Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bağlantı kopmaları devam ediyormu girmeye korkar oldum kadrom sefilleri oynuyor bu yüzden. millet yıldız kadro kurdu bizse geriye gidiyoruz
  • KARDEŞİM BENDE EMIN OLMAK ICIN GITTIM ABIMDE KABLO NET UZERINDEN ONLINE OYNAMAYI DENEDIM SONUC HUSRAN .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budsing

Arkadaşlar oyunun Türkiye Disbritörü ARAL GAME ' e Ben mail Attım sizlerde Atıp durumu izah ede bilirsiniz tükçe olarak herkes atabilir .

info@aral.com.tr

Bunada gonderdim sizde atin belki kimse farkinda dgl durumun yakinda kim bilir hileciye cikicak adimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

KARDEŞİM BENDE EMIN OLMAK ICIN GITTIM ABIMDE KABLO NET UZERINDEN ONLINE OYNAMAYI DENEDIM SONUC HUSRAN .....

Bunu orenmek iyi oldu, belki bi supriz yaparsa ttnet alt yapi sahibi olarak sasirmam

• işin kötü tarafı hiç bir açıklamada yok adamlar oyunu çıkardı sattı gitti. ne bir patch ne bir resmi forum yok ortalarda muhatap bulamıyoruz ki.
  • Iyide millet baska bi online oyun deneyin ordanda atcaklar oda m konaminin sucu yani aga call of denedm atildm ordanda infiniyt ward sunucu hatasi dio errrorr werio bnde maill gnderdim resmi sitelerine ins cozum bulurlarrr bi an once demin bi arkads super online kullanniomus o hc kpmamiss ttnet nedn bole ypio yaziktir werdegimz paralara

• Arkadaşlar Facebook sayfasında buna gönderilen yorunlar diye en başta bir kutucuk var siz oraya bu mail i yazarsanız isimlerimiz orda gözükür .. ve daha rahat ulaşırız. wwww.facebook.com/konami
  • mail atacağım bi link werin ana awrad söğücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

işin kötü tarafı hiç bir açıklamada yok adamlar oyunu çıkardı sattı gitti. ne bir patch ne bir resmi forum yok ortalarda muhatap bulamıyoruz ki.

Bence farkinda dgller kardes trde pes cok satiyo kacirmak istemexler yagli musteriyi fakat olan bze oluyo boyle giderse nezaket derecesi a b c e f devam etcek duzelene kadar girmicem zaman kaybi ve sinir sebebi

•  [PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Buyurun arkadaşlar resmi upload yaptım burdan alıp maillerinize eklerseniz ekrandaki bu yazıyı görsünler saygılar.
  • quote:

KARDEŞİM BENDE EMIN OLMAK ICIN GITTIM ABIMDE KABLO NET UZERINDEN ONLINE OYNAMAYI DENEDIM SONUC HUSRAN .....

dostum kablonet, tt adsl, superonline adsl vs tamamı türk telekom altyapısı kullanıyor... sadece turkcell supernline fiber turkcell altyapısı kullanıyor...

bugün turkcell supernline kullanan arkadasımla dosluk macındayken sunucu attı, o bana mesaj yazdı niye cıktın diye, ben de aradım, onu atmamış, diğer kullanıcı vs demiş, ve adamın 3 gündür bizim yaşadığımız sorundan haberi bile yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Buyurun arkadaşlar resmi upload yaptım burdan alıp maillerinize eklerseniz ekrandaki bu yazıyı görsünler saygılar.

Eline saglik fakat modemi kapatincada bu yazi cikiyo herkez mail atsinki inansinlar

• Konami napsın yahu?

Diğer oyunlarda da atıyorsa ve superonline kullananlar hiç sorunsuz devam ediyorlarsa;burada tek suçlu TTNET.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

dostum kablonet, tt adsl, superonline adsl vs tamamı türk telekom altyapısı kullanıyor... sadece turkcell supernline fiber turkcell altyapısı kullanıyor...

bugün turkcell supernline kullanan arkadasımla dosluk macındayken sunucu attı, o bana mesaj yazdı niye cıktın diye, ben de aradım, onu atmamış, diğer kullanıcı vs demiş, ve adamın 3 gündür bizim yaşadığımız sorundan haberi bile yok !

Ozaman ttnette sorun yaziklar olsun

• -Aralın Gümrükçüsüyüm Yarın Direkt İrtibata Gececeğim....
  • quote:

I am a customer of yours and I have purchased pes 2013 5 days ago.There are a lot of connection issues and I cant play online master league, when i try to play the game keeps disconnected from the server and not just me there are thousands of players have the same problem. I am from Turkey and we, the Turkish players are fed up with this nonsense. Why did you put your game on sale if you dont have the server stability to play online. We want immidiate action and we want answers from you. We paid a lot of money for this game and we demand some answers and we want to play online without these ridicioluous disconnections.İf not, we will go to court and we will take legal action to take our money back.

