Şimdi Ara

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xbox bu kontrolörü kesinlikle Sony' den araklamadı bence. Tamamen Dreamcast' in kontrolörüne benziyor dual shock' lar yerine...

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad

Bu arada bakın burada ne var? Meğerse Wiimote 1998 yılında Nintendo Dreamcast çin çıkacakmışta haberimiz yokmuş...

Alın bu haberi:http://www.gwn.com/articles/article.php/id/745/p/title/title/Wiimote_a_Copy_of_Dreamcast_Prototype.html

Bu da Wiimote' un 1998' de ki hali:

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad

Bu da wiimote: ( sanki bilmiyormuşsunuz gibi gösteriyorum ya, harbi illet üyeyim ha! )

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 9 Mayıs 2007; 20:39:15 >

• xbox 360 gamepadi tabii ki
  • Xbox360'ın gamepadi içlerinde en iyisi bunu herkes kabul ediyor.

Xbox1'in gamepadiyle yakından uzaktan alakası yok. Zaten Xbox1'lin gamepadlari de revizyon geçirdi küçüldü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

bu sölediğine anca fanlar katılır hafif olması yönünden suç buluyosunuz ya çok ilginç doğrusu tamam titreşim olmamasını anladık ki bana kalırsa çok büyük bi eksiklik deil ancak ps3 ün controller a laf söletmem her yönüyle çok rahat uzun süre x360 oynadığın için ps3ün controller eline alınca gariplik hissede bilirsin bende aynı şeyi arkadaşımda x360 ı ilk oynadığımda hissettim ama bunu kalitesizliğe bağlama

bi kere xbox360 kolunda analoğun yukarda olması parmağın analogla sağ sol yapmasında daha kolaylık sağlıyor. Analogun üstü çukur olması direk baş parmağını kaldırmadan yön vermek için gayet ideal. Ps kolunda ise analog aşağıda olduğu için parmakla iterek ve çekerek yön veriyosun o yüzden eşit güçte ve ayarda yön vermek o kadar rahat değil. Ayrıca x360ın analogunun yukarda olması bütün kullanıcıları analog kullanmaya alıştırıyor ve oyunları daha keskin ve ayrıntılı kontroller vermesini sağlıyor....

bu arada xbox360 kolu gerçekten ideal büyüklükte ve ağırlıkta, nintendo wii özentisi sixaxis olmaması da pek bişey kaybettirmiyor. Eğer o tarz oyun istiyosam giderk halismulis wii oynarım. gamepad sixaxisli olsa ne yazar...

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
     Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad

• Çok uzun zamandır xbox ve ps2 ve birkaç aydır xbox 360 ve ps3üm var.İçlerinde ele en iyi oturan,sağlam hissi veren xbox kolları.Ps kolları da güzel ama xboxın kolları ergonomi olarak çok iyi.
    Bunun dışında kasa olarak ben Ps3ün tasarımını beğeniyorum ancak yapısı çok hantal gözüküyor.Adaptörün içinde olması büyük bir artı tabiki ama kasa görünüşü hantal.Şimdiye kadar 10dan fazla arkadaş kasayı gördü ve beğenen çıkmadı.
    Dediğim gibi iki konsola da sahibim.İkisini de para verip oyun oynamak için aldım.O yüzden taraf tutuyorsun denmesin.Benim şahsi görüşüm bu,herkesin zevki farklı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeastieBoys

Ps3 için zentirliyon çeşit gamepad çıkacaktır. Titreşim sorun değil bence.

Hareket algılayıcı diğer gamepadlerden daha üstün kılıyor sixaxis'si

Ayrıca Xbox, bu analog kontrolleri tamamen Sony'den araklamıştır. Sadece yerlerini değiştirmiş.

Hadi ya... Sony de Nintendo'dan araklamıştı. Hatırlatmama gerek yok herhalde.
  • bana göre de (ps3 sahibi olsamda) x360 kolu daha iyi. hem dizayn hemde kullanım olarak. sixaxis in analogları hassas değil ps2 den pek farkı yok gibi hassaslık olarak. biraz küçük olduğundan özellikle r1 tuşu zorluyor beni. sağ işaret parmağımı ağrıtıyor. bence yeni dizayn gerekli ergonomi açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 9 Mayıs 2007; 23:10:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

quote:

Orjinalden alıntı: BeastieBoys

Ps3 için zentirliyon çeşit gamepad çıkacaktır. Titreşim sorun değil bence.

Hareket algılayıcı diğer gamepadlerden daha üstün kılıyor sixaxis'si

Ayrıca Xbox, bu analog kontrolleri tamamen Sony'den araklamıştır. Sadece yerlerini değiştirmiş.

Hadi ya... Sony de Nintendo'dan araklamıştı. Hatırlatmama gerek yok herhalde.

Arak iyidir...

