Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cintick

Selamlar herkeze. Benim bi' sorum olucaktı.Yeni başladım master lige daha henüz herşeyi çözemedim d5 teyim güzelde oynuyorum 538 puanım var şuanda bugun yarın çıkarım gibime geliyo ama hangi lige çıkarım hiç bilmiyorum ve üst lige çıktığımda para gelme olayı varmı eğer yoksa hiç boşuna çıkmayayım burda turnuvalarda hep ilk 16 ya giriyorum garanti gibi bişey oldu artık yakın zamanda kadromu da yazarım tavsiyelerinizi alırım ama çok bişey beklemeyin daha 150 maç bile yapmadım

Öncelikle adam sat al yapma hemen.. Foruma danış herkes yardımcı olur sana.. Bi kere D4 D3-D2 bu klasmanları atla. sonra 540+ üstü yapıp D1 e çık. En kolay para kasma mekanı. Turnuvalara 16 kişiden az kişi giriyor.. Klasmanları teker teker atlıyorsun.. Şimdi D4 olucaksın.

Sana önerilerim :

Helton
    Beria
    Faty
    Hübschman
    Van Der Mirch
    Annecasila
    Sturridge
    Emana
    Mavuba
    Makoun

Bunlar öneriler .. Kadronu koyunca bakarız yorum yaparız ....

• quote:

Selamlar herkeze. Benim bi' sorum olucaktı.Yeni başladım master lige daha henüz herşeyi çözemedim d5 teyim güzelde oynuyorum 538 puanım var şuanda bugun yarın çıkarım gibime geliyo ama hangi lige çıkarım hiç bilmiyorum ve üst lige çıktığımda para gelme olayı varmı eğer yoksa hiç boşuna çıkmayayım burda turnuvalarda hep ilk 16 ya giriyorum garanti gibi bişey oldu artık yakın zamanda kadromu da yazarım tavsiyelerinizi alırım ama çok bişey beklemeyin daha 150 maç bile yapmadım

Öncelikle güncelleme yarın öğleden sonra netleşiyor.Klasmanlar belirleniyor.Klasmanlar D5-D4-D3-D2 ve D1 olmak üzere 5 bölüme ayrılıyor.Senin şuan çıkacağın klasman D4.Üst klasmana yükselince ekstra bir bütçe verilmiyor.Ayrıca şunuda belirtmekte fayda var biran önce bütçeni yükseltmek istiyorsan ne kadar üst klasmana çıkarsan senin için daha iyi olur.Çünkü klasman yükseldikçe turnuva ödülleri artıyor.

• beyler turnuvalarda averajlar ayni olunca hep sona beni atıyor?neden böyle sıralama neye göre baktım sureye göre de değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyigit

beyler turnuvalarda averajlar ayni olunca hep sona beni atıyor?neden böyle sıralama neye göre baktım sureye göre de değil

valla turnuvalar şöyle oluyor en iyi 3 maçın baz alınıyor misal ilk maçı kazandın "3puan" sonra kaybettin "0 puan" sonra bi daha kazandın "3 puan" toplam 6 puan oldu daha sonra beraberlik de alsan kazansan da bişe değişmeyecek çünkü beraberlik ilk aldığın galibiyetten daha düşük puan verdiği için baz alınmayacak kazansan da sıralaman değişir sadece galibiyet mağlubiyet galibiyet olmaz da malubiyet galibiyet galibiyet olur biraz karışık anlattım galiba ama durum bu bu maçlarda ne kadar çok atarsan o kadar üst sıralarda kalma ihtimalin yüksek olur gol averajı sebebiyle

• ben 9 puanken genelde 17 .lige atıyor beni onumdekiler daha onde aynı averaj ayni puan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Öncelikle adam sat al yapma hemen.. Foruma danış herkes yardımcı olur sana.. Bi kere D4 D3-D2 bu klasmanları atla. sonra 540+ üstü yapıp D1 e çık. En kolay para kasma mekanı. Turnuvalara 16 kişiden az kişi giriyor.. Klasmanları teker teker atlıyorsun.. Şimdi D4 olucaksın.

Sana önerilerim :

Helton
    Beria
    Faty
    Hübschman
    Van Der Mirch
    Annecasila
    Sturridge
    Emana
    Mavuba
    Makoun

sence sturridge mi annecasila mı?

