Şimdi Ara

ps3 te divx film izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 ümde bilgisayarıma internetten indirmiş olduğum .avi uzantılı filmleri izleyebilirmiyim?sabah neroda veri dvd si yarat deyip içine birtane film koydum fakat ps3 bunu görmedi..başka yolu varmı internetten indirdiğim filmleri izlemek için?

• Maalesef ps3'ün GameOs işletim sistemi üzerinden .avi uzantılı dosyaları açabilme imkanın yok. PS3 manual olarak .mp4 uzantılı videoları destekliyor. Elindeki avi videoları mp4'e convert edebilirsin imtoo video converter gibi programlar ile. Yada Yellow Dog Linux kurarak Linux üzerinden her türlü uzantıyı izleyebilirsin.
  • bende büyük bir heyecanla prison break i takmıştım,açmamıştı..
  • peki mp4 formatına çevirdikten sonra ne yapmam gerekli nero da hangi özelliği seçip yazdırmalıyım direk veri dvd si yapsam okurmu ps3?ilgi için teşekkür ederim BigBoSs

birde şu var ben film ve altyazısını bir klasör içine atıyorum ...klasörde film ile altyazısının adını aynı yapıyorum ve bilgisayarda izlediğim zaman altyazı otomatik olarak filme yapışıyor bunun için alt yazının adı ile film adını aynı yapıyorum.ve bu film ve altyazıyı yeni bir klasör yaratıp içine atıyorum..ps3 bu klasörü görür dimi?yani bu altyazı ve yeni klasör olayı bir sorun yaratırmı veya altyazılı izleyebilirmmiyim bilgisyarda olduğu gibi yoksa ps3 alt yazı ile film adı aynı olsa bile beni ilgilendirmez deyip altyazısızmı oynatır filmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 12 Mayıs 2007; 14:12:06 >
  • mp4 yapıp normanl yazdırma seçeneğini seçmen yeterli olur sanırım. RW bir CD de deneyebilirsen iyi olur varsa...
  • Aranızda YellowDogLinux kullanarak VideLAN Player / Mplayer vb gibi oynatıcılarla divx/xvid/x264 vb dosyaları oynatabilen var mı? Yüksek çözünürlüklü dosyalarda performans nasıl? Son zamanlarda artık dizilerin (Lost, Prison Break vb) 1280x720/x264 versiyonlarını download edip izliyoruz açıkçası. Bu dosyalara destek vermiyorsa adam gibi medya oynatıcı olarak kullanamayız PS3'ü.

Bu dosyaları dönüştürerek oynatıyorsa X360'dan pek bir farkı olmaz zaten, X360 için zaten Microsoft'un Windows Media Encoder diye beleş bir ürünü var, video'yu WMV'ye dönüştüren. Dönüştürme işi zahmetli ve fuzuli bir iş olduğu için hiç sıcak bakmıyorum, bu yüzden X360'ı kullanmıyorum medya player olarak.

Açıkçası ben seneye PS3 aldığımda HD xvid/x264 dosyaları oynatabilecek miyim merak ediyorum, bu mümkün ise PS3 alım tarihimi daha öne çekebilirim.

Bu dosyaları PS3'te oynatan arkadaşların tecrübelerini dinleyebilir miyiz?

• arkadaşlar isteyen olursa msn e gelsin ps3 video convertor programi var. 720p1080i ve 1080p ye cevişrio çok hizli izlersiniz böylelikle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla herkes diyo yellowdog şöle böööle ama aldığım günden beri orjinal hemde parayla linux aldım hiç bi şekilde video izleyemiyorum tamam codec modec yüklencek falan da nasıl?????????????????????????
  • PS3 u almamin nedeni oyundan cok media center olarak kullanmak istememdi.Ama HD flimleri gostermedigi icin hayal kirikligina ugradim acikcasi.Bir yerden duydugum seyde redkawa diye biserseyle ps3`e flimleri atip izleyebiliyormusuz ama bunuda ben beceremedim.Eger mumkunse siz arkadaslar su REDKAWA olayini bir arastirabilirmisiniz?

Tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

PS3 u almamin nedeni oyundan cok media center olarak kullanmak istememdi.Ama HD flimleri gostermedigi icin hayal kirikligina ugradim acikcasi.Bir yerden duydugum seyde redkawa diye biserseyle ps3`e flimleri atip izleyebiliyormusuz ama bunuda ben beceremedim.Eger mumkunse siz arkadaslar su REDKAWA olayini bir arastirabilirmisiniz?

Tesekkurler

VAlla ben ps3 9 diye bi program kurdum denedim ps3 e çeviriyo ister cd ister sd nasıl istersen ordan seyredebiliyosun çevirdiğin filmi ancak çevirme işleminin uzun sürdüğünü söylememde yarar var sanırım filmin boyutuyla doğru orantılı olarak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.