• kesinlikle 360 gamepad i daha iyi
  • Xbox 360 ile Xbox 1 Gamepad'i Arasında Çok Fark Var Xbox 1 Gamepad'i İle Ps2 Dualshock'u Karşılaştırmak Gerekir ise Şahsi Görüşüm Dualshock Bayağı Bİr Farkla Önde Ama Mevzu Xbox 360 Gamepad'i İse Bu Gamepad İle Oyun Oynamak İnanılmaz Keyifli Hele Hele Fps Tarzı Oyunlarda Triggerler İnanılmaz İyi İş Çıkartıyor
  • walla sixaxis in hiç bi çekiciliği yok dizayn olarak. ps3 ilk aldığım gün arkadaşlar geldi baktılar joystick e
    aynen aktarıyorum: - "bu ne olum? hala aynı kol mu? o kadar uğraşmışlar makine için yok über süper cpu koymuşlar bissürü özellik eklemişler insan bi de joysticki değiştirir ." dediler (not: daha titreşimsiz olduğunu söylememiştim bile )
  • ya stickler konusunda psninkiler çok rahatsız kaçıor orası doğru malesef ki ben eli çok terleyen bi insan olarak eldivenle ps oynadım günleri hatırlıomdiğer bi yandan bana göre sixaxis mi titreşimmi diye sorsalar sixaxis derim ki 2si bir arada olmucaına göre sony nin bunu tercih etmesi çok normal.Hareket algılayıcılarla vibration aynı anda çalışmaz çalışamas.2 sini de atın gitsin ya bana göre en iyi controller ları nintendo üretio şahsen nintendo 64 de fps oynarken aldığım tadı hiç bi konsolda almadım

Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad

bu joypadı inceleme fırsatı bulamayanlar için sölim ortadaği tek analoğun altında tuş bulunuyor.Bu joypadı oyuna göre 2 şekilde kullanabiliyorsunuz ki bu iyi avantaj.Analoğu tuttuğunuz yer elinize öğle bir oturuyorki silahı tutmuş kadar oluyordunz.Ama bu joypad çoK ağırdı ve titreşim için ayrı bir parça takıyorduk.

controller tasarım konusunda nintendo bana göre tekel bu savaş içinde

yani xbox oyunlarda
    ps tasarımda ve malzemede
    xbox controllerda

bize bunları içine alan 4. bi konsol lasım

• quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

bana göre de (ps3 sahibi olsamda) x360 kolu daha iyi. hem dizayn hemde kullanım olarak. sixaxis in analogları hassas değil ps2 den pek farkı yok gibi hassaslık olarak. biraz küçük olduğundan özellikle r1 tuşu zorluyor beni. sağ işaret parmağımı ağrıtıyor. bence yeni dizayn gerekli ergonomi açısından

+1
  • Yok mu hiç kablolu xbox360 gamepadini ps3te deneyen? Usb girişli olduğu için çalışması gerek.. Ah arkadaş kanıma girmeseydi keşke..
  • Bu Arada Weycell Nerede ? Kendisi Koyu Ama Makul Bir Ps3 Taraftarıdır ! Bakalım O Ne Düşünüyor ?
  • alin size ps360 controller adama helal yanliz dikkatimi cekti sixaxisin cipseti xboxun kolununkine gore daha kucuk

http://www.engadget.com/2007/05/01/how-to-make-a-ps360-controller/ ingilizce bilmiyorsaniz size resimler anlatir
  • alin size ps360 controller adama helal yanliz dikkatimi cekti sixaxisin cipseti xboxun kolununkine gore daha kucuk

http://www.engadget.com/2007/05/01/how-to-make-a-ps360-controller/ ingilizce bilmiyorsaniz size resimler anlatir
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

alin size ps360 controller adama helal yanliz dikkatimi cekti sixaxisin cipseti xboxun kolununkine gore daha kucuk

?? O Ne Öyle ?

• Xbox in controller sony den arak mi?

Sadece gorup denemeden bunu soylemen deil,yazman bile hata...
  • sixaxis işe yaramıyor deniyor... bu çok ilginç... hareket sensörü nasıl işe yaramaz? şimdiki daha bunu ilk defa kullanan oyunlarda bile değişik bi hava heyecan katıyor oynarken, motorstormu sixaxisle oynamak bence çok eğlenceli, farklı bişey yani... wii den arak diyorsunuz motion sensor için neye dayanarak diyorsunuz? yoksa sadece spekülasyonmu yapıyorsunuz. Sixaxis in hareket sensörü son derece hassas ve kaliteli bir sensördür, bu güzel bir gelişmedir bize sunulmuş güzel bişeydir... XboX pad i ergonomik ve ağırlıgı güzel bir pad dir ama lütfen Sixaxis e laf atmayalım arkadaşlar, ikisininde artıları var kendilerine göre.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.