Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.458
Cevap
212
Favori
587.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 çıktığından beri bu konuda millet çok eski oyunları satmaya başladı.Birkaç popüler oyun hariç hiçbir yeni oyun satılmıyor ya da kimse kardeş aramıyor eskiden en bilinmeyen oyuna bile çıktığı gün kardeş bulurdum şimdi 3 aydır borderlands pre sequel satan veya kardeş arayan birini arıyorum yok yok yok hiçmi kimse oynamıyor ya borderlands ? Hardline çıkacak yakında onada kardeş bulamicaz heralde.
  • kardeşim dediğin durumun sebebi bence artık kimse ps4 varken ps3 oyunlarına çok fazla para yatırmak istemiyor.
    bu konuya ilan verenlerin sayısında bile acayip bi düşüş var farkettiysen.
    yenisi varken haliyle eskiye rağbette azaldı kısacası.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteside -- 10 Şubat 2015; 22:34:08 >
  • Ps3

Satılık ve ya takaslık Dante's Inferno tek hak psn hesap.

Ayrıca kutulu olarak killzone 3 ve Beyond two souls mevcut.

Last of us arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 10 Şubat 2015; 20:10:46 >
  • arkadaş da hakli dostum. Ben de giriyorum surekli ariyorum yeni oyun ama artik ps4'e yuklendi millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftkmk

Alınık;
    Last of Us GOTY Edition (Türkçe altyazılı)

Sniper Ghost Warrior 2

Uncharted 1-2-3

@nayifhakan nickli kardeşimiz Uncharted 1-2 oyunlarını oynayıp bitirmem için kendi hesabını hediye etmiştir,kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
  • Kaldı mı böyle adamlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burilk

Kaldı mı böyle adamlar :)

Kalmaz mı ya dostum. Farklı zamanlarda ben de 3 arkadaştan oyun aldım süreli olarak ücretsiz.

Walking Dead S1 ödünç aldım @mithatvargun isimli üyeden.

Walkind Dead S2 ödünç aldım @korneLL ismli üyeden.

Counter-Strike ödünç aldım @KingShady isimli üyeden.

Bu üç değerli üyeye buradan tekrar teşekkür ediyorum.
  • Far Cry 4 arıyorum.
  • Valla 10 lira 20 lira para değil benim için de. Bulsam 1 kaç kişi ücretsiz takasa da varım ama kimse yoğurdum ekşi demiyor. Eski oyunla eski oyun kafa kafaya takas etsek ne olacak sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: burilk

Kaldı mı böyle adamlar :)

Kalmaz mı ya dostum. Farklı zamanlarda ben de 3 arkadaştan oyun aldım süreli olarak ücretsiz.

Walking Dead S1 ödünç aldım @mithatvargun isimli üyeden.

Walkind Dead S2 ödünç aldım @korneLL ismli üyeden.

Counter-Strike ödünç aldım @KingShady isimli üyeden.

Bu üç değerli üyeye buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Rica ederim hocam,ben tesekkur ederim güvenilirliğiniz için. :)

• limdeki oyunlar: takaslik
    PSN HESAPLAR
    1-hesap)Bo2 Dlc Vengeance ve Apocalypse (sadece DLC oyun değil)
    2-hesap)Psn The walking dead season 1 pass
    3-hesap)Shadow of Mordor
    4-hesap)Mass effect
    Aradığım oyunlar
    -GTA 5
    Kutulu Oyunlar
    1-)Pes 13
    2-)Medal of honor warfighter
    3-)Uncharted 3
    4-)Medal of honor
    5-)Resistance 3

• Sadece 24 saate özel büyük fırsat bitti!

