psn: valderamaaaa

eklerseniz veya pm atarsanız sevinirim

adım Onur ve 34 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurthemenace

merhaba

Ben de aranıza katılmak isterim. Dün katıldığım kulüp başka bir organizasyona giriyormuş ve boşa çıktım

psn: valderamaaaa

eklerseniz veya pm atarsanız sevinirim

adım Onur ve 34 yaşındayım

bu gece eklerim seni. türkiye saati 12den sonra basliycaz arkadasla
    biz simdilik 2 kisiyiz, söyleyimde sonra sasirma

• ok başlayalım da gerisi gelir elbet bir işin başında olaya dahil olup sahiplenmek de güzel.. ben de GK oynayamıyorum şaşırmayın
  • quote:

ok başlayalım da gerisi gelir elbet bir işin başında olaya dahil olup sahiplenmek de güzel.. ben de GK oynayamıyorum şaşırmayın

önemli degil. hangi pos oynamak istersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsn_93

quote:

ok başlayalım da gerisi gelir elbet bir işin başında olaya dahil olup sahiplenmek de güzel.. ben de GK oynayamıyorum şaşırmayın

benim pro orta saha olduğuundan buradaki 3-4 pozisyonda daha başarılı olurum. ayrıca bir tane de CB pro açmayı düşünüyorum.. onu geliştirirsem defansa geçerim.. illa gol atayım ST olayım diye bir derdim yok.. takım oyunu olsun keyif alalım.. anlattığın ortam olsun yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 4 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

benim pro orta saha olduğuundan buradaki 3-4 pozisyonda daha başarılı olurum. ayrıca bir tane de CB pro açmayı düşünüyorum.. onu geliştirirsem defansa geçerim.. illa gol atayım ST olayım diye bir derdim yok.. takım oyunu olsun keyif alalım.. anlattığın ortam olsun yeter

cok iyi, defansiv orta saha misin yoksa ofansiv mi? hep gol atmak isteyen kisilerle oynamayi istemem, tek toplarla, ver kac...hizli paslasmayla kaleye yaklasip bostaki (müsait posizyondaki) adama pas verip, gol attirmasi daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok iyi, defansiv orta saha misin yoksa ofansiv mi? hep gol atmak isteyen kisilerle oynamayi istemem, tek toplarla, ver kac...hizli paslasmayla kaleye yaklasip bostaki (müsait posizyondaki) adama pas verip, gol attirmasi daha iyi.

ikisini de oynarım ancak pro'nun defansif özellikleri ofansa göre düşük pro'nun pozisyonu cm yani gelişir tabi ki.. geriyi unutup hep ileri koşan biri değilim.. pasın atılacağı yerleri de iyi seziyorum ama pronun özelliklerinden bazen tackle başarılı olmuyor.. oynadıkça gelişir

• Selam Benim adım burak bende uzun zamandır pro club oynuyorum eğer yer var ise takıma girmek isterim

tüm pozisyonlarda oyniyabiliyorum ama genelde cam oyuncusuyum overall'ım 89

pas çalım ve skorer bi oyuncuyum takıma çok faydalı olabilecegimi düşünüyorum maçta gol atmaktan çok takıma faydalı olmak beni daha çok eglendiriyor.

Hemen hemen hergün aktif'im

psn: BRTURKER1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.