• herkese selamlar psn:baggiturkey dün gece d2 de 541 olup bırakmıştım şu an iş yerindeyim bir arkadaş bakabilirmi d1 e çıkmışmıyım diye sizden rica ediyorum,yardımlarınızı bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_kececi93

herkese selamlar psn:baggiturkey dün gece d2 de 541 olup bırakmıştım şu an iş yerindeyim bir arkadaş bakabilirmi d1 e çıkmışmıyım diye sizden rica ediyorum,yardımlarınızı bekliyorum....

ps başında değilim ama 541 kritik bir puan...

garantisi 545 dir...

ben 542 ile iki hafta çıkamadığımı bilirim...

Eğer çıkamamışsan sana tavsiye o puanı 545 üstü yap ve oynama bir dahaki güncellemeye kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyigit

quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Sana önerilerim :

Helton
    Beria
    Faty
    Hübschman
    Van Der Mirch
    Annecasila
    Sturridge
    Emana
    Mavuba
    Makoun

sence sturridge mi annecasila mı?

Ben bunlardan sana annecasila yi oneririm ama onu almadan once van der mirch

• quote:

herkese selamlar psn:baggiturkey dün gece d2 de 541 olup bırakmıştım şu an iş yerindeyim bir arkadaş bakabilirmi d1 e çıkmışmıyım diye sizden rica ediyorum,yardımlarınızı bekliyorum....

Abi d2 de 541 puanda baggiturkey diye biri yok kullanici aramada da yok .. Sen ps3 den giriyosun demi ? Sakin karistirmis olmayalim ?
  • kardeşim en rahat en sonki salı günkü 1:15 teki cl de çeyrek final oynadım ordan bulabilirsin..
  • quote:

D1'desin.
  • Arkadaslar beke kimi önerirsiniz sol sag fark etmez bütçe 4m. Abidal , sagna , Van der wiel , abate , janklovski falan bu ayarda oyunculardan hangisi iyidir sizce ? Diğer bekimde c.rodriguez
  • Cildiricam yaaa...

3 kere ustuste baglabti gitti 3 ubde de D1 le oybuyodum birinde berabereydi ikisinde ondeydim... Kaybettigim 1,5 M paraya mi yanayim 40 puana mi...

Dalga gecer gibi gidiyo beni atiyo hemen geliyo geri olan bana oluyo :(
  • mr consistency trophysini ml online maçlarından alabiliyor muyuz?
  • d1 yeni yükseldim dün gece girdim ve kupa:D d1 tam para mekanı..:)
  • arshavın : 290 maç 101 gol 116 asis forlan : 483 mac 270 gol 71 asis maxi rodriguez: 358 maç 103 gol 52 asis benim takımdaki oyuncular katkıları bunlar arshavin ve forlan kaçırmayın derim ben
  • benim forvet hattımda archavin,rooney,agbonlehor var sizce agbonlehor yerine forlan ı alsam mı?

psn:baggiturkey
    klasman:d1
  • quote:

benim forvet hattımda archavin,rooney,agbonlehor var sizce agbonlehor yerine forlan ı alsam mı?

psn:baggiturkey
    klasman:d1

Agbonlahor yerine hızlı top süren ve adam eksiltebilen birini düşünüyorsan yetenek kartlarında süratli özelliği bulunan futbolcuları incelemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlineMasterLig -- 3 Ağustos 2011; 16:18:35 >
  • D1'e bir türlü çıkamıyorum hatta D2'yi bile son gün zorlayıp kurtarıyorum. ama D2'de de iyi para kasılıyor, turnuvaya girmeyip hızlı maçı benzer seviye olarak ayarlayınca sürekli D2 geliyor rakip olarak. kazanınca da 350 bin ile 750 bin arası kar bırakıyor bir maçta. yine de D1 için kasmaya devam :)

bir süredir forum yine hareketsiz, artık stoper uzmanı olmuş arkadaşlara sormak istiyorum, şu an stoper oynayabilecek oyuncularım ramos, perea ve heinze. ramos'u bir değişiklik olmassa bek'te tutmak istiyorum da, perea'nın yanına kimi alsam. heinze fena değil, kolay hata yapmıyor ama ben ekstrası olan bir oyuncu istiyorum. o yüzden perea'nın yanına düşündüğüm isimler başta pique, sonra lucio ve chiellini. siz ne tavsiye ederdiniz? perea'yı da satabilirim aynı işi görecek başka stoper varsa. bazen çok saçma hatalar yapıyor. gerçi kurtardığı pozisyonların yanında lafı bile edilmez ama hata yapmayanı varsa onu alalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the reaper -- 3 Ağustos 2011; 16:23:24 >

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.