Şimdi Ara

ps3 pes12 sürekli bağlantı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah rızası için yardım edin bir haftadır gündüzleri bir maçı dahil tamamlayamıyorum dnz port açma ethernetten bağlanma oyun sırasında her türlü indirmeyi kapatma herşeyi denedim ama daha bir maçı bile tamamlıyamıyorum ttneti aradım oorda da sorun yok kopma olmadan bağlanıyorsunuz dediler ilk aldığımda port falan açmadan yani otomatik easy ayarları yaptığımda wireless da bile kesintisiz maç yapıodum ama o zaman da port açmadığım için nat type 3 olarak görüyordu ve odalara giremiyordum.Lütfe bunların haricinde bildiği olan yardım etsin.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrain48

Allah rızası için yardım edin bir haftadır gündüzleri bir maçı dahil tamamlayamıyorum dnz port açma ethernetten bağlanma oyun sırasında her türlü indirmeyi kapatma herşeyi denedim ama daha bir maçı bile tamamlıyamıyorum ttneti aradım oorda da sorun yok kopma olmadan bağlanıyorsunuz dediler ilk aldığımda port falan açmadan yani otomatik easy ayarları yaptığımda wireless da bile kesintisiz maç yapıodum ama o zaman da port açmadığım için nat type 3 olarak görüyordu ve odalara giremiyordum.Lütfe bunların haricinde bildiği olan yardım etsin.Şimdiden teşekkürler.

Nasıl düşüyorsun peki oyunun serverından mı atılıyorsun yoksa ekranda bağlantı kalitesi yatersiz diyemi yazıyorda online menüye mi dönüyorsun , tamamen bağlantın mı gidiyor?

• quote:

Allah rızası için yardım edin bir haftadır gündüzleri bir maçı dahil tamamlayamıyorum dnz port açma ethernetten bağlanma oyun sırasında her türlü indirmeyi kapatma herşeyi denedim ama daha bir maçı bile tamamlıyamıyorum ttneti aradım oorda da sorun yok kopma olmadan bağlanıyorsunuz dediler ilk aldığımda port falan açmadan yani otomatik easy ayarları yaptığımda wireless da bile kesintisiz maç yapıodum ama o zaman da port açmadığım için nat type 3 olarak görüyordu ve odalara giremiyordum.Lütfe bunların haricinde bildiği olan yardım etsin.Şimdiden teşekkürler.

Nasıl düşüyorsun peki oyunun serverından mı atılıyorsun yoksa ekranda bağlantı kalitesi yatersiz diyemi yazıyorda online menüye mi dönüyorsun , tamamen bağlantın mı gidiyor?

• serverdan atılıyorum.bazen de oyundan atıyor.oyundan atması karşı taraftan da olabilir sanırım ama serverdan atmaasını anlayamadım.yanlız şöle bişey de var quick match dediğim zaman hiç bağlantı kopmuyor.garip
  • quote:

serverdan atılıyorum.bazen de oyundan atıyor.oyundan atması karşı taraftan da olabilir sanırım ama serverdan atmaasını anlayamadım.yanlız şöle bişey de var quick match dediğim zaman hiç bağlantı kopmuyor.garip

Eğer quick matchda hiçbir sıkıntı yaşamıyorsan büyük ihtimalle senin modem uyumsuz olabilir diye düşünüyorum modem ayarlarını bi rbilen kişiye ayarlattırabilirsin arkadaşlarından rica edersin modemlerini bir kaç gün kullanarak test et bence ondan sonra modemin uyumsuz olup olduğuna karar verebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.