Şimdi Ara

PS3 Slim ile Xbox Slim takasi..!!??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler rahatsiz ettim kusura bakmayin ama birsey danismak istedim size.Bende PS3 slim var ve xbox slim ile takas yapmak istiyorum,slim kullanan arkadaslar memnunlar mi konsoldan? 4,5 aydir ps3 sahibiyim psn sistemi cok kötü,live da party chat ve party invite varmis.Sizce deger mi ps3 ile xbox degistirmeye? Amacim online da sesli gayet net ve akici oyunlari oynayip eglenmek zaten konsolun amacida bu degil mi? Live ortami nasil bilgili arkadaslar yardimci olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 30 Ağustos 2010; 21:54:09 >

• 2 konsoloda sahıp bırı olarak sunu net olarak soylıyebılırım lıve psn den kat be kat ustun bı sıstem hem daha serı hem de live party ortamı gercekten cok ıyı yakın bır zamanda ses kalıtesıde artıcak
  • Önce slim kırılsın sonra büyük ban dalgası geçsin.O zaman konuyu hortlatırsın.
  • PS3 Slim ile Xbox Slim takası olmaz, Reisin Takası olur. Amacın onlayn ise Xbox ezer geçer, şu an ve yakın gelecekte Live olayını yakalayacak, geçecek bir sistem yok, diyim ben sana. Ha her ikisine de sahip olmak tabii en güzelidir de diyim.
  • adnan1905

Hocam korsan istemiyorum ilgin icin saol yine de

the_cooler_king
    Amacim evet sesli chat ortaminda oynamak.Maalesef psn sistemi tatmin edemedi 5 aydir
  • xbox ı aldıgında kutunun ıcerısınde mıcrosoftun kendı urunu olan headset cıkıo son derece kalıtelı ses sunuo memnun kalacagına emınım
  • Bence ps3 ü sat ama xbox360 alma, artık bu konsollar alınmaz alırsan ancak ileride oyunları mario gibi oynarsın, Satarak aldığın parayla iyi bir bilgisayar kasası topla

İyi bir oyuncu oyunu pc de oynar , aynen benim gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ps Vita slim
    4 ay önce açıldı
    Satılık Xbox 360 Slim + 2 Kol
    6 yıl önce açıldı
    PS3 ile Xbox 360 takas edilirmi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bence ps3 ü sat ama xbox360 alma, artık bu konsollar alınmaz alırsan ancak ileride oyunları mario gibi oynarsın, Satarak aldığın parayla iyi bir bilgisayar kasası topla

Hocam ben xbox ı 330 tl ye aldım o fıyata alınan hıcbı bılgısayar pacman oynatmaz.

Ama sımdı verdıgım 330 tl ıle mafıa 2 geow gıbı cok guzel oyunlar oynayabılıyorum
  • quote:

Bence ps3 ü sat ama xbox360 alma, artık bu konsollar alınmaz alırsan ancak ileride oyunları mario gibi oynarsın, Satarak aldığın parayla iyi bir bilgisayar kasası topla

"Satarak aldığın parayı 4 ile çarp 1 milyar ekle" demeyi unutmuşsun
  • quote:

bu yine sarmış konsollara
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

adnan1905

Hocam korsan istemiyorum ilgin icin saol yine de

the_cooler_king
    Amacim evet sesli chat ortaminda oynamak.Maalesef psn sistemi tatmin edemedi 5 aydir

dostum al bir xbox360, 1 yıllıkda live üyeliği al (70 tl civarı) sonra bize dua et ;) psn kadar iğrenç bir altyapı yok, verirsin 70 tl'yi krallar gibi kesintisiz, lagsız en kral oyunları oynarsın ;)
  • quote:

hangi ileride 2035 yılında falan mı ? xbox360 daha 2012-2013 e kadar çok rahat götürür...
  • XBOX Slim i ps3 slim ile takas eden çıkmaz bence. biri 600 lira biri 800 lira. ps3 slim + para şeklinde belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

XBOX Slim i ps3 slim ile takas eden çıkmaz bence. biri 600 lira biri 800 lira. ps3 slim + para şeklinde belki.

Ps3 garantili ise neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

XBOX Slim i ps3 slim ile takas eden çıkmaz bence. biri 600 lira biri 800 lira. ps3 slim + para şeklinde belki.

Yok kardesim buldum bi yerde.Xbox slim 250 gb+2 kol+4 oyun+lips ve 2 mikrofon+headset.Live ortami insalla psn gibi yanlizlik diyari degildir,issiz meksika kasabalari gibi psn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.