Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık hocam, 5-1 lik maç tam bir muamma oldu.. Messi, suarez ve neymarı çok iyi kullanıyorsun hocam şanssızlığım sana barcelonanın çıkması olmuş.. Ben senin kadar kullanamadım elbette... 2. maça rahat çıkınca kendi oyunumu oynayabildim.. İlk maça tedirgin çıkmasaydım skor o kadar felaket olmazdı sanıyorum :) Arada maç kasalım oyunun ve analoğu çok seri kullanıyosun, çok iyi oyuncusun tebrik ediyorum kardeşim, dün dediğim gibi kupayı almadan gelme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Hocam musait oldugunuzda mesaj atin, biz de yapalim macimizi.

Hocam kısmet olursa bu akşam 10-12 arası bir süre online olmaya çalışıcam bu aralar baya yoğunluk var bir makale yetiştirmem gerekiyor. Ama bir şekilde turnuvayı bitirmemiz gerekiyor. Kısmet olursa akşam mesajlaşırız. Psn : burakboun eklersiniz psnden mesaj atarsınız online olduğunuz zaman ben telefondan görüp uygunluk durumumu bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opechancanough

Eline sağlık hocam, 5-1 lik maç tam bir muamma oldu.. Messi, suarez ve neymarı çok iyi kullanıyorsun hocam şanssızlığım sana barcelonanın çıkması olmuş.. Ben senin kadar kullanamadım elbette... 2. maça rahat çıkınca kendi oyunumu oynayabildim.. İlk maça tedirgin çıkmasaydım skor o kadar felaket olmazdı sanıyorum :) Arada maç kasalım oyunun ve analoğu çok seri kullanıyosun, çok iyi oyuncusun tebrik ediyorum kardeşim, dün dediğim gibi kupayı almadan gelme :)

Hayirlisi hocam 2 kurt'an biri bekliyor beni. Ya burakboun yada booker01 olacak. Cok zorlu gececek eminim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Hocamla cok guzel 2 mac yaptik.
    Kendisini fairplay icin burdan tesekur ederim.

Akat866 vs opechanough
    5-1
    0-1

Hocam tebrik ederim dunku muhabbetinize de azicik kulak misafiri oldum hakkinizi helal edin

• quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

Akat866 vs opechanough
    5-1
    0-1

Hocam tebrik ederim dunku muhabbetinize de azicik kulak misafiri oldum hakkinizi helal edin

Mademki giriyorsun bi slm ver. Ajan seni taktigimi calacaksin demi :p

• quote:

quote:

quote:

Akat866 vs opechanough
    5-1
    0-1

:D messi neymar biseler duydum ama tam anlatamadim
    Kulaklik yoktu yazarak selam verdim ama gozukmedi demek saglik olsum.

Aksam musaitlerse mart ayi ilk finalisti ile mac yapmak isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Akat866 vs opechanough
    5-1
    0-1

:D messi neymar biseler duydum ama tam anlatamadim
    Kulaklik yoktu yazarak selam verdim ama gozukmedi demek saglik olsum.

Aksam musaitlerse mart ayi ilk finalisti ile mac yapmak isterim

Vakit bulursak yapariz hocam. Bu aralar mac yapmak istiyen okadar cokki. Bende anlamadim

• galasoldiers kullanıcısına yanıt
    Sen onları duyduğun da gala geldi dedik ajanladın bizi

zaten artık aramızda ki maçlar bana daha çok keyif vermeye başladı.. Siz bi yapında sonra bende senle oynamak isterim müsait olursak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

quote:

Hocam kısmet olursa bu akşam 10-12 arası bir süre online olmaya çalışıcam bu aralar baya yoğunluk var bir makale yetiştirmem gerekiyor. Ama bir şekilde turnuvayı bitirmemiz gerekiyor. Kısmet olursa akşam mesajlaşırız. Psn : burakboun eklersiniz psnden mesaj atarsınız online olduğunuz zaman ben telefondan görüp uygunluk durumumu bildiririm.

Burak kardesim siz isinize bakiniz, cok acelesi yok final pazar gunu zaten o vakte kadar oynariz elbet. Oncelik is. :)

• quote:

quote:

quote:

Burak kardesim siz isinize bakiniz, cok acelesi yok final pazar gunu zaten o vakte kadar oynariz elbet. Oncelik is. :)

Hocam müsait olduğunuz zaman mesaj atarsınız bu gece online olabilirim

• my club güncellemede ne yenilikler var bugun arkadaslar
  • Burak kardesimle super maclar yaptik. Kendisi averajla eledi beni. Tebrik ediyorum.

• (trustburak) Bayern Munchen 8-3 Real Madrid (booker01)

(Bookee01) Bayern Munchen 2-1 Real Madrid (trustburak)

Eline sağlık hocam güzel maçlardı finaldeki rakibin robbenini tutamayacağımızı biliyoruz ama elimizden geleni yapmaya çalışıcaz

@Akat866 abimiz yurt dışından bağlanıyor pazar günü de serverların dolu olduğu bir gün maçımızı saat gece 1 de yapıcaz pazar günü açıklıcaz inşallah :)

• quote:

(trustburak) Bayern Munchen 8-3 Real Madrid (booker01)

Eline sağlık hocam güzel maçlardı finaldeki rakibin robbenini tutamayacağımızı biliyoruz ama elimizden geleni yapmaya çalışıcaz

@Akat866 abimiz yurt dışından bağlanıyor pazar günü de serverların dolu olduğu bir gün maçımızı saat gece 1 de yapıcaz pazar günü açıklıcaz inşallah :)

Ikinize de bol sans arkadaslar. Lagsiz, tus gecikmesiz mackar diliyorum. Ilk mac perisan oldum o yuzden. :D

• quote:

(trustburak) Bayern Munchen 8-3 Real Madrid (booker01)

Evet burak kardesimizle maci bugun yapma karari aldik. Serverler doludur pazar gunu. Isimin cok zor oldugunu biliyorum. Ama deniyecez artik . Nami deger burakbounla final yapmakta bir gururdur benim icin.

• Beyler final 15 dk. Real ve Bayern takimlarini secerek oynuyoruz.
    Simdi konuya yazmadan bena ozelden istediginiz takimi yazin belki kuraya gerek kalmaz.
    Ikinizde ayni takimi secerseniz kura yapacagim.
    Bu iki takim harici baska takimda secebilirsiniz, atiyorum bi arkadas barcelona yi almak istedi, alabilir ama bu sefer diger kullanici real veya bayern den birini veya rakibinin secmedigi baska bi takimi secmekte ozgurdur.

Simdi buna gore bana istediginiz takimi ozelden yazin lutfen.

Bana farketmez diyene Galatasarayi veririm ona gore istediginiz takimi yazin

• Forum donanim haber Pro Evolution Soccer Turnuvasi ilk Şampiyonlari!!!!

Ps4 Şampiyonu

trustburak

[Center]  [PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

Ps3 Şampiyonu

Reus88mc

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galasoldiers -- 29 Mart 2015; 0:09:31 >

• Ps3 pes 2015 için yama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

• Tebrik ederim hocam, en azından şampiyona yenildik demek tesellimiz oldu:)
    Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürler, güzel bir organizasyondu.
  • Şampiyonaları tebrik ediyorum bu güzel organizasyon içinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.