Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunde yazdim ttnet superonline 3g degil durum hepsini denedim denettirdim hepsi kopuyor.sorumlu konamidir..insanlar ve ben fifa ve mw3 de kopma yasamiyoruz.sunucu baglantisinda psn`dende dusmemiz gerekiyor... Ttnetten kaynakli olsa psnden dusmemiz gerekmezmi? Bence sorunun kaynagi konami ve biz ona odaklasalim...ARAL'lin gumrukcusuyum bugun bizzat orayida arayacagim yardim isteyecegim ithalattcisi sonucta..LUTFEN SORUNUN KAYNAGI KONAMI SORUNUN KAYNAGINDAN UZAKLASMADAN TEPKIMIZI GOSTERELIM. .TEKRAR EDIYORUM FIFA VE MW3 KOPMUYOR..3G VE SUPERONLINE DA KOPUYOR..DIKKAT PSN DEN DUSMUYORUZ..DIREKT KONAMI OYUNDAN DUSUYORUZ.. Oh beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 1 Ekim 2012; 9:08:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene gitti baglanti

• quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Dunde yazdim ttnet superonline 3g degil durum hepsini denedim denettirdim hepsi kopuyor.sorumlu konamidir..insanlar ve ben fifa ve mw3 de kopma yasamiyoruz.sunucu baglantisinda psn`dende dusmemiz gerekiyor... Ttnetten kaynakli olsa psnden dusmemiz gerekmezmi? Bence sorunun kaynagi konami ve biz ona odaklasalim...ARAL'lin gumrukcusuyum bugun bizzat orayida arayacagim yardim isteyecegim ithalattcisi sonucta..LUTFEN SORUNUN KAYNAGI KONAMI SORUNUN KAYNAGINDAN UZAKLASMADAN TEPKIMIZI GOSTERELIM. .TEKRAR EDIYORUM FIFA VE MW3 KOPMUYOR..3G VE SUPERONLINE DA KOPUYOR..DIKKAT PSN DEN DUSMUYORUZ..DIREKT KONAMI OYUNDAN DUSUYORUZ.. Oh beee

Evet yüzde yüz sana katılıyorum sorunun kaynağı konami olmasaydı psn'den de düşmemiz gerekirdi...
  • sabahın 5ıne kadar oynayanlar var) bu ne hırs yahuu nasıl bırseymıs bu pes pes yanııı

ben artık gırmıyorum kopma sıkayetlerı bıtene kadarda gırmeyın dıycem ama bırılerı nın kendını feda etmesı gerekıyor FEDAAAA!!!!))))
  • Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa y.dışından online oynayacağım bir oyun aldım (pes 13 tabii ki) ve oyunum 1.bölge.

TR'den arkadaşlarımla ya da sizin katıldığınız serverlara girebiliyor muyum, yoksa sadece USA bölgesinde mi online oynayabiliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantomxxx

Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa y.dışından online oynayacağım bir oyun aldım (pes 13 tabii ki) ve oyunum 1.bölge.

TR'den arkadaşlarımla ya da sizin katıldığınız serverlara girebiliyor muyum, yoksa sadece USA bölgesinde mi online oynayabiliyorum?

PS3 DE OYLE BIR SERVER SECME OLAYI YOK HER OYUN KODUDA ACAR SADECE NTSC MAKINADA PAL BLU RAY FILM OYNATAMAZSSIN SIKINTI YOKDA

FORUMU OKUMUYORMUSUN MILLET SERVER BAGLANAMIYO SIZ USA DIYONUZ))))
  • abi ilk defa pesi online oynucam, key aldım internetten ama şaka gibi. bağlantı kopmaları yüzünden galibiyet oranım %10 a düştü. öndeyken kopuyor ayar oluyorum çözümü yokmudur bunun ? Herifin birini 5-0 yenerken bağlantı yavaşladı yavaşladı maçı berabere bitirdi konami. Bunu bilerekmi yapıyorlar? Ayrıca benzer düzeyde seviyeli takım aratıyorum ronaldolu etolu takım geliyor bu takımlarla maç yapıp puan kaybetmek adilmi?

