Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler elime bi 15 m geçti gittim villayı nolanı abe yi ve mphela yı aldım takım bi rahatladı bundan sonra artık kanatlara adam alıcam sonra da zaten gerisi gelir de bu turnuvalarla insan bi yere gelemezki
  • quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

ben 3 forvet oynamak istiyorum 3tane gf olacak sekilde ama o oyuncuların kanatlara açılmasın ve forvetten defanssa yardım etmesin istiyorum forvette çovalamıyorum önceden altta yeşil ışık yanardı onu full yaptığımızda ilerde kalıyordu ama şimdi onu full edemiyoruz pes2013 yokmu ben mi bulamadım altta ışık çıkıyor ama mudale edemiyorum önerisi olan yokmu

Takımı toplu hücum oynatabilirsiniz Barcelona'nın taktiği ile işe yarayacaktır diye tahmin ediyorum...

yok onu demiyo o, ben anladım senin dediğini, bu konunun 4. sayfasına bakarsan benim de aynı dertle çırpındığımı görürsün. :)
    çözdükten sonra yazdığım mesajı kopyalayayım sen de çözersin böylece...

"
    sonunda çözdüm ya, buton yapılandırmasında "oyuncu kontrol etme" seçeneği varmış, onu yalnızca analog kol olarak seçmişim. bu durumda da defans ofans düzeyi R2+yukarı aşağı oklar olarak atanmış. seçili olması gereken L veya ok tuşları imiş. neyse belki başkasına yardımımız dokunur, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
    "

evet bende onu diyorum pes 2012 select+r1 basıyorduk full oluyordu simdi hangi tuşla yapacaz ben yön tuşları olarak anologla oynamıyorum normal oynuyorum bunu nerden yapacaz tam olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodoleite7

quote:

Şu anda oyuncularda transfer engeli yok akşamda böyle olur sanırım...

Messi nasıl acaba ya hiç yorum gelmedi ? Messi mi Ronaldo mu ?

valla 3 oyundur benim para kasıp aldığım ilk yıldız C.Ronaldo oluyor.pes13'te bence en iyisi o süratli ve şutları normalden çok daha hızlı ve sert gidiyor yeni başlayanların kalecilerinin topu tutması imkansız messi'yi 12 de almıştım 4-5 maç sonra satmıştım şimdi yine alıcam yedek de dursun diye...oyun içinde süratli çok etkili ama çabuk yoruluyor doğru düzgün maç tamamladığını görmedim tercihim Ronaldo kesinlikle

Takıma ÇİLEK Ronaldo iyi olur diyorsun yani...

Messi'nin de form durumu iyi olmuş bu sene 6 olması hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım şimdi gerçi daha alabilmek için çoook maç yapmam lazım zaten Sergio Ramos ile ya Messi yada Ronaldo olacak ancak birini alabilirim onlardan...

aynen Çileğin Ronaldo olsun Messi'yi ben maddi durum iyi olduğundan alternatif düşünüyorum senin durumda olsan 2sinden birini tercih edicek düşünmem bile Ronaldo'yu transfer ederim Messi'yide para olunca kadroya katarım faydalanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda oyuncularda transfer engeli yok akşamda böyle olur sanırım...

Messi nasıl acaba ya hiç yorum gelmedi ? Messi mi Ronaldo mu ?

valla 3 oyundur benim para kasıp aldığım ilk yıldız C.Ronaldo oluyor.pes13'te bence en iyisi o süratli ve şutları normalden çok daha hızlı ve sert gidiyor yeni başlayanların kalecilerinin topu tutması imkansız messi'yi 12 de almıştım 4-5 maç sonra satmıştım şimdi yine alıcam yedek de dursun diye...oyun içinde süratli çok etkili ama çabuk yoruluyor doğru düzgün maç tamamladığını görmedim tercihim Ronaldo kesinlikle

Takıma ÇİLEK Ronaldo iyi olur diyorsun yani...

Messi'nin de form durumu iyi olmuş bu sene 6 olması hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım şimdi gerçi daha alabilmek için çoook maç yapmam lazım zaten Sergio Ramos ile ya Messi yada Ronaldo olacak ancak birini alabilirim onlardan...

aynen Çileğin Ronaldo olsun Messi'yi ben maddi durum iyi olduğundan alternatif düşünüyorum senin durumda olsan 2sinden birini tercih edicek düşünmem bile Ronaldo'yu transfer ederim Messi'yide para olunca kadroya katarım faydalanırım

Teşekkür ederim dostum para toplayıp Ronaldo ve Sergio Ramos yaparım transfer biter benim için...

Ramos tercihimin nedeni defansın her yerinde oynayabilmesi sağ bek, sol bek, stoper daha ne olsun...
  • Psn disconnet olmuş ya media serverdan diyo umarim çökmemiştir yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler biri allahını seviyosa tavsiye versin gittim kafama göre helder postigayı aldım maşallah o kadar iyi ki 20-30 maçtır gol orucunu bozmuyo
  • Bugün karşıma bir Beşiktaş geldi yemin ediyorum Xabi Alonso o kadroda Selçuk Şahin olur.

