Şimdi Ara

PS3'ü Pioneer 5+1 Ses Sistemine Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde Pioneer DCS-370 marka sinema sistemi var.
    PS3 HDMI kablo ile TV'ye bağlı, TV'de hoparlör yok. Yani sesi HDMI dışında başka bir yerden almak zorundasınız.

Gelelim asıl konuya,

Yukarıda gösterdiğim PS3 içinden çıkan kablo ile PS3 ve ses sistemi arasında bağlantı kuruyorum.

Resimlerde de görüldüğü gibi beyaz ve kırmızı kabloları ''IN'' yazan yere takıyorum, takılı olan şekilde ses sisteminde yalnızca 2 hoparlöründen ses geliyor.
    Tabi ki bu şekilde gelecek de... İşte burada sorum devreye giriyor. Bu giriş çıkışlara sahip bir ses sisteminden PS3 için nasıl 5+1 ses alabilirim?
    Hangi kablolar ile bağlantıyı gerçekleştirirsem PS3'den 5+1 ses alabilirim?

Resimlerde, 6 adet farklı renklerdeki uçlar 5+1 kabloları ve her biri bağlı olduğu hoparlöre gidiyor. 5+1'i yalnızca sistem üzerindeki DVD Player'dan müzik ve ya film izlerken alabiliyorum haliyle.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Temmuz 2012; 22:00:09 >

• Ses sisteminde optical in girişi varsa PS3 ün optical out çıkışından bağlantı kurman yeterli bu şekilde gerçek 5.1 ses alabilirsin ancak yoksa maalesef senin yaptığın gibi 2 hoperlörden ses alırsın.Ya da ses sisteminin ayarlarında sanal surround diye bişey varsa 5 hoperlörede ses gider ancak gerçek 5.1 olmaz
  • Ses sisteminde Optical giriş mevcut değil, resimde de neredeyse arkada ki çoğu çıkış gözüküyor;
    http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DCS-370/index.html

Sanal surround olup olmadığını bağlamadan PS3'ü bağlamadan anlayabilirmiyim?
    Baya bi uğraştım elimdeki kablolarla yapamayınca ve forumdan cevap gelmeyin PS3 başka bi odaya aldım.
    Eğer varsa gelsinde 5+1'den ses nasıl gelirse gelsin şimdilik ben onada razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Temmuz 2012; 21:56:18 >
  • bu şeklilde bağlantın sadece stereo alırsın 5+1 maalesef olmaz
  • Cevaplar için teşekkürler.
    Artık uğraşmayayim en iyisi, Surround olarak 5+1'de alamadım...
  • Line girişi seçildiğinde Sanal olarakta 5+1 ses alamassınız.Sadece stereo 2 kanal ses alabilirsiniz.Cihazın özelliği bu şekilde.

Kullanma kılavuzuzndada belirtilmiş.

• TUNER (KANAL ARAYICI) ya da LINE (HAT) seçildiğinde,
    sadece stereoda kaynağı duyabilirsiniz.
  • Evet, denedim sanal olarakta olmuyor,olacağıda yok gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.