• sabah 8'de uyanır uyanmaz oyunu açtım, işe gidene kadar antrenör modda iki maç yapayım da para gelsin diye, çok şükür kopmadan bitirdim iki maçı.
    güncel kadro bilgisi vereyim, herbir adamın overall'ı ile beraber.

volkan (81) - wilson (75)

ilk 11- anderson luiz (77) - cahill (83) - zaccardo (77) - morel (77)
    yedek -(butterfield (70) - perch (75) - angoula (72) - hoverdall (70))

ilk 11- ramires (81) - flamini (78) - hosni (78)
    yedek - (nolan (77) - delph (75) - bottinelli (72))

ilk 11 - salvio (81) - vucinic (81) - toy (75)
    yedek - (welliton (72) - maxi lopez (77) - sculli (76))
  • bu takımı bu hale getirmek için 3 kişi ciddi emek verdik işte olduğum saatlerde babam dışarda olduğum saatlerde kardeşim geri kalan zaman dilimlerinde ben gerek bilek gerek antrenör modla yaptık yanlız 2 gündür kopmalar nedeniyle 860 puandan 610'a kadar düştüm en kısa sürede şu sorunu çözsün Konami

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
  • Gene kesiliyor gene kesiliyor!!!!!!!!!!!!!
  • Allah belanı versin konami,rezillik devam ediyor
  • arkadaşlar sonuçta konami normal şartları düşünerek oyunun kalitesi için ping e kota koymuş bizim gibi 2 ci sınıf internet olayında 3 cü hatta 4 cü sınıf bir ülkenin ortalama 60-70 lira aylık ödediği lanet ttnet denilen telekomun altyapısının anansının ....neyse bizleri hesaplamamışlar adamlar tabi deneme yanılma oldu düzelteeklerdir ama niye 70-80 pingle oynamayalım download ta sıkıntımız yok ama upload ta sıkıntımız var pingler o yüzden yüksek veri gönderiminden kaynaklanıyor bu oyun işi düzelse bile bizim ttnet i şikayet yağmuruna tutup upload hızlarımızı artırmamız lazım ilk hareket benden olsun şimdi şikayet ediyorum hadi arkadaşlar bi destek be yardımlaşalım bi omuz be

attığım mesaj bu

8mbt e kadar netlimitsiz kullanıyorum 63 tl para ödüyorum bakıldığı zaman tüm dünya koşullarına göre para yüksek ama kalite düşük internet sadece e posta adresine bakıp face de gezip youtube ta video izlemek için yapılmış birşey değil ama sizin alt yapınız sadece bunlara müsait şimdi bizler oyunlar alıyoruz interneten oynamak için tabi oyun firmaları boş durmuyor sizler gibi. çalışıyorlar adamlar kaliteyi artırmak için ping olayına sınırlama koymuşlar tabi geliştiriyorlar ama biz aynı yerimizde saydığımızdan oyunlardan devamlı kopuyoruz avrupalıda sıkıntı yok sizlerinde artık çalışmasını umarak upload hızımızın artırılmasını istiyoruz çok şey değil sadece paramızın karşılığında olması gerekeni istiyoruz millet olarak sizden bıkmış durumdayız ama mecburiyet işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 1 Ekim 2012; 10:39:36 >
  • http://www.facebook.com/TTNET

beyler bu adresten herkes döksün eteğindeki taşları. bu ping olayını çözdürelim el birliğiyle. arkadaş doğru demiş sadece google, face falan değil internet olayı. o kadar para ver bir maç tamamlayama bu ne saçmalıktır. türk milleti enayi mi be!
  • quote:

