Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS3 Slim 160GB CFW'li Satın Al 1 Mayıs 2015 23:12 1 1 PS3 Slim 160GB CFW'li İlk olarak cihaz çok temizdir. Sadece evde kullanıldı. HDD değişimi amaçlı bir kere cihaz içi açıldı. Satış amacım üniversiteye başlayacağımdan dolayı paraya ihtiyacım var. Fiyat konusunda abartısız pazarlık payı vardır. Fiyat 700 TL Alışverişi kapıda ödeme ile yollama taraftarıyım. Sanalpazar vs. ödeme yollarına komisyon eklenir. Havale ise "Önce para sonra mal" prensibiyle işlenecektir. TAKAS TEKLİF ETMEYİN. Yurtiçi,Aras, UPS ve Sürat kargo tercihimdir. -PS3 Slim kasa -Cihaz Kapasitesi 160 GB (Kutusu üzerinde 120 yazıyor ama 160'lık HDD ile değiştirildi.) -CFW 4.66 Multiman (Oyunu indir, yükle, oyna..) -1 adet orijinal kutulu oyun Mercenaries 2 -Şuan içinde bulunan oyunlar, 1)GTA V 2)Saint's Row IV 3)The Little Big Planet 3 4)Minecraft 5)Fifa 15 6)Blur 7)Last Of Us -2 adet Sony Ds3 kol (Bir tanesinin R1 tuşu kayboldu. 3-5 liraya yaptırabilirsiniz. Ben gerek duymadım) - Power kablosu , 1 metre HDMI Kablo , 2 adet kolları şarj etme kablosu Soracağınız soru , pazarlık , fotoğraflar ve ayrıntılar için PM atabilirsiniz. Yanı sıra 0544 490 3324 numaralı telefonuma Whatsapp veya SMS üzerinden ulaşabilirsiniz. Fakat aramalara cevap vermiyorum. Mesajlara mümkün olduğunca hızlı cevap vereceğim. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. ÜRÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN GÜVEN HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yozgat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster Tulpar T5 V13.1 /// GTX 1060 6 GB /// PS3 Slim 160GB CFW'li