Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.489
Cevap
40
Favori
478.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: F.BASRIK

quote:

Orijinalden alıntı: djeeydjeey

quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SLM DOSTLAR..SUNUCU GETTİ GENE :) OSSUN GELİR GELİR :) SİZDEN RİCAM BOMBA BİR YADA İKİ FORVET ALMAK İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM TAKIM GOL YEMİYOR KOLAY KOLAY .AMA BÜYÜK TAKIMLARA GOLDE ATAMIYORUM KOLAY KOLAY.ELİMDE VAN DER MIRC-MARTİNZ-BURAK-KUYT-DI NATALE WAR SUNUU GELİNCE KOMPLE KADROYU YAZIP NELER DEGİŞMELİ KADRODA ONUDA SORMAK İSTERİM. SİMDİDEN TEŞEKKÜRŞER PES DÜNYASINI SEVİYORUMMMMM :))

15-20 m arası olarak istiyorsan Hulk,Cavani,Eto'o iyidir.Benim favorim Hulk.Ayrıca düşük maliyetli 4-6 m arası Dotan,Biabiny GF olarak olabilir.SĞK SĞA SLK SLA olarak ta 83 oynuyorlar.

Öncelikle çok teşekkür ederim yardım için,paradan yana sıkıntı yok biriktirip en werimlisini almak istiyorum yaklaşık 16 m war sunucu açılsın 30 -40 m yapıp en iyisini en werimlisini almak istiyorum..en baba golcu :)

O zaman Ronaldo'yu alacaksın.Ama Ronaldo'yu alacam diye kadro derinliğini bozma.Yedeklerin de olsun.

usta ben kadro geniş tek yapmam gereken sözleşmelere dikkat ederek para biriktirmem bir iki günde hallederim zaman buldukça oynıyarak :) çok teşekkür ederken birde ronaldo dan sonraki tercih ne olur onuda bi söylersen çok kıyak olur :)

PES 13'te en çok Agüero hoşuma gidiyor.PES 10'da süperdi.Bu sene de iyi yapmışlar Agüero'yu.Offline'de Agüero'ya top gelince milletden tamam beyler bırakın falan muhabbetleri dönüyor Benim tavsiyem Agüero'dur.Ama Persie ile Rooney'de çok övüluyor.Denemedim onları hiç.

Bana şuan her takım bir yana City bir yana geliyor gerçekten City bir güzel oynuyor be abi...

AGUERO YU ONLARIN YEDEĞİ YAPARIZ PARAYI BULUNCA SAOL USTA :)

SERVER AÇILDI KADRO SUDUR....

VIVIANO
    ROMO

HEITINGA
    HUMMELS X
    ABATE X
    YHAN MBIWA
    ALVES
    ALDWIJK
    A.HUGHES
    JAMORAC
    NEGLI
    PACCINI

VIDAL X
    KABORE
    ROSINA
    CAMBIASSO X
    JUNINHO.P
    ANITA

MARTINS
    BURAK
    DI NATALE
    MPHELA
    ATSU
    M.ZARATE
    PETERBONOV
    KUYT
    WAN DER MIRC
    CASSANO X
    AGBONLAHOR X
    ANDRE AYEW X

KARŞISINA X KOYDUKLARIM WAZGEÇİLMEZLERİM ÇOK WERİMLİLER MÜTHİŞLER YORUMLAR LÜTFEN BU KADRODA 25-İLA 45 MAÇLIK SÖLEŞMELER WAR ÖNÜMÜ GÖRÜCEK KADAR İYİ YANİ... :) + 16 M NAKİT WAR SAOLUN ŞİMDİDEN...

Paccini mi Hocam o adama nasıl dayanıyorsun ya.Beni çok uyuz ediyordu o adam.Yürüyen odun resmen

Sağ beke Zuniga iyidir.Bi dene derim.

Stopere Perea bakmanı tavisye ederim.Felaket hızlı koşuyor.

Orta saha kanatları kullanmıyorsun galiba.Kullansaydın Krasic'i önerirdim.Onun haricinde K.P.Boateng müthiş bir adamdır.Topu kaleciyle beraber içeri sokabiliyor

Birazdan ben de yazarım kadroyu.Benimki de orta halli bi şey işte 100 M falandı değeri.

paccini oyle duruyor henüz elden cıkarmadım ama ben kırmızı formda diger oyuncuları dinlendirmek için oynattım bir çok kez fazlasıyla werimli aslında :)

bende senin kadroyu görmek isterim tabiki :)

ayrıca kanatsız olurmu kanatlarda m.zarate - rosina çok iyi başlangıç ve gelişme döneminde takım 800 ü gectikten sonra andre ayew -martins-agbonlahor-dı natale bunlar acayip yardırıyor kanatlarda.zaten martins we agbonlahor 69 mustang cobra gibi bir yardırıyorlar ileri geri sorma :) ama bu takımın hiç bir zaman degişmiyecek tek oyuncusu war oda HUMMELS usta...