Dunde yazdim ttnet superonline 3g degil durum hepsini denedim denettirdim hepsi kopuyor.sorumlu konamidir..insanlar ve ben fifa ve mw3 de kopma yasamiyoruz.sunucu baglantisinda psn`dende dusmemiz gerekiyor... Ttnetten kaynakli olsa psnden dusmemiz gerekmezmi? Bence sorunun kaynagi konami ve biz ona odaklasalim...ARAL'lin gumrukcusuyum bugun bizzat orayida arayacagim yardim isteyecegim ithalattcisi sonucta..LUTFEN SORUNUN KAYNAGI KONAMI SORUNUN KAYNAGINDAN UZAKLASMADAN TEPKIMIZI GOSTERELIM. .TEKRAR EDIYORUM FIFA VE MW3 KOPMUYOR..3G VE SUPERONLINE DA KOPUYOR..DIKKAT PSN DEN DUSMUYORUZ..DIREKT KONAMI OYUNDAN DUSUYORUZ.. Oh beee

Yanlış düşünüyorsun dostum... Bu iş öyle 'internetim gitse PSN de giderdi' gibi düz mantıkla düşünülebilecek bir durum değil... İnternetin gitmiyor zaten, KONAMI sunucusundan kopuyorsun...

Şimdi bak; aşağıda alıntı yaptığım arkadaş, Turkcell Superonline Fiber bağlantı kullanıyor ve muhtemelen 20 Mbps... Ve adam diyor ki;

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Hayır izmirdeyim hocam,çok şükür hiç kopmadı,ama ben pes 11 de ve pes 12 de kopmalardan neler çektim,4,5 maçta bir kesin giderdi bağlantım,interneti,modemi alayını değiştirttim,biraz şansıma galiba bu yıl,yada başka bir durum söz konusu bilmiyorum ama hiç kopmadı işte

Bu doğru... Dün ben de aynı bağlantıyı kullanan arkadaşlarımla görüştüm, adamların sorundan haberi bile yok...

Dün burada bi arkadaş AVEA 3G ile bağlandı, oyunun lag yaptığını ama sunucudan kopmadığını söyledi.... Ki aynı süre içinde biz tam 4 kez sunucudan atılmıştık...

Dün burada bir TTNet çalışanı arkadaş da durumu açıkladı...

Konu şu;

KONAMI, oyun kalitesimi yükseltmek için serverının minimum ping değerini (yani bağlantınızın bir veriyi gönderip karşı sunucudan cevabını alması arasında geçen süre) oldukça düşürdü... TTNet ise gerek TiViBU gerek başka nedenlerle belli zamanlarda ping değerini çok yükseltiyor, ve bu yükselme anında KONAMI sunucusu sizden gelen veri cevabı geciktiği için sizi sunucudan koparıyor... Bu kadar basit...

Burada suç kimde?

Hem KONAMI'de hem TTNet'te...

KONAMI bi kere herkesin ihtiyacını karşılayabilecek bir server açmak zorunda ama kolayını seçiyorlar...

TTNet ise yıllardı bu ülkenin sırtından geçinmesine rağmen halen adam gibi bir altyapıya sahip değil...

Kablonet, Uydunet ve bilumum ADSL bağlantılar altyapı olarak TTNeti kullandığı için hepsinde aynı sorun yaşanıyor...

Sadece Turkcell Superonline Fiber kendi altyapısını kullandığı için sorun yaşamıyor...

Mesela dünkü Avea 3G modem de, 3G bağlantısı kullanıyordu ve istikrarlı olduğu için sunucudan kopmuyordu...

Olay bu...

Ya Fibere geçeceğiz, ya Telekomun altyapısını geliştirmesini bekleyeceğiz (ki bi 10 yıl bekleriz) ya da KONAMI'nib serverini onarıp şartları değiştirmesini (ki bu da ne zaman olur ve bi daha aynı sorun olur mu olmaz mı garantisi yok)...