Adamın bir daha transfer yapacağını zannetmiyorum oyunda
  • Beyler psn de sikinti yasayan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

beyler biri allahını seviyosa tavsiye versin gittim kafama göre helder postigayı aldım maşallah o kadar iyi ki 20-30 maçtır gol orucunu bozmuyo

Bütçen ne kadar ?
  • para sıkıntısı olanlar n'gali alsınlar birde van der mırch mı ne var tam bir başa bela çok ucuz ve iyi adamlar şahsen bende ronalda villa eto robben felan olduğu halde ngal kırmızı forumdaysa onu oynatıyorum
  • Beyler bir maçta rakipte INUI vardı. adam mı iyi kullanıyordu ben mi kötü oynadım yoksa bu INUI mi iyi anlamadım ama ucuz isteyenler bi baksın derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

hulk 2012de de iyiydi hakkını yemeyin, havadan topları fiziğiyle çok rahat alıyordu , my pes şu anda aktif mi bilen var mı ?

Mypes şu anda aktif değil...

Hulk 2012'de çok iyiyse (ki iyiydi ben beğenmesemde) şu anda başka birşey Ya her oynadığım maçta 2-3 gol atıyorum capslerini koyacağım...

bende antrenörde hatrick yaptı, elle oynadım da alışamadım daha oyuna, adamlar çatır çutur pas yapıyor şansına mı mantıklı mı anlamadım hiç ayagında top tutmadan sağa sola yolluyorlar, ben bir sağ bir sol en mantıklı yere atmaya çalışıyorum yine kapıyorlar ,puanım 750 üstü ama her maç çok stresli
  • Antrenör modunda en yıldız topçu bile çoğu zaman çalımda kaptırıyor, benim tecrübelerimce robinho, kaka ,benzema bunlar diğerlerine oranla etkili, etoo tam bir rezalet antrenörde her topu kayıp , tavsiyeleriniz varsa bana alabilirim
  • pes 2013ü satmayı düşünen varsa pm lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

quote:

quote:

ben 3 forvet oynamak istiyorum 3tane gf olacak sekilde ama o oyuncuların kanatlara açılmasın ve forvetten defanssa yardım etmesin istiyorum forvette çovalamıyorum önceden altta yeşil ışık yanardı onu full yaptığımızda ilerde kalıyordu ama şimdi onu full edemiyoruz pes2013 yokmu ben mi bulamadım altta ışık çıkıyor ama mudale edemiyorum önerisi olan yokmu

Takımı toplu hücum oynatabilirsiniz Barcelona'nın taktiği ile işe yarayacaktır diye tahmin ediyorum...

yok onu demiyo o, ben anladım senin dediğini, bu konunun 4. sayfasına bakarsan benim de aynı dertle çırpındığımı görürsün. :)
    çözdükten sonra yazdığım mesajı kopyalayayım sen de çözersin böylece...

"
    sonunda çözdüm ya, buton yapılandırmasında "oyuncu kontrol etme" seçeneği varmış, onu yalnızca analog kol olarak seçmişim. bu durumda da defans ofans düzeyi R2+yukarı aşağı oklar olarak atanmış. seçili olması gereken L veya ok tuşları imiş. neyse belki başkasına yardımımız dokunur, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
    "

evet bende onu diyorum pes 2012 select+r1 basıyorduk full oluyordu simdi hangi tuşla yapacaz ben yön tuşları olarak anologla oynamıyorum normal oynuyorum bunu nerden yapacaz tam olarak

sonunda buldum tşkler sinir oluyordum şimdi ilerde dururlar L veya ok tuşları yaptım oldu bende aynı senin gibi yapmıştım ben diyorum neden olmuyor
  • Al işte bi saçmalık daha. Turnuvada durup dururken sunucuyla bağlantı kesildi dedi. geri girdim 111 m luk bütçem düşmüş 106 m ye 5m nasıl gider anlamadım gitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

beyler biri allahını seviyosa tavsiye versin gittim kafama göre helder postigayı aldım maşallah o kadar iyi ki 20-30 maçtır gol orucunu bozmuyo

Bütçen ne kadar ?

şuan 3m 4 m takılıyorum o kadar işte ama yakında iyi şeyler yapıcam bu arada bunu yazdıktan 2 maç sonra istikrarlı bi şekilde helder postigayla taktım ama hala kötü
  • selam beyler yeni başladım türkçe dil seçeneği nerde ben ayarlarda göremedim. oyunun başında yanlışlıkla kuzen ingilizce seçmiş sıyırcam kafayı ara ara bulamadım. bide takım parasında bi saçmalık var doğru parayı göstermiyo konami bişeyler yapıcak mı? patch falan.

2 dir atıyo benide maçlardan bende anlamadım noluyo ama konamiye yakışmadı.
  • ana lig oml den attı beni server simdide müsabakaya giremezsiniz engel koydu nasıl olur anlamadım turnuvadan da attı beni bu nasıl iş galip gelmiştim ne güzel oyun sapıttı yaa:S varmı
  • bende de sorun oldu hükmen yenilgi verdi,bundan önceki maçta da 8-2 yendim ama kayıtlarda yok
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.