Give us some response or we want a refund. We want to play online.We are your most loyal customers and this how you repay us? Millions buy FİFA now but we love this game, you have only a couple of thousand customers at the moment and you sells us a broken game. This is not a wise action Konami. You will lose a lot of customers for this.

Long story short, make us able to play online properly.Make some maintaince work or update the game with some patches make your engineers work harder.

Sincerly , THE TURKİSH PES PLAYERS

sales@konamigaming.com

alın beyler HERKES BUNU KONAMİYE ATSIN

bizde gelek mi (pc kullanıcısı olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

-Aralın Gümrükçüsüyüm Yarın Direkt İrtibata Gececeğim....

Bi zahmet kardes mevzu para pul degil bi zevkimiz vardi kac gundur icine ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoby

quote:

I am a customer of yours and I have purchased pes 2013 5 days ago.There are a lot of connection issues and I cant play online master league, when i try to play the game keeps disconnected from the server and not just me there are thousands of players have the same problem. I am from Turkey and we, the Turkish players are fed up with this nonsense. Why did you put your game on sale if you dont have the server stability to play online. We want immidiate action and we want answers from you. We paid a lot of money for this game and we demand some answers and we want to play online without these ridicioluous disconnections.İf not, we will go to court and we will take legal action to take our money back.

Give us some response or we want a refund. We want to play online.We are your most loyal customers and this how you repay us? Millions buy FİFA now but we love this game, you have only a couple of thousand customers at the moment and you sells us a broken game. This is not a wise action Konami. You will lose a lot of customers for this.

Long story short, make us able to play online properly.Make some maintaince work or update the game with some patches make your engineers work harder.

Sincerly , THE TURKİSH PES PLAYERS

sales@konamigaming.com

alın beyler HERKES BUNU KONAMİYE ATSIN

bizde gelek mi (pc kullanıcısı olarak)

Pc de sorun varmi kardes ??

• quote:

quote:

Valla kardeşim senın dedıgın gıbıyse bız oyunları ıade edelım bızım burda fiber yok olsa alırdım zaten bu oyunu onlıne oynıyamıyıcaksa oynamanın keyfi yok ....
  • quote:

quote:

quote:

PS3:

TCP: 80, 443, 5000-5200
    UDP: Auto mode: 3658, 5730-5739 *default is 3658

MRB ARKADAŞLAR BURDA ÇÖZÜM OLARAK BU PORTLARI AÇMAMIZI ÖNERMİŞ MODEMDEN AÇTIM.
    PES2013 AYARLARINDANDA AÇILAN PORTU TEST ETTIM.SORUN YOK DEDI SONRA OYUNA GIRDIM DAHA MAÇA GIRMEDEN YINES SUNUCU BAGLANTISI KESILDI DEDI.
    BU SORUN KESINLIKLE KONAMININ KENDISIYLE ALAKALI INGILIZCE BILEN ARKADASLARIMIZ VARSA BIZE BU PROBLEMLERLE ILGILI KALIP CUMLELER OLUSTURUP BURDAN VERSINLER BIZDE FACE,TWETER VE KONAMININ KENDISINI MAIL YAGMURUNA TUTUP EN AZINDAN SALI GUNU SORUNUMUZU COZDURELIM.YOKSA DAHA ÇOK BEKLERIZ VE SINIR OLAN UZULEN MAGDUR OLAN YINE BIZ KALIRIZ!!!!!!

yukarda zehir zemberek bi mail yazdım onu kopyala yolla hocam aynen sana katılıyorum.

TEKRAR SÖYLÜYORUM:

SORUN KONAMİ SERVERLARINDA

BİZE BOZUK OYUN SATTILAR.

Turkcell/Superonline fiber kullananlarda 3 gündür tek kesilme olmamasına ne diyorsun?

Bizzat arkadaşımı arayıp doğruluğunu test ettim...

Ki buna benzer durumlar geçen yıl PES2012 serverinda da oldu, o dönemde de araştırdığımda benim bağlı olduğum TTNet İzmir Bölge de çalışma olduğu söylendi... Çalışma bitti, sorun bitti... Şimdi gene aynı sorun... Serverdaki buglarla ilgili KONAMI yı suçlayabiliriz ama bu kesintiler bizim TTNet ten gibime geliyor...

Arkadasm bu ttnet sadece konamiyemi yapiyo fifa oynayanlarin hepsimi fiberoptik baglanti kullaniyo neden onlarda kopma olmuyo.. Ewt 2012 de de kopma oluyodu ama bu kadar kisinin magdur oldugunu görmedim. Ttnet e baglamak ne kadar dogru. Ha bu arada ttnetinde

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.