Başka türlü oyun değil eziyet resmen...
  • VALLA TTNETDE ÇALIŞAN ARKADAŞIMA SORDUM HERHANGI BIR CALISMA ALTYAPIDA DEGISIKLI VS. VARMI DIYE HERHANGI BIR DEGISIKLIK YOK DEDI YINE ONLINE OYUN OYNAYAN ORDAN ARKADASI VARDI PES2013 ALMAMIS AMA DIGER OYNADIGI OYUNLARDA SORUN YOK OYUN SERVERINDANDIR DEMIS.BENCEDE KONAMININ BIR AYAR CEKMESI LAZIM BU ISE!!!!!
  • Eğer Konami, sunucuları için ping değeri sınırlaması getirdiyse yandığımızın resmidir ve yüksek pingli TTNET kullanıcılarının online PES 2013 serüveni bitmiş olur.
    Aklıma takılan şey ise sunucudan atmalar, herkese aynı anda oluyor. Bu durumda Ping yükseliğine göre atma bana mantıksız geliyor. Şöyle bir durum olabilir, Konami sunucularının band genişliğinde bir kısıtlama olmuştur bu hafta için(Geçmiş haftalarda yoktu) o sebeple band genişliği aşıldığı zaman düşük pingli kullanıcıları, toplu olarak sunucudan atıyor olabilir. Ben bu sorunun düzeleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Eğer Konami, sunucuları için ping değeri sınırlaması getirdiyse yandığımızın resmidir ve yüksek pingli TTNET kullanıcılarının online PES 2013 serüveni bitmiş olur.
    Aklıma takılan şey ise sunucudan atmalar, herkese aynı anda oluyor. Bu durumda Ping yükseliğine göre atma bana mantıksız geliyor. Şöyle bir durum olabilir, Konami sunucularının band genişliğinde bir kısıtlama olmuştur bu hafta için(Geçmiş haftalarda yoktu) o sebeple band genişliği aşıldığı zaman düşük pingli kullanıcıları, toplu olarak sunucudan atıyor olabilir. Ben bu sorunun düzeleceğine inanıyorum.

Konami serverını pınglemeyı bılıyormusun kardeşim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Yanlış düşünüyorsun dostum... Bu iş öyle 'internetim gitse PSN de giderdi' gibi düz mantıkla düşünülebilecek bir durum değil... İnternetin gitmiyor zaten, KONAMI sunucusundan kopuyorsun...

Şimdi bak; aşağıda alıntı yaptığım arkadaş, Turkcell Superonline Fiber bağlantı kullanıyor ve muhtemelen 20 Mbps... Ve adam diyor ki;

quote:

Hayır izmirdeyim hocam,çok şükür hiç kopmadı,ama ben pes 11 de ve pes 12 de kopmalardan neler çektim,4,5 maçta bir kesin giderdi bağlantım,interneti,modemi alayını değiştirttim,biraz şansıma galiba bu yıl,yada başka bir durum söz konusu bilmiyorum ama hiç kopmadı işte

Bu doğru... Dün ben de aynı bağlantıyı kullanan arkadaşlarımla görüştüm, adamların sorundan haberi bile yok...

Dün burada bi arkadaş AVEA 3G ile bağlandı, oyunun lag yaptığını ama sunucudan kopmadığını söyledi.... Ki aynı süre içinde biz tam 4 kez sunucudan atılmıştık...

Konu şu;

KONAMI, oyun kalitesimi yükseltmek için serverının minimum ping değerini (yani bağlantınızın bir veriyi gönderip karşı sunucudan cevabını alması arasında geçen süre) oldukça düşürdü... TTNet ise gerek TiViBU gerek başka nedenlerle belli zamanlarda ping değerini çok yükseltiyor, ve bu yükselme anında KONAMI sunucusu sizden gelen veri cevabı geciktiği için sizi sunucudan koparıyor... Bu kadar basit...

Burada suç kimde?