Borderlands 1 + Borderlands 2 + GTA IV sadece 12 TL! Bu fırsat 11.02.2015 tarihinde saat 22.38'da bitecektir. Elinizi çabuk tutun, indirimi kaçırmayın (Derim ben )

NOT: Hesap tek haktır ve US PSN'dir. Ayrıca hesapta bulunan 1 dolar da içime oturmuştur. Harcayamıyorum da, kaldı öylece

ÖNEMLİ DÜZENLEME: Evet arkadaşlar, hesap @SystemError kod adlı arkadaşa satılmıştır. Hayırlı olsun diyip iyi günlerde kullanmasını temenni ederim. Fırsatlar devam edecek, takipte kalın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteside -- 11 Şubat 2015; 20:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifas

kardeşim dediğin durumun sebebi bence artık kimse ps4 varken ps3 oyunlarına çok fazla para yatırmak istemiyor.
    bu konuya ilan verenlerin sayısında bile acayip bi düşüş var farkettiysen.
    yenisi varken haliyle eskiye rağbette azaldı kısacası.

Hayır hocam farkındayım çoğu kişi ps4 e geçti yılbaşı zammı olmasa bende geçecektim ama anlamadığım şey şu hala o kadar çok oynayan varki,konsol işlerine hiç girmeyipte ps3 le ilk konsolunu alan oyuncularda var bunların içinden bile hiçbirkimse yeni oyun aramazmı ya.Bide şu var yani ben şahsen 30 liradan aşşağı bir oyunu satmaya buraya tenezzül bile etmem ama bakıyorum sayfalarca aynı kişinin aynı ilanı copy pasteyle sıkılmadan yapıştırıyor alan varmı onuda zannetmiyorum.illaki benim gibi birileri yeni oyunları alıyordur diye düşünerek yazıyorum ama bulamıyorum.Eskisi gibi anında kardeş bulmayı ummuyorum zaten ama o kadar eski oyunlar satılıyorki sanki 1 yıldır falan ps3 e hiç yeni oyun çıkmıyormuş gibi hissediyorum forumda.Borderlands pre sequel shadow of mordor risen 3 farcry 4 bu ve bu gibi oyunlar çıktığı zamandan beri bilmem kaç sayfada toplasan 10ar kez bile satılmadı, ilan verilmedi.
    ilk zamanlar ps3 ünü satıp ps4 e geçenler satıyor ellerindeki en küçük oyunu bile diye düşündüm ama ps4 çıkalı kaç ay oldu hala daha 10 liraya 20 liraya fi tarihinden kalma oyunların ilanları dönüyor.ve hep benzer oyunlar , ne best seller olmuşlarda haberimiz yokmuş sat sat bitmedi. @goz_35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 10 Şubat 2015; 23:04:08 >

• God of war 3, virtual tenis 4, infamous 1, dark siders, gran turismo 5, pes 2014, sport champions2, killzone 3. Bir de arkadaşıma uncharted 3 vermiştim. Akıbetinden haberin yok :)

