Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FIFA PRO STREET
    MGS4
    NFS CARBON

mevcut oyunlarım makul takas tekliflerine açıktır.

uygun fiyatla satabilirim de.
  • Elimde DEAD SPACE var...COD5 ya da uygun bir şekilde FRY CRY2 ile takas yapabiliriz..Yani Fry Cry2 + ....
  • Hocam Dead Space için ne kadar istersin. Bursa elden teslim.

quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

Elimde DEAD SPACE var...COD5 ya da uygun bir şekilde FRY CRY2 ile takas yapabiliriz..Yani Fry Cry2 + ....
  • ne diyeyim ben GG den 115 e aldım..ama bu arada 1 gün süre tanıyabileceğim bir dostumda pm atacak bu akşam atar herhalde o olmazsa seninle de konuşabiliriz..
    Oyun çok iyi sadece geride bekleyen Bioshock var killzone kadar bitirmek istiyorum onuda birde LBP...

NEW: Maalesef sürekli arkadaşın karar vermesini bekleyemeyeceğim, arkadaşlar oyun hem satışta hemde takastadır...Öncelik takas olabilir..Cod5 gibi...yada uygun 2 oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 25 Ocak 2009; 10:32:35 >
  • arkadaşlar ne buya?izmir istanbul topikler 10 sayfayı geçmiş bizimki daha 3. sayfadabiraz canlanalım.
    bende resistance fall of man var aşırı temiz ps3ün yanında verdiler.bir tane bile çizik yok.olursa zaten orda bakınca almassınız.ben oyunu gran turismo 5p veya heavenly sword ile takas yapmak istiyorum.
    ve bir sorum daha var.uludağ game center ve sönmezdeki sağ taraftaki ps3 oyun satan yerde takaslık kanhi oyunlar var?
  • vallahi takaslık bilmiyorum ama mesela resistance fall of man ile gitsen yani oyunların takasında 80-90 isterler...hatta olmayabilir bile takas..çok bencil davaranıyorlar...eğer yeni oyun götürürsen 10-20 ytl arasında istiyorlar...
  • euro 2008 ile takas etmezler mi?
  • muhtemelen ederler...ama genede 20 ytl den aşağıda para istemezler...
  • arkadaşlar sönmezdeki uludağda oyun değiştirme fiyatları ne ve her oyunu alıyolarmı.
  • oyunun eski ve yeni bir oyun istersen senden 80-90 tl fark istiyorlar...oyunun son 2-3 ayda yeni çıkmış bir oyun ise 10-20 tl arası takaslıyorlar..
  • haze,genji,siren bu oyunlardan arıyorum satın almak amacıyla :)
  • ibr-g,

Dead space ve bioshock için fiyat ne istiyorsun. takas düşünmüyorum.

Bursa elden teslim dediğim gibi senden güzel fiyatlar bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

ne diyeyim ben GG den 115 e aldım..ama bu arada 1 gün süre tanıyabileceğim bir dostumda pm atacak bu akşam atar herhalde o olmazsa seninle de konuşabiliriz..
    Oyun çok iyi sadece geride bekleyen Bioshock var killzone kadar bitirmek istiyorum onuda birde LBP...

NEW: Maalesef sürekli arkadaşın karar vermesini bekleyemeyeceğim, arkadaşlar oyun hem satışta hemde takastadır...Öncelik takas olabilir..Cod5 gibi...yada uygun 2 oyun...
  • siren bana gelicek yakında oynamadım ama oynadıkdan sonra satmayı düşünüyorum almayı düşünürseniz haberim olsun
  • Takaslık oyunlarım
    HEAVENLY SWORD
    UNCHARTED
    MOTOR STORM
    DELİ gibi FİFA 09 arıyorum bursa içindenim takasta uymassa satıcak arkadaşım fiyat verebilirmi!
  • MOTORSTORM

Motorstorm Pacific Rift mi?
  • UNCHARTED oyun, pasha216 nickli arkadaştan alınmıştır...yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkürler....
  • Motorstorm Pacific Rift olan var mı arkadaşlar

satılık veya takaslık
  • UNCHARTED ile GTA4 takas olunur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 29 Ocak 2009; 14:30:35 >
  • bence de olunur.

pm attım.
  • sönmezdeki ps3 oyun satan yerde alacak olsan 40 ytl diyor sen bir oyun ver aynı oyun icin 20 ytl takas parası alıyo bide diyoki oyun 60-70 ytl sen yaabncı deilsin 50 yaparız senini oyun da 30 ytl ağzınız acık kalır tam komedi adam gibi bir eyr yokki bursada oyun alacak ...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.