KONAMI bi kere herkesin ihtiyacını karşılayabilecek bir server açmak zorunda ama kolayını seçiyorlar...

TTNet ise yıllardı bu ülkenin sırtından geçinmesine rağmen halen adam gibi bir altyapıya sahip değil...

Kablonet, Uydunet ve bilumum ADSL bağlantılar altyapı olarak TTNeti kullandığı için hepsinde aynı sorun yaşanıyor...

Sadece Turkcell Superonline Fiber kendi altyapısını kullandığı için sorun yaşamıyor...

Mesela dünkü Avea 3G modem de, 3G bağlantısı kullanıyordu ve istikrarlı olduğu için sunucudan kopmuyordu...

Olay bu...

Ya Fibere geçeceğiz, ya Telekomun altyapısını geliştirmesini bekleyeceğiz (ki bi 10 yıl bekleriz) ya da KONAMI'nib serverini onarıp şartları değiştirmesini (ki bu da ne zaman olur ve bi daha aynı sorun olur mu olmaz mı garantisi yok)...

Hakikaten oyunmu oynucaz promlemmi cozucez ayiptir ayip hevsi tv bu sacmaligi yuzunden emin olabilirsiniz biz para odiyoruz adam tv izliyo ok guzel bsyde kardesim kur alt yapini ole ac kac kisi madur oldu ayip zaten kimsede ne heves ne hirs kaldi bi keyfimiz vardi batirdiniz be boyle devam etsim hem oyunu saticam hem neti kapaticam,arkla ortak kullanicam enayi gibi kullanamadimiz seye 55 tl oduyorz asgari ucret ne kadar ? Elektirikmi bu sumu dogalgazmi madem somuruyosunuz karsiligini verin s.rfsizleerr

• Arkadaşlar dün geceden beri defalarca söylüyorum ama hala herkes konami'ye sövmekten sorunun ne olduğunu anlamıyor.

Tekrar yazayım; Konami oyun kalitesinden ödün vermemek amacıyla ping süresi(anlamayanlar için sizin makinanız ile konami sunucusunun arasındaki iletişim süresi)'ne kota koymuş yani eğer sizin sunucuya gönderdiğiniz istek 400ms den fazla ise otomatik olarak sizi atıyor. Şimdi diyeceksiniz ki o zaman bazı maçları nasıl tamamlıyoruz? Cevabı çok basit; o anki ttnet omurgasında ki yüke bağlı olarak hızlı erişim sağladığımızdan nadiren de olsa kopmadan gidebiliyoruz. Mesela gece yarısından sonra ya da sabah çok erken saatlerde Türkiyede'ki kullanım azaldıgından daha rahat baglantı sağlayabiliyoruz. Şimdi gelelim çözüme; Konami emin olun bu sorunun farkında çünkü yabancı forumlarda yine bizim gibi bir çok ülkeden şikayetler gelmiş. Tahmin ediyorum bu hafta bu sunucu ping sürelerini uzatacaklar bu sayede kopmalarımız bi hayli azalacak. Umarım açıklayıcı olmuştur, hepinize kesintisiz oyunlar..

Not : bizim ortalama ping sürelerimiz 1500 ms lerde geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitonat -- 1 Ekim 2012; 11:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

quote:

Konu şu;

Burada suç kimde?

Olay bu...

İyide canım Kardeşim;Bunlarıda İzah Edersen Sevinirim..
    1- Ben Kendi Evimde Turkcell 3g Modem ile baglandım Aynı Sekılde Sunucudan 4 Defa attı...Neden?
    2- Superonlıne oynayan avrupa kıtasında olan kardesımde sorunu yaşıyor..Neden?
    3- Aynı Anda mw3 ve fifa denedim bir çok kez Sunucu Hatası Almadım..Neden?
    4- Yabancı Forumlardada Aynı Sorunu Yaşayanlar Var Ülkelerinde TTnet Kullanmıyorlar Sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 1 Ekim 2012; 11:15:14 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.