Şimdi Ara

PS3'ün Otomatik Fan Temizleme Modu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
177
Cevap
1
Favori
49.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu daha önce açılmış ve bazı arkadaşlar makinenin bozulduğu yönünde iddialar ortaya atmışlardı. Kullanma klavuzunda yazmadığı için yine de haberiniz olsun istedim.
  • nerede okuduğumu hatırlamaya çalışıyorum, sanıyorum yine dh forumuydu. bu işlem sırasında PS3 ü bozulan lar var deniyordu. yabancı forumlarıda arşatırmanızı öneririm.
  • Ben 4 kere yaptım bozulmadı ama bi daha denemeyeceğim
  • bu uygulamanın makinaya zararı yok tabi keyfiyattan 2 günde bir yaparsan bu zaman fanı bozar vfeya makinaya zarar verirsin onun haricinde düzenli ayda veya 4-5 ayda yaparsan sorun olcanı sanmam
  • Bu konu çok tartışıldı. Birçok kişi zararlı olduğunu söyledi. Bende bu düşünce taraftarıyım.
  • arkadaşlar bu fan ın içindeki ve hava yollarındaki tozları temizlemek için ps3 e eklenmiş bir özellik..ne bozulması:)) bunu sony kendi bizzat ps3 e uyarlamış..belli bir kaç saniye sonra duruyor..yani tamamen ps3 e özel geliştirilmiş bir sistem..ne bozulması...oyun diskini yuvasına takınca diski içeri alıyor aman dikkat bluray okuyucu bozulmasın...

Not:tabii durmadan da yapmayın..zaten gerekte yok..yılda bir kere bile yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 25 Ocak 2009; 22:54:14 >
  • Bende bir deneyim. Benimki 60 GB lık.
  • Deneme bence çok dedikodu çıktı

Not: ben bugün 4 kere denedim hiç bişey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 25 Ocak 2009; 23:02:56 >
  • Arkadaşlar bende işlemi denedim ama olmadı. 60 GB benimki. Yukarıdaki gibi dik konuma getirdim. Makina tamamen kapalı iken cd tuşuna basılı tuttum. Sonra şalteri açtım. PS3 öttü birşey olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Arkadaşlar bende işlemi denedim ama olmadı. 60 GB benimki. Yukarıdaki gibi dik konuma getirdim. Makina tamamen kapalı iken cd tuşuna basılı tuttum. Sonra şalteri açtım. PS3 öttü birşey olmadı.

Hiçbi düğmeye basmana gerek yok sadece o konumda havada beklet
  • İşlemi yaptım. Makinadan tozdan çok duman çıktı. Evimde Hard Rock konseri varmış gibi fan çalıştı; ama makina zarar gördü sanırım.
  • quote:

İşlemi yaptım. Makinadan tozdan çok duman çıktı. Evimde Hard Rock konseri varmış gibi fan çalıştı; ama makina zarar gördü sanırım.

Fan bende de öyle çalıştı herkesde öyle çalışıyor o işlem sırasında. Direk karara varma bi test falan et aç oyun oyna bi sorun olmaz inşallah
  • vallaha boyle bisey oldugunu bilmiyodum ... deniyim bakiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

Arkadaşlar bende işlemi denedim ama olmadı. 60 GB benimki. Yukarıdaki gibi dik konuma getirdim. Makina tamamen kapalı iken cd tuşuna basılı tuttum. Sonra şalteri açtım. PS3 öttü birşey olmadı.

Hiçbi düğmeye basmana gerek yok sadece o konumda havada beklet

aynen, dugmelerle oynamıyosun, makina dik duz konumda iken, tersine cevirip, havada asılı tutuyorsun, 20-25 saniye sonra fan cosuyor. bu arada guc kablosuna dikkat et, zorlamasın mesafe.
  • Demin oyun açtım. Makina çok zorlanıyor. Fan coştu gidiyor. Kitlenmek üzere nerede ise. Nediye gaza gelip yaptım ki. En iyisi biraz bekletmek. Umarım birşey olmamıştır.
  • quote:

Demin oyun açtım. Makina çok zorlanıyor. Fan coştu gidiyor. Kitlenmek üzere nerede ise. Nediye gaza gelip yaptım ki. En iyisi biraz bekletmek. Umarım birşey olmamıştır.

Sanmıyorum bişey olduğunu dediğim gibi benim alet ilk posta yani en çok hatalı olan bugün bu işlemi 4 kere yaptım sorun yok.
  • Makina fanı son devrede 20 sn den fazla çalıştı. Makinayı normal konumuna çevirdim fan sesi kesilmişti. Doğru mu yapmışım ?
  • quote:

Makina fanı son devrede 20 sn den fazla çalıştı. Makinayı normal konumuna çevirdim fan sesi kesilmişti. Doğru mu yapmışım ?

Doğru yapmışsın acaba sorun ne
  • Sorun yok. Makina eskisi gibi çalışıyor; ama bir daha böyle bir uygulamayı yapmayı düşünmüyorum. Makina fanları kendi temizlemekten çok zorlanıyormuş duygusu verdi bana. Çünkü ben makinayı çevirmeseydim fanlar hala son devirde dönmeye devam edecekti. Süpürge makinası gibi çalıştı durmadan. Zaten böyle bir uygulama resmi olsaydı kullanma kılavuzunda yazardı.
  • Resmi olmasa böyle birşey olamaz mesela 40 gb lıklarda olan olay çok karmaşık bunun bi tesadüf falan olması zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.