• Call of duty advance warfare tek hak 35 tl

• fifa 15 aranıyor.
  • Sanıyorum benden ve benim gibi eski oyunları elinden çıkartmaya çalışan bir çok arkadaşımdan bahsettiniz..
    O nedenle cevap veriyorum..Yoksa polemiğe girmek gibi bir niyetim yok yanlış anlamayın lütfen..
    Elimde yaklaşık 35-40 civarı psn hesabı mevcut..Eğer bu kadar hesap biriktirmemiş olsam asla yeni oyunlara yatırım yapmam oyunlarımı bitirip cihazı elden çıkartırım..
    Muhtemelen benim gibi düşünen ve benim kadar psn oyunu almayan arkadaşlarım da aynı mantığı düşünerek yeni oyun almamaya çalışıyor..Sonuçta ölü bir yatırım..Çok değil bundan 3-5 ay sonra PS3 piyasası tamamen ölerek PS4 tamamiyle hakim olacak..
    Sürekli eski oyunları ilana koyma meselesine gelince..
    Burada oyun satarak para kazanmak gibi bir niyetimin (niyetimizin) olmadığının sanıyorum farkındasınızdır.En basitinden hiç oynamadığım The Evil Within oyununu 125 TL'ye aldım..Forumdan toplam 5 arkadaşıma oynaması için emanete verdikten sonra 30 TL'ye oynamadan elimden çıkardım..
    Oyunlar sat sat bitmedi demişsiniz..Bu da çok ilginç bir nokta..Hemen açıklayayım..
    Eğer başlık amacına uygun bir şekilde ilerlese (Takas ilanı) sayfa başına bir adet duyuru yeterli olacaktır..
    Ama o kadar gereksiz muhabbetler, flood mesajlar geliyor ki 24 saat önce koymuş olduğum takas/satış ilanı 2 sayfa geride kalıyor..
    Tekrardan aynı ilanı koyduğumda 'Hocam günlerdir bu oyunu arıyordum teşekkür ederim' gibi mesajlar çok aldığım oldu..( Nick verebilirim..)
    İlginçtir..Ne zaman ilana bir seri hesap koysam mutlaka sayfada kaldığı süre içerisinde de en az 2 tanesi elden çıkıyor..
    Sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Sanıyorum benden ve benim gibi eski oyunları elinden çıkartmaya çalışan bir çok arkadaşımdan bahsettiniz..
    O nedenle cevap veriyorum..Yoksa polemiğe girmek gibi bir niyetim yok yanlış anlamayın lütfen..
    Elimde yaklaşık 35-40 civarı psn hesabı mevcut..Eğer bu kadar hesap biriktirmemiş olsam asla yeni oyunlara yatırım yapmam oyunlarımı bitirip cihazı elden çıkartırım..
    Muhtemelen benim gibi düşünen ve benim kadar psn oyunu almayan arkadaşlarım da aynı mantığı düşünerek yeni oyun almamaya çalışıyor..Sonuçta ölü bir yatırım..Çok değil bundan 3-5 ay sonra PS3 piyasası tamamen ölerek PS4 tamamiyle hakim olacak..
    Sürekli eski oyunları ilana koyma meselesine gelince..
    Burada oyun satarak para kazanmak gibi bir niyetimin (niyetimizin) olmadığının sanıyorum farkındasınızdır.En basitinden hiç oynamadığım The Evil Within oyununu 125 TL'ye aldım..Forumdan toplam 5 arkadaşıma oynaması için emanete verdikten sonra 30 TL'ye oynamadan elimden çıkardım..
    Oyunlar sat sat bitmedi demişsiniz..Bu da çok ilginç bir nokta..Hemen açıklayayım..
    Eğer başlık amacına uygun bir şekilde ilerlese (Takas ilanı) sayfa başına bir adet duyuru yeterli olacaktır..
    Ama o kadar gereksiz muhabbetler, flood mesajlar geliyor ki 24 saat önce koymuş olduğum takas/satış ilanı 2 sayfa geride kalıyor..
    Tekrardan aynı ilanı koyduğumda 'Hocam günlerdir bu oyunu arıyordum teşekkür ederim' gibi mesajlar çok aldığım oldu..( Nick verebilirim..)
    İlginçtir..Ne zaman ilana bir seri hesap koysam mutlaka sayfada kaldığı süre içerisinde de en az 2 tanesi elden çıkıyor..
    Sağlıcakla

hocam katıldığım yerler var ama demişsiniz ya ölü yatırım diye insanlar bu alete yatırım olarak bakıyorsa o zaman ne anlamı kalıyorki oyun oynamanın kendi zevkimiz için değilde alırsam ilerde eldenen çıkaramam düşüncesiyle bakarsak nasıl keyif alıcaz.Yanlış anlamayın sözüm kimseye değil ama forumda sanki bu oyun satma takaslama olayı iş olarak yapılmaya başlanmış gibi görmeye başladım herkes satıyor alıyor kazanç sağlıyor birşekilde ama belli bir tarihten öteye geçilmiyor asla satışlarda.Bilmem belkide yeni oyunların psn de çok pahalıya satışa çıkmasıyla alakalı olabilir ama ben birkaç istisna hariç sony nin steam gibi inanılmaz indirim yaptığını görmedim yeni oyunlarda.
    iyi forumlar :) far cry 4 içinde bekliyorum mesajınızı

• C.o.d advanced warfare alinir elinde olan?

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.