Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puan umrumda degil sözleşmeler bitti para yok aadamlsrın yırgunluk mavisi full dolu zevkın içine sıctı baglantı hataso

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 maç kaybettikten sonra tekrar bi maça daha başladım bakalım gelişmeleri bildiricem :)
  • beyler 4 maçtır sunucu kesiliyodu şimdi maç tamamladım rahatım :D
  • Cesaret edemiyorum:) düzelsede rahat vrahat girsek:)
  • mac tamamladim ne guzel sey bu mac tamamlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

4 maç kaybettikten sonra tekrar bi maça daha başladım bakalım gelişmeleri bildiricem :)

ben de brnkral arkadaşımız gibi 5. maçı tamamladım, şimdi 6. maçta devre arasındayız :)
  • türkçeye nerden çevirebilirim oyunu?
  • beyler maç tamamlamak mükemmel şimdi antrenör modu turnuvasında inanılmaz bi şekilde 9 puandayım çok iyi gidiyorum nazar değmez inşallah :D eğer yarı final falan görürsem elimde bi 8-9 m olcak kimi alabilirim takımımı da tam ant.moduna hazırladım 23 kişiyiz rotasyonlu oynuyolar ve genelde formlar 6-7-8 oluyoo
  • Bende de şu anda bir sıkıntı yok.Sorunsuzca oynuyorum.Bir de antrenör modda Eto'o ile oynayan arkadaşlar var mı ? Antrenör modda ayağına gelen topları hiç olumlu kullanamıyor.Onun yerine Burak'ı oynatıyorum adam çatır çatır golleri sıralıyor.
  • vuuu akşam 6 dan sonra 3 tane Şampiyonlar Ligi var
  • beyler turnuvada şampiyon falan olursam hulkı alıyım mı herkes beğeniyo galiba forumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

türkçeye nerden çevirebilirim oyunu?

beyler cevap bekliyorum.
  • beyler finaldeyim :D
  • finalde 114 de yedim 2. oldum gittim bütün parayı hulka verdim şimdi sahalara geri döndüm beyleeer
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

beyler turnuvada şampiyon falan olursam hulkı alıyım mı herkes beğeniyo galiba forumda ?

aynen ben de milletin yorumlarına göre engele takılmassam alacağım.zaten sıradan adamların şutları bile mermi gibi gittiğinden dolayı Hulk ile ağları deleriz gibime geliyor.şutların isabet oranı ve sertliği eskiye göre bayağı abartılmış,gol olma yüzdesi çok artmış.güzel jeneriklik goller oluyor ama bir anda 2012'ye göre aşırı abartılmış.
  • kardeş ben aldım hulk şuan biçok oyuncunun defansını delip geçiyo ilk maçımda 2 tane attım kesinlikle al mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Bende de şu anda bir sıkıntı yok.Sorunsuzca oynuyorum.Bir de antrenör modda Eto'o ile oynayan arkadaşlar var mı ? Antrenör modda ayağına gelen topları hiç olumlu kullanamıyor.Onun yerine Burak'ı oynatıyorum adam çatır çatır golleri sıralıyor.

etoo rezalet antrenörde kanada koyuyorum orda bile direkt calıma gidip hepsini kaptrıyor, en olumlu kullanan kaka, robinho , benzema oynadıklarım , sneijder tarzı adamlarda iyidir bence daha denemedim .
  • quote:

quote:

türkçeye nerden çevirebilirim oyunu?

beyler cevap bekliyorum.

işyerindeyim o yüzden net olarak tarif edemeyeceğim ama ayarlar yada seçeneklerde vardır.
  • Yau arkadaşlar bir Moscardelli var adam antrenör modda mü-kem-mel

yemin ediyorum agüero yu kestim adamı sf ye koyuyorum bir maç boş geçmez mi bir forvet

Nistelrooy'un gençliği gibi be.

Bu arada Etoo yu almadım henüz ama en ileri uçta tek oynasa sanırım o da döktürür. kanatta falan çok kötü demiş herkes ama bence durum böyle
  • Bu arada yine sunucu yaptı yapacağını. 1-0 dan 2-1 e geldiğim maç devre arası koptu

Dikkatli olun derim yine başlamış olabilir
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.