Şimdi Ara

PS3 Slim 120gb Oyunları Görmüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kardeşim gran turismo 5 oynarken ps3 aniden dönüyor ve restart attığımızda farkettik ki ps3 artık hiçbir oyunu görmüyor cd'yi normal takıyorum oyunu okur gibi sesler gelirken yaklaşık 30sn sonra tekrar cd yerleştirmiş gibi bir ses geliyor ve dönen çubuk sürekli dönüyor ama game penceresi altında hiçbir şekilde oyun belirmiyor ve okumuyor oyunları.. çözüm önerisi sunabilir misiniz=?

• büyük ihtimalle konsolun lensi bozulmustur garantisi devam ediyorsa sony servise verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

büyük ihtimalle konsolun lensi bozulmustur garantisi devam ediyorsa sony servise verin

garantisi devam etmiyor zaten yurtdışından almıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

büyük ihtimalle konsolun lensi bozulmustur garantisi devam ediyorsa sony servise verin

Servise vermeden önce sisteme full format atabilirsiniz bir cok kisi bu durumda format atarak düzeldigini söylüyor.

Ugrasmak istemiyorsanda 100-150 lira arasi 5 dakikada degistirebilecek dükkanlar var istanbulda, adreslerini isterseniz verebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Servise vermeden önce sisteme full format atabilirsiniz bir cok kisi bu durumda format atarak düzeldigini söylüyor.

Ugrasmak istemiyorsanda 100-150 lira arasi 5 dakikada degistirebilecek dükkanlar var istanbulda, adreslerini isterseniz verebilirim.

çok teşekkürler ilginizden dolayı, istanbulda bakırköyde bir kaç tane bu işle uğraşan kişi var fakat ; sabıkalılar özellikle kazıklama konusunda , özellikle de forumda aktif olanlarını biliyorum..

bu bağlamda nasıl davranmak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler ilginizden dolayı, istanbulda bakırköyde bir kaç tane bu işle uğraşan kişi var fakat ; sabıkalılar özellikle kazıklama konusunda , özellikle de forumda aktif olanlarını biliyorum..

bu bağlamda nasıl davranmak lazım

Hocam o durumda Sony Servisi en mantiklisi gibi geliyor ama fiyat konusu? Bu konu hakkinda benimde herhangi bir bilgim yok, isterseniz sony servisiyle bu konu hakkinda ve tamir edecekleri durumda ne kadara yapacaklarini soylerler. Ben sizin icin biraz arastirdim ancak lens degisimi icin sony'in ne kadar bir ücret talep ettigine dair bilgi bulamadim. Slim kasalar çift lens olduğu tahminen için 200'ün üstünde miktar isteyebilirler.

• Garantili olmayan ürünlere Sony servisi bakmıyor. Bakırköy taraflarında Khalkedon Elektronik iyidir. Slim konsolların Blu-Ray lensi 100-120 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında Kadıköy taraflarında çok sayıda teknik servis mevcut. Onlara bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Garantili olmayan ürünlere Sony servisi bakmıyor. Bakırköy taraflarında Khalkedon Elektronik iyidir. Slim konsolların Blu-Ray lensi 100-120 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında Kadıköy taraflarında çok sayıda teknik servis mevcut. Onlara bakabilirsiniz.

o bahsettğiniz yer 140tl fiyat çekmiş durumda.. ? sizce makul mü ? güvenilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Garantili olmayan ürünlere Sony servisi bakmıyor. Bakırköy taraflarında Khalkedon Elektronik iyidir. Slim konsolların Blu-Ray lensi 100-120 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında Kadıköy taraflarında çok sayıda teknik servis mevcut. Onlara bakabilirsiniz.

o bahsettğiniz yer 140tl fiyat çekmiş durumda.. ? sizce makul mü ? güvenilir mi?

Genelde en uygun fiyatları veriyor bahsettiğim yer. Daha önce birkaç kere alışveriş ve teknik servis için yolum düştü. Bir sorun yaşamadım. Gördüğüm kadarıyla güvenilir insanlar. Forumda da aratırsanız genelde tavsiye edilen bir yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 2 Ağustos 2012; 22:43:55 >

• Format olayini bi deneyin isterseniz. Bişey kaybetmezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Format olayini bi deneyin isterseniz. Bişey kaybetmezsiniz.

quick formatı denedim hiç bir işe yaramadı,

full formatı deniyorum şuan için 30dk geçmesine rağmen %7'de ve 7 saat kaldı diyor.. bana pek mantıklı gelmiyor harddiski formatlamakla cd okumaması arasında ne gibi bir bağlantı olabilir ki..?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Format olayini bi deneyin isterseniz. Bişey kaybetmezsiniz.

quick formatı denedim hiç bir işe yaramadı,

full formatı deniyorum şuan için 30dk geçmesine rağmen %7'de ve 7 saat kaldı diyor.. bana pek mantıklı gelmiyor harddiski formatlamakla cd okumaması arasında ne gibi bir bağlantı olabilir ki..?

Benim başıma hiç gelmedi ama çok ilginç problemler okudum; alakası yok diyebileceğiniz şeylerin full formatla geçtiğine dair.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full format atmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı
  • Hangi lensi almalı?

bazı yerler 1 yıl garantili diyor 140tl fiyat biçiyor..

bazı yerlerde orjinal sony malı 220 tl , çin malı 70$ diyor ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.