BURAK ÇOK ACAYİP GOLLER ATIYOR BU ADAM 2013 ÜN PİATTİ - MPHELA-GIACHERİNİ-BARETTO KARISIMI BİŞEE :) AMA FORMU SARI WE KIRMIZI İKEN YAŞİL DE CANI NASIL İSTERSE ÖYLE OYNUYOR ŞANS BİRAZ YANİ :)

man utd 4 - 1 inter

* DH TÜRKİYE ONLINE PES2012 OYUNCULARI TOPLULUĞU *

• Dostluk maçı TR01'de maç yapmak isteyen varsa ben odayı kurdum arkadaşlar.Şifre yok.İsteyenle maç yaparız.

Orijinalden alıntı: altugerdem

tebrikler Mr_TePe

man utd 4 - 1 inter

tesekkurler.guzel macti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PES 2015 MYCLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Millet Allah Rızası Icın Yardım Edin Sıyırıcam Dün Aksam Bir Kolu Yere Vurdum Paramparca Ettım Resmen Psıkolojım Bozulmus Durumda.. yaklasık 15 Mactır sureklı Maglup Oluyorum Daha Dogrusu Su guncellemeden sonra ne olduysa oldu eskısı gıbı kazanamıyorum.. Kacan Adamlarıma attıgım paslar yerını bulmuyor illaki rakip alıyor topu,defans deseniz ayrı top calamıyorum resmen..Adamlar aptal aptal gezer durumda orta sahada bır mucadele okadar Nedir Ne oluyor Anlamıs Degılım.. Berabere Bıle Kalamam ilginc Degılmı.. Kadromda. aguero,viilla,eto,pato negli lolo var nedir ne oluyor bir anlasam oyundan sogudum vallahı..Benden dusuk takım ve oynayanlar yenılıyorum hemde göruyorum adam oynayamıyor ama ben maglup oluyorum.. taktıkmı yanlıs adamlarmı yanlsı anlamadım..(not.Blek mod)

bi adam al belki kısır döngüden çıkarsın
    bi de zevk için oyna kardeşim kastıkça hata yaparsın defansta r2 ile x e bas kademeli olsun hemen topu kapıp atağa çııkmak
    için deli gibi saldırma biraz paslı oyna acele atak yapıp çıkarken top kaptırma olmazsa olmaz adam kaçırmayı bilmiyorsan öğren derim ben
  • Arkdslr bende rooney var takimin yildizi su anda ama sizce agueroyu mu alsam ikisinide deneyen deneyimli arkdslr ne der acaba

Pes 16 turkiye finalisti
    Pes 17 pesleague Turkiye 2.si
  • 34 yasına geldım,hayatımda ılk defa hıle yaptım adam 13.dk da gol attı kalan surede 87.dk ya kadar top cevırdı cıldırttı.ama yıne de içim kötü oldu,bir tuhaf hissettim kendimi
    Pes 15 turkiye finalisti
    Pes 16 turkiye finalisti
    Pes 17 pesleague Turkiye 2.si
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynes26

Arkdslr bende rooney var takimin yildizi su anda ama sizce agueroyu mu alsam ikisinide deneyen deneyimli arkdslr ne der acaba

aguero dayanıklılım dusuk 90 dk çıkaramaz hulk veya lavezzi derim ben
  • Avukat Korkutla yaptığımız harika bir maçtı ben bu kadar keyfi hiçbir online master lig maçından almamışımdır çok teşekkür ederim kendisine...

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Avukat Korkutla yaptığımız harika bir maçtı ben bu kadar keyfi hiçbir online master lig maçından almamışımdır çok teşekkür ederim kendisine...

Ya bu mal Tevez ve Agueroyu ben oml de alip ucuncumaci yaptirmadan satmistim , hakliymisim :)))

Bu arada cok cok iyisin, tebrik ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahceli-07 -- 24 Ekim 2012; 0:52:26 >

* DH TÜRKİYE ONLINE PES2012 OYUNCULARI TOPLULUĞU *

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

34 yasına geldım,hayatımda ılk defa hıle yaptım adam 13.dk da gol attı kalan surede 87.dk ya kadar top cevırdı cıldırttı.ama yıne de içim kötü oldu,bir tuhaf hissettim kendimi

yok ya rakip şerefsiz de olsa insanın oynama şevkini kırıyor,diğer maçta hiç oynayamadım 5-0 yenildim normal bir rakibe

Turnuvada son durum.

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Avukat Korkutla yaptığımız harika bir maçtı ben bu kadar keyfi hiçbir online master lig maçından almamışımdır çok teşekkür ederim kendisine...

Ya bu mal Tevez ve Agueroyu ben oml de alip ucuncumaci yaptirmadan satmistim , hakliymisim :)))

Sağol dostum sende çok iyisin ben defans ve kontra oynadım maçın hakimi sendin...

Orijinalden alıntı: solemnomercy

beyler benm pes e geçmem 1 den önce mümkün değil. olmadı chivas galip sayılacak. yapacak bişey yok.

hep burdayız nasılsa

Dostum 1:30'a kadar bekleriz sorun değil sen yeterki gelde chivasa pm atabilirmisin ?

quote:

quote:

Sağol dostum sende çok iyisin ben defans ve kontra oynadım maçın hakimi sendin...

Sagol, bide PSN dn cevap versen ;)

quote:

quote:

quote:

Sagol, bide PSN dn cevap versen ;)

Dostum ben oraya hiç hakim değilim vallahi kusura bakma göremiyorum şu gamepad ile yazamıyorum bile klavye almam lazım ps3 için...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.