Şimdi Ara

Ps3 Slim Takılma Arızası Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ps3 mü bir aksilik sonucu masadan asagıya düsürdüm kapalı konumda elektrik yokken . O günden sonra makineye oyun cd si taktıgımda da harddiskdeki oyunları oynadıgımda da sürekli takılmalar oluyor ana ekranda cd takılı degilken bile saga sola gecisler yaparken de takılmalar oluyor kafayı yicem . Acaba sorun nedir birkac kisiye sordum hdd den kaynaklanıyor dediler sizcede o yüzdenmidir ? Bosyere Hdd almak istemiyorum cünki ...

Yardımcı olmanızı bekliyorum lütfen ...

• yok mu cevaplıyacak bir muhterem
  • Sony garantisi varsa bir gönder eğer bir sorun varsa tamir ederler tamir olmassa yenisini verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi bitti diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_6161_xx

Arkadaslar ps3 mü bir aksilik sonucu masadan asagıya düsürdüm kapalı konumda elektrik yokken . O günden sonra makineye oyun cd si taktıgımda da harddiskdeki oyunları oynadıgımda da sürekli takılmalar oluyor ana ekranda cd takılı degilken bile saga sola gecisler yaparken de takılmalar oluyor kafayı yicem . Acaba sorun nedir birkac kisiye sordum hdd den kaynaklanıyor dediler sizcede o yüzdenmidir ? Bosyere Hdd almak istemiyorum cünki ...

Yardımcı olmanızı bekliyorum lütfen ...

Riske atma yolla servise kaç paraysa ödersin.Yanlış bir şey yaparsan hepten makineyi servis parasıda artar.Ama çok pahalı diyorsan servis khalkedon diye bir mağaza var sanırım bunun tamirlerini yapıyorlar ve daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Haziran 2012; 10:02:52 >
  • Takılmalar anlık mı oluyor? Yoksa makine kilitleniyor mu? Gerçi her ikisi de olsa, bunun sebebi HDD olamaz. Makine takılıp kalıyor, donuyorsa, bir ihtimal HDD olabilir tabi. O an okunmaya çalışılan dosyada sorun varsa, makine kilitlenebiliyor. GPU'da sorun olsa, görüntüde bozulmalar olurdu diye düşünüyorum. Makine darbe almış, burada tahmin yürütmek anlamsız. Şu anda bir arıza söz konusu zaten. Kendin çözmen de mümkün değil. Servis yolu görünüyor sana.
  • servisi arayip tamir fiyati hakinda bilgi al eger pahali gelirse bu tur arizalarla ilgilenen bir cok ps3 dukkanlari var khalkedon gibi forumda konularida vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılmalar anlık oluyor kitlenme gibi bir problem söz konusu degil hafta sonu sony yetkili servise getirim bi bakalım o zaman ne diyecekler
  • sony ye ver işte düşürmüşsün ps3ü biz napak
  • quote:

takılmalar anlık oluyor kitlenme gibi bir problem söz konusu degil hafta sonu sony yetkili servise getirim bi bakalım o zaman ne diyecekler

Anlık oluyorsa, HDD'den değildir. Menüde de takılma oluyorsa, HDD'den olma ihtimali daha da düşer. GPU'dan şüphelenilebilir. Görüntüde yatay çizgiler veya karelenmeler oluyorsa, GPU kesin ölmek üzere demektir. Bu durumda, tamiri de masraflı olur. En kesin cevaı servisler verir. Benim sana tavsiyem, yetkili servislere götürmen. Cİddi bir sorun varsa, sadece onlar altından kalkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

sony ye ver işte düşürmüşsün ps3ü biz napak

işine bak yavrum sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5
    Anlık oluyorsa, HDD'den değildir. Menüde de takılma oluyorsa, HDD'den olma ihtimali daha da düşer. GPU'dan şüphelenilebilir. Görüntüde yatay çizgiler veya karelenmeler oluyorsa, GPU kesin ölmek üzere demektir. Bu durumda, tamiri de masraflı olur. En kesin cevaı servisler verir. Benim sana tavsiyem, yetkili servislere götürmen. Cİddi bir sorun varsa, sadece onlar altından kalkabilir.

Yetkili servis, "Makineyi düzeltmek için formatlamak gerek." diyerek, öküzlük yapmaz değil mi? 90 küsur oyunum var da PSN'den alınma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Yetkili servis, "Makineyi düzeltmek için formatlamak gerek." diyerek, öküzlük yapmaz değil mi? 90 küsur oyunum var da PSN'den alınma.

Öyle yapmazlar, direk formatlarlar. Servis sözleşmesinde yazar zaten bu durum. Format atarlar çok büyük ihtimalle ve senden önemli bilgileri yedeklemeni isterler. Kendileri yedekleme yapmazlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Öyle yapmazlar, direk formatlarlar. Servis sözleşmesinde yazar zaten bu durum. Format atarlar çok büyük ihtimalle ve senden önemli bilgileri yedeklemeni isterler. Kendileri yedekleme yapmazlar.

Peki yedekleme yaptığımız hesap ve oyunları geri yüklediğimizde bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü çoğu hesabın şifresi değişmiş, giremiyorum bile.

• Büyük ihtimalle çıkar. Sen yine yedeklemeyi dene. Şans, belki tutar. Ama büyük ihtimalle tüm içerikleri kaybedeceksin. Sonra yeniden indirirsin indirebildiklerini.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

sony ye ver işte düşürmüşsün ps3ü biz napak

işine bak yavrum sen

tamam abla
  • quote:

Büyük ihtimalle çıkar. Sen yine yedeklemeyi dene. Şans, belki tutar. Ama büyük ihtimalle tüm içerikleri kaybedeceksin. Sonra yeniden indirirsin indirebildiklerini.

Hiçbirini indiremeyeceğim için yapmamalıyım bence böyle bir şey. Oynananları oynayıp siliyorum artık yapacak başka bir şey yok. Yer açılsın da belki düzelir diye düşünerek. Sağolasın.
  • Servise ver hocam sen, buradan ne söylesek boş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.