Şimdi Ara

PS3 ve PS4'te Hack - Hile olayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3te çoğu oyunda özellikle online modlarda aşırı hile hack vs. yapanlar var. Son zamanlarda sony'nin uncharted 2 oyununda listeyi hacklediler bazı kişiler nasıl becermişlerse üstüne birde ölümsüz şeklinde oynayıp oyunu donduruyorlar. Ben gta, uncharted serilerinde olan bunca şeyden ve Sony başta olmak üzere oyun firmaları sessiz kalınca bu haksızlıklara karşı ps3'ü bıraktım arada sadece arkadaşlarla futbol oynarım o kadar. Şimdi ps3'te durum böyle iken ps4'te nasıl olacak? Ps4'ü henüz deneme fırsatım olmadı durum nedir bilgim yok ama şuan için hile durumları yok gibi gözüküyor. Ama oyunlar çıktıkça arttıkça bunlar ps3'te olduğu gibi ps4'tede rahatlıkla yapabilirler. Almayı düşünüyordum ama gerçekten bu haksızlıklar ve yetkililerin bunca olan şeyleri umursamaması beni konsoldan soğuttu. Hele ki 5 yıla yakındır bu oyunları oynuyorken. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz bir oyun sırf eski yada bir üstü çıkmış diye o eski oyunla ilgilenilmemesi saçma değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gta 5 de 8 lvl olacam dıye bı tarafımı yırtarken adamlar 800 900 lvl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ps4 te yoktur diye dusunuyorum hocam Sony bu sefer dersine çalışmış gorunuyo

• benim bildiğim kadarıyla ps4 te şu an öyle bir durum yok. ama ps3 te oynarken bazı oyunlarda hack olayı harbiden sıkmıştı ben de sattım. ölümsüz düşmanlarla uğraşmak can sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

benim bildiğim kadarıyla ps4 te şu an öyle bir durum yok. ama ps3 te oynarken bazı oyunlarda hack olayı harbiden sıkmıştı ben de sattım. ölümsüz düşmanlarla uğraşmak can sıkıcı.

Benimde merak ettiğim yetkililer neden ilgilenmiyor veya neden bu hileleri engelliyemiyorlar...

• engelleme olayları oluyor toplu ban yapıyorlar da o arada milletin tüm keyfi kaçıyor. benim kaçtığı için ps3 ü satmıştım.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ben Sony Bi daha oyle Bi hata yapmaz diye duşunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal oyunda olsunda online olmasın .

conusta cocuklarda oynuyor yetişkenler için bile zor o kadar para verip basında kalmak sıkıcı oluyor misal.

eglencedir ps3 deki gibi olsun sadece isterim online kimse istemez
  • GTA 5 de adama yapıyoar daha ne olsun.Ama bana bir kere hileci denk geldi k kadar.Sorunum yok bana zarar vermiyorlar fazla

• Bf 3 online oynuyodum bi adaM beni ikide bir oldurup duruyo her oldurdugunde adamin lebeline baktim bazen 9 bazende 100

• Birçok oyunda hileye çok müsaade edeceklerini sanmıyorum. Hile yapan çoğu oyuncu hileci havuzuna düşüyor zaten. Ancak yine de her zaman olduğu gibi bir açık kapı bulunuyor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.