Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps3 Slim 250gb Multiman 3 kol 550TL Satın Al 17 Temmuz 2017 23:43 1 1 Ps3 Slim 250gb Multiman 3 kol 550TL Cihaz temiz ve sorunsuzdur. fan sesi normal seviyede çıkıyor. sıfır sesli değil yani. cihazın yanında 3 kol bulunmakta. kollardan 2si orjinal biri yan sanayi. orjinallerden biri bozuk kendi kendine tuşlara basıyor. diğer ikisi sağlamdır. cihaz çok temizdir. kollar sanırım tamir görmüş. bana takasla geldi. ihtiyacım olmadığı için satıyorum. pazarlık mesajlarına yanıt verilmeyecektir. foruma fotoğraf yüklemekte sıkıntı yaşıyorum. malum sitede ilan numarası: 458522495 Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set
İlan süresi doldu isteyene özelden fotoğraf atarım. temiz cihazdır. kollar cihaz kadar temiz değil maalesef. Gamer monitör takaslı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Thrustmaster Eswap Profesyonel Gamepad PS4/PC Nacon Revolution Pro Controller 2 Sıfır Thrustmaster T300 RS GT 4750tl Thrustmaster TS-PC Ferrari 488 Full Set